Най-добър VPN за Дания

Тъй като много държави прилагат необясними цензурни правителствени закони, датските граждани са доста благодат да живеят в страна, която не прибягва до такива ограничителни мерки. Това обаче не елиминира факта, че нейните граждани се грижат за сигурността в Интернет или че страната не защитава онлайн дейностите на своите хора. Независимо дали страната позволява свобода на Интернет или не, поверителността е право, на което имат всички граждани.

Свободата в Интернет е лукс, който мнозина липсват и жадуват. Дания е сред малкото страни, които подкрепят такова право, но в същото време прилага необходимата цензура, за да предотврати незаконни дейности, срещу които не можем да се аргументираме. Независимо от това, има много причини, поради които хората в Дания трябва да потърсят онлайн защита, и можете да научите всичко за тях в статията по-долу. Включихме и безпристрастен преглед на най-добрите VPN мрежи, към които можете да се обърнете, докато сте в Дания.

Най-добър VPN за Дания

Най-добър VPN за Дания

Какво е VPN?

Това е система за частна мрежа, използвана за защита на входящия и изходящия интернет трафик. VPN се използва главно за защита на поверителността и заобикаляне на гео ограничени / блокирани уебсайтове. Накратко, това е инструментът, от който се нуждаете за сигурен достъп до всичко, което желаете онлайн. VPN сигурно е полезно, когато е необходимо заобикалянето на филтри, създадени от доставчици на интернет услуги. Датските потребители могат да променят своята виртуална идентичност и да заобикалят ограниченията за достъп до блокирано съдържание. Датските експатри, живеещи в чужбина в Швеция, Норвегия, Германия и навсякъде извън Дания, също могат да се възползват от използването на VPN. Датските телевизионни канали са гео ограничени до Дания. VPN ви позволява да получите датски IP адрес. Това ви помага да деблокирате датски уебсайтове и приложения навсякъде по света.

Защо да използвате VPN в Дания?

Въпреки че датската цензура върху сайтове, свързани с онлайн хазарт, торент и продажба на наркотици е разбираема, липсата на безобидни забавни услуги е съмнителна. Много популярни услуги не са налични в Дания, което кара потребителите да търсят услуги в чужбина. Това се дължи основно на това, че IP адресите на потребителите в Дания са обект на ограничения, тъй като IP адресът трябва да принадлежи на определен диапазон, за да може потребителят да има достъп до интернет.

Това прави силната интернет инфраструктура на Дания безсмислена, ако нейните хора не могат да имат достъп до услуги като Spotify, Netflix, BBC iPlayer за удоволствие. Освен това хората в Дания не са наясно със заплахата от кражба или извличане на данни от правителствата, които са инвестирани сериозно в програми за наблюдение. Тъй като Дания е част от алианса за наблюдение на „Девет очи“, дейността на мрежата на гражданите не е толкова лична, колкото може да се мисли. Това може да бъде рисково за датски потребители, които смятат, че безопасно сърфират в интернет, и в резултат на това VPN става предпоставка.

Най-добрият VPN за Дания – задълбочен преглед

Нека да разгледаме топ доставчиците на VPN услуги, които датските граждани използват. Ето преглед на най-добрите VPN за използване в Дания:

1- ExpressVPN

ExpressVPN е добре известен лидер и конкурент на VPN пазара. Датските потребители ще оценят високо качествените услуги, които този доставчик може да предложи. Тяхната мрежа обхваща над хиляда сървъри, разпределени в 94 държави. Освен това, една от техните цели е да осигурят надеждна връзка, така че всички клиенти да могат да сърфират в Интернет с бърза скорост. И те могат да заобиколят всички ограничения, които може да има един уебсайт. Нещо повече, практичният им софтуер позволява на новите потребители на VPN да го използват по-ефективно и без затруднения.

Потребителите на ExpressVPN получават защита чрез 256-битово AES криптиране, заедно със строга политика за нулева регистрация, която гарантира, че нито един от записите за сърфиране на клиента не се съхранява. Освен това техните VPN връзки използват силни протоколи за защита като OpenVPN, SSTP, PPTP и L2TP-IPsec на всички устройства, включително Windows, Mac OSX, Android, iPhone и iPad. Вместо безплатна пробна версия, те предлагат на потребителите 30-дневна гаранция за връщане на парите. Плюс това услугата им струва едва 8,32 USD на месец с годишен абонамент.

2- BulletVPN

BulletVPN предлага стандартните VPN протоколи: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. Отворена VPN осигурява най-високото ниво на сигурност и производителност от всички протоколи, а не много VPN предлагат IKEv2 протокола. Приложенията са достъпни за Windows, Mac OSX, Android, iPhone и iPad и са лесни за използване. BulletVPN имат строга политика за незаписване, която се харесва на аудитория, която цени тяхната поверителност.

С казаното, те също така предоставят услуги, които отблокират цензурирано или ограничено съдържание, включително американските Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. Подобно на другите топ доставчици на VPN услуги, BulletVPN има щедра 30-дневна гаранция за връщане на парите.

3- IPVanish

Една IPVanish осигурява сигурна среда за ежедневна употреба в интернет. Освен това, след като настроите връзка с тяхната мрежа за приватизация, всичките ви онлайн данни са защитени. Абсолютно нулеви дневници се записват или съхраняват и се запазва поверителността. В интерес на истината те предоставят най-добрите VPN скорости, най-сигурните връзки и най-конкурентните цени. Те позволяват пет едновременни връзки към тяхната услуга на потребителско име – стига само една връзка да използва PPTP или L2TP. За разлика от своите конкуренти, IPVanish предлага само 7-дневен срок за възстановяване.

Резюме на най-добрите VPN на Дания

Ето най-добрите 6 VPN за Дания според различните тестове, които проведохме:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. NordVPN
  5. CyberGhost
  6. VyprVPN

Дания се регистрира за VPN

VPN ви освобождава от изкуствени ограничения и ви дава достъп до интернет без компромиси. Освен това, той ви осигурява и защитата, която заслужавате. Това показва, че независимо от гъвкавостта на интернет в дадена страна, безопасността не може да бъде напълно гарантирана. Хората на Дания засега могат да се насладят на техните текущи интернет услуги. Но рано или късно ще трябва да се регистрират за VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me