Най-добър VPN за D.O.T.A. 2

Търсите ли начини да подобрете вашия D.O.T.A. 2 опит? Тогава, препоръчвам използване на VPN за следващата ви игра. Въпреки че не мога да обещая, че VPN ще направи каквото и да е, за да спре този смърф, който получава изтриване на екипа наляво, надясно и в центъра, мога да ви предложа няколко солидни причини, поради които трябва да инвестирате в VPN.


Аз също ще хвърля в списъка си за най-добрите VPN за D.O.T.A. 2, така че не губите времето си за изследване.

Най-добър VPN за D.O.T.A. 2

Най-добър VPN за D.O.T.A. 2

Имам ли нужда от VPN за D.O.T.A. 2?

Въпреки че нямате нужда от VPN за да получите достъп и да играете на DOTA, има какво да спечелите, когато се свържете с такъв, когато играете.

 • Спрете ISP Throttling. Понякога интернет доставчиците ще забавят връзката ви поради навиците ви за използване на интернет. Когато това се случи, вашето игрово преживяване значително намалява (цялото изоставане). С VPN, ти може да спре ефекта на заглушаване на ISP върху вашата връзка.
 • Разблокиране на опцията за гласов чат. В държави, в които VoIPs са забранени, опцията за гласов чат на DOTA не винаги работи. VPN мрежите ще ви позволят заобикаляйте тези забрани и да използвате функцията с лекота.
 • Избягвайте DDoS атаки. Всеки геймър се страхува DDoS атаки. Хакерите са отговорни за тези атаки. Те преминават тежък трафик през сървър, мрежа или услуга, така че да няма място за редовен трафик. Ако обаче геймърите използват VPN, няма да се притесняват да загубят поради претоварване на координатора.
 • Свържете се с много сървъри: VPN с голяма мрежа ви дава шанс за осъществяване на глобални връзки. В резултат на това ще можете да го направите свържете се с различни DOTA региони. Ниският им брой на PING ще бъде най-малкото от вашите притеснения.

Най-добър VPN за D.O.T.A. 2

Един VPN може да ви помогне да получите това безмилостно забавяне (между другото), така че нека обсъдим коя VPN трябва да помислите за получаване. Ето моят списък за топ 4 VPN можете да използвате, за да увеличите вашия MOBA опит:

ExpressVPN

Моят най-добър избор за D.O.T.A. 2 VPN е ExpressVPN. Абонатите му са за удовлетворяващо гейминг опит. Ако търсите онлайн сигурност, това е VPN, за който трябва да се абонирате. Компанията обещава да не регистрира дейностите на своите потребители и защитават данните си по всяко време, дори когато връзката пада с a убийте превключвател.

Над 2000 сървъра в над 94 държави предоставят DDoS защита, а шифровете, които използват, са толкова здрави, колкото и тези, използвани от военните. Онлайн ръководството е достъпно чрез 24/7 поддръжка на клиенти. Разрешено е споделяне на P2P файлове и така е а 30-дневен безплатен пробен период. Прочетете повече за този завладяващ доставчик в това преглед.

IPvanish

Следващият в нашия списък е IPVanish. Това, което прави този доставчик толкова разпознаваем, е неговото бързи скорости, което е необходимост при игра. Можеш спрете дроселирането на ISP с IPVanish. Някои дори го смятат за най-добрия VPN за игри. Доставчикът поддържа и защитава вашата поверителност онлайн докато играете и извлечете полза от възможно най-бързите връзки.

Компанията позволява Поддръжка за споделяне на файлове P2P и 10 едновременни връзки на устройството. Научете всичко за IPVanish в това подробен преглед.

NordVPN

Третият ни избор за D.O.T.A. 2 е NordVPN. Този доставчик извежда сигурността на ново ниво със своята характеристики-тежък подход. Със своя ключ за защита и защита от течове DNS. След този абонамент вие се възползвате от 2048-битови SSL кодирания и най-доброто от това – двойна VPN функция, която криптира трафика на потребителите два пъти.

Той побеждава всеки доставчик на услуги със своя брой сървъри. Компанията работи над 3500 сървъра в 60+ страни, всички за да си осигурят бързи връзки. Ако се сблъскате с някакъв проблем, можете да попитате екип за поддръжка, който е на разположение 24/7 чрез чат на живо. Заслужава да се спомене, че NordVPN предлага функция Smart DNS и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Дай това  Преглед NordVPN поглед за допълнителна информация.

BulletVPN

BulletVPN е нашият краен избор. Това е последно, но със сигурност не на последно място, тъй като има какво да предложи. Компанията използва само най-новите VPN протоколи и военни криптирания за да се гарантира онлайн защитата на потребителите. 52 сървъра в 30 страни не е много, но тези сървъри са стратегически разпределени, за да задоволят нуждите на потребителите.

Всички абонати могат да получат помощ, като прибягват до 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо. Екипът за поддръжка ще ги информира за 30-дневна политика за възстановяване в който могат да получат парите си в рамките на 30 дни, ако не са харесали услугата. Компанията също предлага безплатна функция Smart DNS за повече методи за деблокиране BulletVPN е VPN, на който си струва да научите повече, затова трябва да проверите пълен преглед на BulletVPN тук.

Най-добър VPN за D.O.T.A. 2

Имате го, моят топ 4 D.O.T.A. 2 VPN.

Сега ти можеш играйте на DOTA 2 на всяко място по целия свят, като същевременно поддържате онлайн сигурност. Имането на такъв тип защита е от съществено значение, особено когато играете с една от най-токсичните общности в историята на MOBA.

Удари ме в секцията за коментари, ако намериш тази статия за полезна. Също така, дайте вик на основния си (HUSKAR FTW), защото … защо не?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map