Най-добър VPN за CW TV

Мрежата CW стана много популярна, особено заради най-високото съдържание, което потребителите получават, за да се насладят на любезността на канала. Той е дом на световноизвестни телевизионни предавания като Дневниците на вампира, The 100, Джейн Дева, свръхестествено и Следващият топ модел на Америка. Това са всички предавания, които са успели да спечелят огромно глобално следване и следователно са предавания, които бихте искали да бъдете в крак, дори когато пътувате в чужбина. За съжаление, има едно малко нещо, което може да ви попречи да сте в течение с любимите си предавания, когато пътувате извън САЩ, и това е фактът, че CW TV всъщност е геоблокиран.

Най-добър VPN за CW TV

Най-добър VPN за CW TV

CW TV се предлага извън САЩ?

Да бъдеш блокиран гео означава, че достъпът е ограничен само до потребителска база, която е в определен регион. Всеки друг, който може да опита да влезе в сайт или канал извън посочения регион, вероятно ще бъде посрещнат със съобщение за грешка. В случая на телевизия CW, това може да е да възпира потребителите, базирани извън САЩ, да прекарат честотната лента на сайта или просто да поддържат предаванията, базирани в САЩ, в съответствие със споразуменията за разпространение, подписани между тях и създателите на съдържание.

След това възниква въпросът: „Трябва ли потребителят изрично да бъде в САЩ, за да предава съдържание от CW TV?“. Е, не съвсем. Както приложението CW TV, така и уебсайтът CW използват вашия IP адрес, за да различават дали сте или не в приетия регион. Вашият IP адрес е това, което сайтовете използват, за да знаят повече за вас, техния посетител. Те използват това, за да установят вашата идентичност и местоположение и по този начин да определят дали ще получите достъп до техния сайт или не. За да имате достъп до CW TV, въпреки че сте извън страната, ще трябва да скриете действителния си IP адрес и да приемете виртуален, като се свържете със сървър в САЩ. Единственият начин да направите това би било чрез VPN услуга.

Използване на VPN за деблокиране на CW TV

Абонирането за компания, която управлява виртуална частна мрежа, ви позволява да се свържете с отдалечените им сървъри, а това от своя страна достъп до гео ограничено съдържание. Следователно свързването с американски сървъри от разстояние ви се струва, че сте базиран в САЩ, като по този начин ви позволява да предавате поточно от CW TV без никакви затруднения. Използването на VPN услуга също е чудесно за сигурност онлайн, тъй като услугата криптира вашия трафик по такъв начин, че вашият интернет доставчик също да остане в тъмното за всичко, което правите. Това предотвратява каквато и да е форма на регулиране, която може да бъде наложена от вашия интернет доставчик, за да контролира как използвате интернет, като например ограничения на скоростта или ограничаване на честотната лента.

Абонамент за VPN също означава, че връзката ви е достатъчно сигурна, за да улесни дейности като онлайн банкиране и пазаруване, тъй като ви помага да защитите от риска да имате чувствителни данни, като например паролите ви да бъдат откраднати, или устройството ви да се хакне напълно. С подобни мерки, приложени за защита на сърфирането ви, ще можете да се наслаждавате на безпроблемно стрийминг и увереността, че вашите данни остават сигурни, когато сте онлайн.

След като стигнете до извода, че използването на VPN е едно от най-добрите неща, които можете да направите, за да се защитите онлайн, следващият курс на действие би бил да изберете коя услуга да се абонирате.

Най-добрите VPN мрежи за CW TV

Има много услуги, рекламирани в целия Интернет, които твърдят, че имат капацитета да ви предпазват онлайн, но повечето от тях просто искат да се абонирате, за да могат да продадат историята ви на сърфиране. Това важи особено за безплатните и също така трябва да стоите далеч от тях. За да ви предоставим набор от надеждни услуги, които бихте могли да помислите, разгледайте някои от нашите предложения по-долу. Те са сигурни, че осигуряват оптимална онлайн сигурност, а също така ви позволяват да гледате CWTV извън САЩ.

