Най-добър VPN за Чили

А, Чили, скъпоценният камък на Южна Америка.

Чили е красива страна край Тихия океан, привлича много туристи през цялата година, всички които идват да се насладят на великолепните забележителности и локации. Южноамериканската страна също е магнит на експатрите. Неговата икономика с високи доходи и висок жизнен стандарт създават голям избор за преместване. Ако планирате да отидете в Чили, като туристи или като експатри, трябва да си вземете VPN, за да гарантирате онлайн сигурността си. Прочетете, за да разберете защо трябва да използвате VPN и кои VPN работят най-добре за Чили.

Най-добър VPN за Чили

Чилийски флаг

Интернет в Чили

Чили може да се похвали с безплатен интернет. Чилийското правителство приема правото на гражданите си на свобода на словото и печата много сериозно и няма налагана интернет цензура. Всъщност Чили беше първата държава, приложила законите за неутралност на мрежата, за да защити тези права през 2010 г..

За да добавим към това, Чили има една от най-модерните телекомуникационни инфраструктури в своя регион и най-високия процент на проникване в интернет в Южна Америка.

С други думи, чилийците се радват на добри интернет връзки и пълна свобода онлайн.

Защо ще ви трябва VPN в Чили?

Ако интернет е страхотен, защо ще ви трябва VPN?

прост.

Интернет не е ограничен до едно място, което означава, че никой не може да гарантира вашата безопасност, докато сте онлайн. VPN обаче може. Той защитава вашите данни чрез използване на криптиране и пренасочва трафика ви чрез частна връзка.

VPN може също да промени вашия публичен IP адрес. Въпреки всичките си предимства, Чили все още е обект на геоблокирано съдържание. С VPN можете лесно да имате достъп до регионално ограничени уебсайтове. Това означава, че можете да се настаните на терасата си в Чили, докато гледате любимите си телевизионни предавания от американски уебсайт с лекота.

Кой не би искал достъп до глобално сърфиране чрез безопасна и анонимна връзка?

Най-добър VPN за Чили

Сега, когато знаете защо ще ви трябва VPN за Чили, нека поговорим за това какъв VPN трябва да получите.

Когато разглеждате опции за VPN, има няколко неща, които трябва да имате предвид.

Първо, не ходете с безплатен VPN. По-често, отколкото не, в крайна сметка ще платите за това. Това не означава, че услугата няма да бъде „безплатна“, а просто означава, че ще я свършите със своите данни. Повечето безплатни VPN поддържат регистрационни файлове на своите потребители и споделят тези данни с рекламодатели и трети страни. Целта на VPN е да ви даде поверителност, сигурност и анонимност, докато сте онлайн. Ако вашите данни се регистрират и продават, това побеждава цялата цел на VPN.

След като премахнете безплатните VPN опции, трябва да разгледате функциите, предлагани от надеждни платени VPN мрежи. Най-вече трябва да сте загрижени за скоростта на интернет, политиката за поверителност и покритието на сървъра на вашата VPN.

 • VPN мрежите влияят на вашия скорост на интернет; криптирането на вашите данни и пренасочването на трафика ви завършва до забавяне на вашата интернет връзка. VPN, който има сървъри, оптимизирани за скорост, няма да повлияе толкова много на връзката ви. Скоростта е важен фактор, защото може да повлияе на вашето стрийминг и изтегляния.
 • Най- политика за поверителност на VPN е важно, защото той ви казва дали VPN съхранява регистрационни данни, какво правят с обобщените регистрационни файлове, които съхраняват и как защитават поверителността ви като цяло.
 • Колкото до покритие на сървъра; имате нужда от VPN, който има сървъри, разпространени по целия свят. Колкото по-широко е покритието на сървъра, толкова по-лесно е да разблокирате гео ограниченията, като същевременно се възползвате от бърза връзка. Обикновено свързването със сървър близо до действителното ви местоположение заобикаля много проблеми със скоростта, с които може да се сблъскате с VPN.

