Най-добър VPN за Clash of Clans

Какво е най-добрият VPN за използване с Clash of Clans и Clash Royale? Сблъсъкът на клановете е една пристрастяваща игра. Съсредоточен около защитата на собствената си база и атакуването на тази на вашия враг, Clash of Clans се е издигнал, за да счупи рекорди, които създателите й никога не са мислили, че ще стане. Играта в един момент претендираше за заглавието на приложението номер 1 с най-висок бруто в магазина на Apple и беше казано, че прави до 5,15 милиона долара на ден с любезното съдействие на многобройните ъпгрейди, които ще трябва да направите, за да укрепите базата си. Играта е проектирана така, че всеки път, когато сте офлайн, оставяте базата си уязвима за атака и това принуждава твърдите фенове да гарантират, докато останат онлайн възможно най-дълго, за да не се случи това.

Най-добър VPN за Clash of Clans

Най-добър VPN за Clash of Clans

Най-добрият Clash Royale VPN Summed Up

В случай, че търсите VPN за подобряване на вашето онлайн игри, има няколко най-добри избора, с които можете да се регистрирате. Ето списък на най-добрите доставчици на VPN услуги на Clash of Clans:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. NordVPN
  6. CyberGhost
  7. HideMyAss VPN
  8. Частен достъп до Интернет
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

Сблъсък на клановете и необходимостта от интернет връзка

Като онлайн игра, разбира се, че ще ви трябва интернет връзка, за да я играете. Това е една от игрите, която всъщност не ви позволява да правите нищо офлайн, така че освен да получите интернет връзка, ще ви трябва и бърза. Бързата връзка предотвратява появата на всяко изоставане, тъй като закъснението с няколко секунди е повече от достатъчно, за да загубите войната си и да направите победен.

Виждайки, че това е една от игрите, в които може да се наложи да се регистрирате от време на време, вероятно ще искате да извлечете максимума от интернет връзката, която намирате, където и да се намирате. Това може да означава влизане, когато сте на работа или в училище или дори на обществени места, където можете да намерите връзка като летище или ресторант. Проблемът е, че такива места обикновено имат ограничения, създадени в тяхната мрежа, за да регулират използването и тъй като игри като Clash of Clans заемат много честотна лента, има вероятност такива мрежи да имат защитни стени, които не позволяват на потребителите да играят такива игри. Това може да бъде такова разочарование, особено ако всичко, което искате да направите, е просто да проверите състоянието на вашия клан, дори да не играете. За да заобиколите подобни ограничения, се нуждаете от решение, което е в състояние да заобиколи всички защитни стени или мрежови блокове, които могат да бъдат настроени, независимо от типа мрежа, към която сте свързани. Едно такова решение е VPN.

Защо се нуждаете от VPN за Clash of Clans

Използването на VPN гарантира, че можете да играете Clash of Clans, дори когато сте свързани с ограничителни мрежи, но как става това? Като начало VPN означава Virtual Private Network. По същество това е група сървъри, към които потребителите се свързват, така че тяхната активност да се криптира, като по този начин прави всичко скрито от потребителя. След като се осъществи връзка със сървърите, след това потребителят може да скрие своите онлайн дейности от всеки, който може да мисли за подслушване на тях, включително и техните интернет доставчици.

VPN също така позволява на абонатите да заобикалят всички защитни стени или блокове, които може да са поставени от тяхната мрежа, което означава, че играчите на Clash of Clans не трябва да имат проблем с играта, дори когато са свързани с училището или работната мрежа. Можете дори да получите достъп до любимите си игри онлайн в страни, където тези игри са забранени или блокирани. Това не е единственото предимство, което VPN предлага на своите потребители. Надеждната VPN услуга позволява на потребителите да имат достъп до географски ограничени уебсайтове и канали, тъй като след свързване към отдалечените сървъри техните IP адреси се променят, за да отразяват местоположението на отдалечените сървъри. За да получите достъп до географски ограничен сайт, трябва да намерите сървър в страната на произход на сайта и след като се свържете с него, ще изглеждате, че сякаш имате достъп до него от вътрешната му територия.

