Най-добър VPN за Britbox

Britbox е услуга за стрийминг, маркирана като порода на сътрудничеството на BBC и ITV. Платената абонаментна услуга позволява излъчването на британски телевизионни сериали без реклама. Съдържанието, което се предлага на канала, обаче се харесва само на определена аудитория – тази, която пребивава в САЩ и Канада. За да заобиколите проблема с геолокацията, трябва да използвате VPN. Така че, без допълнително обожание, това е пълен преглед на най-добрите VPN мрежи за Britbox.

Най-добър VPN за Britbox

Най-добър VPN за Britbox

Относно Britbox

Britbox е британски канал, създаден специално за жители на САЩ, които жадуват за съдържание във Великобритания. Услугата за стрийминг се предлага само за 6,99 $ на месец, докато в Канада е 8,99 CAD. Цената в Канада е малко по-евтина, но не е толкова голяма разлика.

Що се отнася до годишните планове, абонаментът в Канада е за 89,99 CAD и 69,99 $ за Америка. Няма да спестите цяло състояние, като изберете канадски абонамент, но за хора с бюджет, това е добър избор.

Britbox предлага безплатна 7-дневна пробна версия на нови абонати, което е доста прилично, ако искате да вземете канала за пробно шофиране, преди да правите някакви дългосрочни планове.

С такъв удивителен канал идва една уловка. Услугата е достъпна само в Канада и САЩ. Всеки път, когато се опитате да получите достъп до канала в чужбина, ще бъдете посрещнати с това съобщение за гео-грешка:

„Съжаляваме, Britbox не е наличен във вашата страна.“Грешка в Britbox

Как да гледате Britbox извън САЩ с VPN

За да можете да преглеждате съдържанието на Britbox, трябва да присъствате в границите на САЩ. Това не е задължително да бъдете физически там, можете да излъжете своето онлайн местоположение и да се покажете в региона с VPN.

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с американски сървър, предоставен от вашата VPN. След като направите това, ще получите американски IP адрес и ще имате достъп до гео ограничено съдържание в САЩ, въпреки че сте в чужбина. Ето как да получите Britbox извън Съединените щати:

  1. Регистрирайте се при доставчик на VPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложението на вашия Android, iOS, компютър или Mac.
  3. Влезте с вашия VPN акаунт и се свържете с американски сървър.
  4. Стартирайте Britbox.
  5. Насладете се на най-доброто съдържание във Великобритания, където и да сте.

Можете да намерите много доставчици на VPN на пазара, за да потърсите помощ. Не всички обаче са добре оборудвани за работата. В този преглед ще хвърля малко светлина в топ 3, които могат да ви помогнат с вашия опит в Britbox. Разгледайте таблицата по-долу, за да имате кратка представа за следващите.

Най-добър VPN за Britbox

Използването на VPN може да е обезсърчително за първи път потребител, но отнема много малко време, за да свикнете. Трябва да знаете, че сте заобиколени, когато става въпрос за избора на подходящия VPN за вашите нужди и да се движите през функциите, които той може да предложи. Вече направих проучването за вас и ви дадох най-добрите, които да използвате с Britbox. Ето по-задълбочен поглед върху всеки от тях:

ExpressVPN

ExpressVPN е един от най-добрите доставчици в бранша в днешно време. Тяхната мрежа включва повече от 2000 сървъра, с които потребителите могат да се свързват с едно натискане на бутон. Най-доброто качество на тази VPN е, че е разположено на Британските Вирджински острови, което не подлежи на регулация на данните. Това означава, че не е в състояние да дава информация за своите клиенти. С политиката за нулев дневник как правителството ще иска нещо, което не съществува на първо място?

Що се отнася до сигурността, ExpressVPN използва 256-битово AES криптиране, което работи в тандем с VPN протоколи като SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Горещо предлагам OpenVPN, но така или иначе идва като по подразбиране. VPN има един от най-добрите екипи за поддръжка сред всички доставчици на VPN. Те присъстват, за да ви помогнат с проблемите си 24/7 чрез чат на живо, имейл или социални медии. Ако искате да знаете повече за този надежден доставчик на VPN услуги, разгледайте нашия Преглед ExpressVPN.

IPVanish

IPVanish е друг надежден доставчик, в който да инвестирате. Това е така, защото включва повече от 1000+ сървъра в мрежата си и общо 40000 IP адреса, за да се включите. Освен това IPVanish позволява до 10 едновременни връзки под един абонамент. Представи си това? Можете буквално да защитите 10 устройства наведнъж. Дори ако се използват всички 10 връзки, свързаните потребители все още могат да се ползват с неограничена честотна лента, както и с безкрайно превключване на сървъра.

Дори като услуга, базирана в САЩ, IPVanish все още обещава пълна сигурност и анонимност на своите потребители. Потребителите на VPN могат да избират между изтеглянето на своя VPN клиент или просто да се придържат към другите си базирани форми на защита. За да научите повече за други функции, които не включих, разгледайте нашите по-задълбочени Преглед на IPVanish.

NordVPN

Не на последно място, сключваме най-добрия си VPN преглед за Britbox NordVPN. Този VPN е добре известен със своята универсалност и лекота. Базираният в Панама доставчик има повече от 4000 сървъра и невъобразим брой IP адреси. Ако се абонирате за този VPN, ще имате до 6 едновременни връзки. Неговите сървъри са оптимизирани за различни приложения, включително HD стрийминг, торент и онлайн игри. 

Доставчикът разполага и с поредица от затъмнени сървъри, на които потребителите могат да разчитат, ако живеят в страни с висока цензура. Да не говорим, че е доказано, че този VPN предотвратява течовете на DNS. За по-задълбочен поглед върху услугата, отделете малко време, за да преминете през нашия NordVPN преглед.

Най-добър VPN за Britbox – финални мисли

Britbox е много популярен сред хората, които са в популярни британски сапуни. Ако живеете извън САЩ, трябва да използвате VPN, за да гледате Britbox във вашия регион. Така че сега имате най-добрите VPN доставчици, които можете да използвате с Britbox, проверете ги и ще предавате канала навсякъде на PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Roku, Chromecast или Apple TV за нула време.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me