Не се притеснявайте обаче. Вече сме съставили списък с най-добрите VPN за Чили въз основа на горните квалификации:

ExpressVPN

Първото ни предложение е най-добрият доставчик на VPN услуги за 2018 г. ExpressVPN предлага изключителна услуга от няколко години и събра специална потребителска база. Те предлагат 2000+ сървъра в над 94 държави, така че определено осигуряват глобално покритие на сървъра. ExpressVPN също има строга политика за нулев дневник и дава възможност на потребителите си да останат анонимни дори и през процеса на регистрация. Що се отнася до скоростта на интернет, ExpressVPN е известно, че е една от най-бързите VPN услуги на пазара. Всичките им сървъри са оптимизирани за стрийминг и дори имат защита за цялата сървър DDoS. Ще получите и:

 • Критерии за военен клас
 • Най-новите VPN протоколи
 • Безплатна услуга Smart DNS, наречена MediaStreamer
 • Достъп до 5-звезден екип за поддръжка на клиенти чрез чат 24/7 на живо
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да можете да изпробвате услугата, преди да се ангажирате с нея

Можете да прочетете пълния преглед на ExpressVPN тук за повече информация за доставчика.

BulletVPN

Второто предложение в този списък се счита за един от най-бързите доставчици на VPN услуги. BulletVPN може да няма голям брой сървъри, но страните, в които се намират сървърите, са равномерно разпределени във всички населени континенти. Техните сървъри също са оптимизирани за скорост и споделяне на P2P, което е чудесно, ако сте запален торрент. Те също се хвалят със строга политика за нулев дневник и приемат всички сърдечни въпроси за сигурността и сигурността. С BulletVPN ще имате достъп до:

 • Критерии за военен клас
 • 5 различни VPN протоколи, включително OpenVPN
 • Интелигентна DNS функция
 • 24/7 поддръжка на живо на живо чрез чат или имейл
 • 30-дневна политика за възстановяване

Ето пълния преглед на BulletVPN, за да можете да прочетете всичко за него.

NordVPN

Предложение номер 3 в този списък е NordVPN; един от най-функциите-тежки VPN. Техните сървъри се простират в над 60+ страни, предоставяйки на потребителите глобално покритие и широк спектър от възможности за сървъри (4000+ сървъра). Политиката за поверителност на NordVPN показва, че те се отнасят сериозно към личния живот, тъй като тяхната строга политика за нулева регистрация е придружена от впечатляваща функция за защита: Double VPN. Що се отнася до скоростите на NordVPN, техните P2P оптимизирани сървъри предлагат впечатляващи скорости за изтегляне и качване, идеални за стрийминг. Някои от функциите, които ще получите с NordVPN, включват:

 • Двойно VPN кодиране
 • Разделяне на тунели
 • Функция Smart DNS, наречена SmartPlay
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • 30-дневна политика за възстановяване

Можете да получите представа за всички функции на NordVPN в пълния преглед на услугата.

IPVanish

Не на последно място, IPVanish. Нашето окончателно VPN предложение може да се похвали с над 750 сървъра, простиращи се в над 60 държави. Те също имат пламващи скорости на изтегляне и качване, което работи добре с техните P2P оптимизирани сървъри. Както при другите предложения, IPVanish има политика за нулеви регистрации и стриктно спазване на предоставянето на своите потребители на частно и анонимно VPN преживяване. С IPVanish ще се възползвате и от:

 • Достъп до Tier-1 VPN мрежи
 • SOCKS5 прокси
 • 10 едновременни връзки на устройството
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • 7-дневна политика за възстановяване

Можете да прочетете пълния преглед на IPVanish тук, за да научите повече за доставчика.

Най-добър VPN за Чили – финални мисли

Чили има забележителен интернет; страхотна инфраструктура, лесен достъп и пълна свобода на използване, стига да не участвате в никакви незаконни дейности онлайн. Това не означава, че трябва да се откажете от абонамент за VPN. Все още се нуждаете от VPN, за да се предпазите от възможни хакове и атаки. Ще бъдете благодарни и за VPN, когато имате достъп до всяко geoblocked съдържание, което искате.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me