1. ExpressVPN

Със седалище на Британските Вирджински острови, ExpressVPN успя да завземе VPN индустрията чрез буря. Това се доказва от нейната победа над няколко награди, които я поставят категорично на върха на състезанието. Услугата има около 2000 сървъра в рамките на своята мрежа, както и капацитет да има поне 3 устройства, защитени под една връзка. ExpressVPN също е сред малкото услуги, които разчитат на OpenVPN да предоставят 256-битовото си AES криптиране и все още предлагат PPTP, L2TP и IKEv2 като алтернативни VPN протоколи.

Сред своите 2000+ сървъри ExpressVPN има такива, които позволяват торент, както и такива, които ви позволяват да използвате услугата, ако случайно сте базирани в VPN ограничителни страни като Китай и Близкия изток. Услугата има и програма за лоялност, при която настоящите клиенти, които успяват да получат нови препоръки за регистрация, получават месец безплатно безплатно и за двамата & регистрациите им. ExpressVPN е и най-добрата услуга за работа, ако току-що започвате с VPN, тъй като техният VPN клиент е доста лесен за използване и дори избира най-добрите настройки, с които да работите. За по-подробен анализ на какво е способен този добре известен доставчик, разгледайте нашия цялостен ExpressVPN преглед.

2. BulletVPN

Този доставчик, базиран в Естония, влиза като силен втори в нашия списък с най-добрите VPN мрежи за CW TV. BulletVPN има сървърна мрежа, която се простира в повече от 22 държави, предлага на потребителите неограничена честотна лента на техните връзки и също така позволява на потребителите да превключват сървърите толкова пъти, колкото биха искали. Доставчикът на най-високо ниво позволява до 3 едновременни връзки и има добре реализирана услуга за нулев дневник, която пази историята на сърфирането ви от нечии ръце.

Приложението на Bullet VPN също има много привлекателен потребителски интерфейс, който е достатъчно лесен за навигация дори и за потребители, които не са толкова компютърни. Приложението се предлага и във версии, които могат да се изпълняват на Mac OS, Windows, Android или базирани на iOS устройства и предлага добавени функции като двойна VPN, съвместимост с Tor и превключвател за интернет убийство. След като се абонирате, вие ще можете да избирате от IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, OpenVPN и IKEv2 като свой VPN протокол, а също така има поддръжка за чат на живо, за да могат потребителите да се свързват с клиентите в случай на затруднения при използване на услугата , Ако всичко това не ви е достатъчно, ще сте добре дошли да прегледате нашия BulletVPN преглед, за да видите всичко, което можете да спечелите, след като се абонирате за услугата на доставчика..

3. NordVPN

NordVPN е още една услуга, която със сигурност ви осигурява гърба си, когато сте онлайн, благодарение на своя 4000+ силен списък от сървъри и полезния си набор от разширени функции. Услугата е базирана в Панама, което е достатъчно далеч, за да се притеснява всеки регулаторен орган за данни и това добавя много доверие към нейната политика за нулева регистрация. NordVPN също е подходящ за потребители, които притежават редица приспособления за интернет, тъй като позволява да се свържат до 6 устройства едновременно.

NordVPN ви позволява също да изберете към кой сървър да се свържете въз основа на вида работа, която вършите онлайн. Доставчикът разполага с набор от сървъри, които са подходящи за онлайн игри, стрийминг, торент и дори изтегляне на голям обем. NordVPN е добре известен и с функцията си DoubleVPN, при която потребителите трябва да препредават трафика си & криптирани над два сървъра на различни места наведнъж. Това помага да се засили и без това водонепропускливото 256-битово AES криптиране, осигурено от услугата. Пакетът на NordVPN включва също превключвател за интернет убийство, поддръжка на Tor над VPN и софтуер за CyberSec, за да ви предпази от злонамерен софтуер и разрушителни реклами. Запознайте се с пълния мащаб на услугите, предлагани от този доставчик, като преминете през нашия преглед NordVPN.

Заключение относно най-добрия VPN за CW TV

Ако следите много от широко популярните телевизионни предавания, излъчвани чрез CW, има голям шанс да сте наблюдател на гуляй. Има и голям шанс, че искате да продължите да гледате любимите си награди с телевизионни предавания CW, дори когато сте извън САЩ, и единственият сигурен начин да направите това е чрез надежден абонамент за VPN. Вземете VPN и се насладете на най-добрите предавания, които CW TV може да предложи, независимо от това къде сте в света.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me