Най-добър VPN за Comcast Xfinity през 2020 г.

Всички знаят, че базираният на кабел Интернет е далеч по-надежден от безжичната форма и това е една от основните причини компания като Xfinity да продължава да се радва на процъфтяващ бизнес. Като най-големият доставчик на интернет услуги, базиран в САЩ, Xfinity е известен с пламтящите бързи скорости, които са огромна стъпка пред конкуренцията. Това от своя страна позволява безпроблемно предаване и непрекъснат торент за онези, които се абонират за услугата. Единственият проблем, с който потребителите на Comcast Xfinity може да имат проблем, е намалената скорост, с която повечето от тях се сблъскват при поточно предаване от определени канали или изтегляне от редица сайтове. На всичкото отгоре достъпът до гео ограничено съдържание е до известна степен ограничен, което означава, че може да се разочаровате всеки път, когато се опитате да влезете в сайтове с основни сървъри, базирани в далечни страни. Тези проблеми може да са малко полезни за справяне, особено ако сте потребител, който зависи от интернет за бизнеса или друга форма на широкомащабно използване.

Най-добър VPN за Comcast Xfinity през 2020 г.

Най-добър VPN за Comcast Xfinity през 2020 г.

Какво е VPN?

За щастие има решение, което ако бъде приложено, ще ви гарантира, че ще можете да заобиколите всички тези проблеми и да сърфирате в Интернет без никакви ограничения. Това решение се крие в използването на VPN услуга. Виртуалната частна мрежа се състои от група сървъри, разпръснати в редица страни, през които трафикът ви се криптира и затруднява вашия интернет доставчик да разбере какво точно искате да използвате онлайн. Без да знаят какво правите онлайн, това затруднява налагането на всякакви блокове на сайтовете, които сте избрали да посетите, поради което ви предоставя свобода за достъп до уебсайтове, които искате да.

Има редица предимства, които получавате от абонамента за надеждна VPN услуга. Някои от тях включват:

  • Сърфиране в Интернет с пълна анонимност: Това означава, че посещаваните от вас сайтове няма да могат да определят точното ви местоположение. IP адресът, който ще видят, ще проследи само до доставчика на VPN, за който сте се абонирали, като по този начин ще скрие личните данни, като държавата, в която сте, както и вашето име и самоличност.
  • Имате сигурна връзка: Абонирането за VPN услуга означава, че вашият достъп до Интернет е защитен чрез криптиране. След като сте абонирани, вашият трафик преминава през защитени канали, които предотвратяват всякаква форма на хакване, което означава, че на потребителя е гарантирано, че никой няма да може да проникне във вашата връзка или да подслушва вашите дейности.
  • Заобикаляне на гео ограниченията: С любезното използване на вашия виртуален IP, повечето географски ограничителни сайтове, до които се опитвате да осъществите достъп, ще приемат, че вече сте базирани в родината на уебсайта, което означава, че няма да се налага да бъдете разочаровани от гео блоковете, които те подготвени за потребители, които имат достъп от чужбина.
  • Сърфиране в Интернет с нормални скорости: След като се абонирате за VPN, ще шифровате трафика си, което означава, че вашият интернет доставчик също няма да може да гадае какво правите онлайн. В резултат на това те наистина няма да могат да намалят скоростта ви за сърфиране.

Най-добрият VPN на Comcast Xfinity

Намирането на най-добрата VPN услуга, за която да се абонирате, понякога може да бъде много трудно, отколкото може би първоначално сте мислили. Повечето хора трябва да пресяват много от наличните услуги, само за да разберат кой доставчик е най-подходящият, а пазарът е залят с толкова много оферти наведнъж, това изисква много основни задачи да бъдат направени.

За да се опитаме да ви помогнем с това упражнение, ние стеснихме до няколко VPN услуги, които успяхме да разгледаме внимателно, с надеждата да ви насочим в правилната посока. Погледни:

1. ExpressVPN

ExpressVPN предоставя най-високо оценената VPN услуга в бранша благодарение както на опитния екип от персонал за обслужване на клиенти, който винаги е готов да поеме вашите притеснения, така и на най-високото качество на обслужването им. Със сървъри, разпръснати в повече от 94 държави, в света са останали само няколко места, където ще трябва да се притеснявате за справяне с гео-ограничителни блокове. Като услуга от най-високо ниво, сигурността не се отличава с военна оценка благодарение на 256-битовото криптиране на AES, както и възможността да избирате от 4 надеждни VPN протокола. ExpressVPN е известна и с рефералната си програма, където ако като клиент получите един от приятелите си да се регистрирате, двамата получавате безплатен месец за ползване на програмата. Услугата предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите; оферта, ние ви насърчаваме да се заемете, за да видите колко добре ще ви хареса услугата.

2. NordVPN

Успехът на NordVPN като популярен VPN доставчик може до голяма степен да се дължи на широкия набор от функции, които услугата предлага. Седалището в Панама също служи като огромно предимство, тъй като наистина няма закони за запазване на данни, които да засягат тях или техните абонати. Една от техните много популярни функции е техният двоен протокол за криптиране на VPN, при който трафикът на един потребител се изпраща през два сървъра, което го прави два пъти по-трудно за всеки хакер да получи достъп. Говорейки за сървърите, NordVPN има повече от 3000 от тях добре разпределени по целия свят, което означава, че абонатите му се наслаждават на по-бързи и надеждни връзки. Услугата също така позволява неограничено превключване на сървъри и не предоставя никакви ограничения за данни за честотната лента, които клиентите й използват. 

3. IPVanish

Основана през 1999г, IPVanish продължава да предлага солидна услуга, съвместима с устройства, работещи под Mac OS, Windows, iOS и Android. Приложението VPN също е добре проектирано и също така е достатъчно лесно за нови потребители да се движат по тях, без да се сблъскват с никакви проблеми. За да осигури пълна поверителност на своите клиенти, услугата има спазваща нулева политика за регистрация, при която не се съхранява нито един от записите за сърфиране на нейните абонати. IPVanish има силна сигурност и има силна политика за криптиране, като е приложено военно AES-256 битово криптиране, за да се гарантира, че всичко се поддържа безпроблемно. Услугата е популярна и с поддръжката си към торентинг и това е основен плюс за потребителите, които са склонни да изтеглят големи обеми изтегляния. Абонатите също ще могат едновременно да свържат до пет устройства и това помага да се намали общата цена, която би била направена, ако се включи друга VPN услуга. Като цяло IPVanish е чудесна услуга за разглеждане и ако искате да видите това за себе си, продължете и изпробвайте тяхната пробна оферта с гарантирано връщане на пари от 7 дни.

Последна дума за най-доброто VPN за Comcast Xfinity през 2020 г.

Ако се надявате да гарантирате, че достъпът ви до Интернет няма да бъде намесен, няма друго решение, което да ви помогне да направите това, освен VPN абонамент. Трите услуги, които изброихме по-горе, са повече от способни да ви осигурят надеждна връзка, както и няколко други добавени предимства, които може да не получите от други VPN услуги. Някакви въпроси или коментари, които може да имате относно някой от изброените доставчици? Споделете ги с нас в секцията по-долу и ние със сигурност ще отговорим.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me