Най-добрите VPN за сблъсък на кланове

След като знаете няколко неща за това, което VPN може да направи за вас, следващата най-добра стъпка ще бъде да разгледате коя би била най-добрата услуга, с която да се регистрирате. Надеждната VPN услуга трябва да бъде в състояние да осигури сигурност, анонимност и възможност да се работи около мрежовите блокове. Имаме редица предложения, които сме сигурни, че можем да направим точно това по-долу:

1. ExpressVPN

Играенето на интензивна игра като Clash of Clans означава, че трябва да можете да се свързвате с VPN услуга, когато искате и ExpressVPN със техния списък от 2000 сървъра позволява точно това. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови, която не е част от юрисдикция за запазване на данни. ExpressVPN също е добре награден доставчик и това е благодарение на техния опитен екип за обслужване на клиенти. Техният екип е подходящ за обработка на всякакви оплаквания от клиенти по всяко време на деня, чрез телефон, имейл или директни съобщения. Услугата предлага на клиентите възможност да имат 3 едновременни връзки, а също така обещава да не пази дневници от своята онлайн активност.

Потребителите също могат да разчитат на Stealth сървърите на ExpressVPN, които са група сървъри, на които могат да разчитат, за да разглеждат сайтове, базирани дори в най-ограничителните територии. Услугата е благосклонна и към абонатите, които насочват услугата към своите колеги, тъй като ако получат регистрация, новият и настоящият абонат получават месец безплатна услуга като награда. Всеки потребител, който наистина не иска да използва VPN, може да се обърне към услугата си Smart DNS, където се крие само тяхното местоположение. За внимателен поглед върху това, което предлага този доставчик, ви предлагаме да преминете през нашия ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

IPVanish е един от онези доставчици, на които можете да разчитате, че ще Ви предоставят изключителна услуга, която не може да се безпокои. Това е така, защото услугата е фокусирана върху осигуряването на онлайн сигурност и наистина няма толкова странични екрани, прикрити като добавени функции. Услугата има около 1500+ от своите сървъри, добре разпределени в целия свят, и за разлика от повечето други доставчици, IPVanish е напълно собственик на цялата си мрежа. Такава собственост означава да не се занимава с приложения на трети страни и следователно по-бърза доставка на услуга.

IPVanish също има сървъри, които са специално оптимизирани за гейминг, и това трябва да е чудесна новина за играчите на Clash of Clans, тъй като тези сървъри са проектирани да не изостават. С други думи, това са супер бързи сървъри, които предлагат много ефективна връзка. IPVanish също е сред малкото доставчици, които обещават и насърчават торентинг, тъй като техните сървъри могат лесно да се справят. Капацитетът на допълнителни връзки, които IPVanish също може да поддържа, е сред най-високите на пазара, което позволява до 10 едновременни връзки под един акаунт. IPVanish също е чудесен за сдвояване на медии с услуги като Kodi, тъй като интеграцията между софтуера е безпроблемна и никога не е установено, че има проблеми. Ако мислите да се регистрирате с IPVanish, трябва да знаете много повече за доставчика и можете да го направите чрез нашия подробен преглед на IPVanish.

3. VyprVPN

Друг доставчик, който изглежда спечели много заслужено внимание, е VyprVPN. Този способен доставчик е базиран извън Швейцария и е един от малкото доставчици, които позволяват до 5 едновременни връзки под един акаунт. Услугата има около 700 сървъра, изброени в нейната мрежа, от които се случва напълно да притежавате. Услугата също е много отворена по отношение на своето регистриране на потребители, като се позовава на продължителността на времето, което задържа за тях. Дневниците показват само времето за връзка и колко време сте били онлайн; нищо за това какви сайтове сте били или какво правите.

Услугата също поддържа OpenVPN, IPSec / L2TP, IPSec / IKEv2 и PPTP VPN протоколи, като предоставя на своите клиенти широка гама от възможности за избор. По отношение на сигурността услугата предлага 256-битово AES криптиране, а също така има добавени функции като Chameleon, която кодира данните, изпратени чрез OpenVPN протокола и го прави неоткриваем чрез дълбока проверка на пакетите. VyprVPN разполага и с DNS решение, което ви позволява да криптирате вашите DNS заявки от чужденеца. Услугата има и VPN приложение, което е лесно съвместимо с широк спектър от операционни системи, които включват Windows, Mac OS, Android и Linux. Отделете време, за да преминете през нашия преглед на VyprVPN тук и ще знаете всичко, което ще трябва да знаете за този надежден доставчик.

Заключение за най-добрия VPN за Clash of Clans

Ако все още не сте имали възможността да играете Clash of Clans, нямате представа за всички действия, които пропускате. За да сте сигурни, че можете да получите достъп до играта, независимо на какъв сайт можете да бъдете, абонирайте се за надежден абонат като ExpressVPN, IPVanish или VyprVPN и ще бъдете готови да достигнете най-високите височини на тази невероятна игра, без значение каква онлайн мрежа сте свързани с.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me