Най-добър VPN за Deluge

Deluge е един от малкото клиенти на BitTorrent, които се пишат на език за програмиране, наречен Python. Това му позволи да има избрана група функции и характеристики, които обикновено не бихте намерили при други алтернативи, както и гъвкавостта за работа на широк спектър от устройства и платформи. С целта си да остане лек и удобен за използване, клиентът позволява на потребителите да имат достъп до него по интернет. Той дори приветства всяко полезно развитие, което могат да бъдат направени от други програмисти, за да подобрят функционирането му.


Най-добър VPN за Deluge

Най-добър VPN за Deluge

Добре ли е поглъщането?

Deluge също стана много популярен сред потребителите поради способността си да работи като задкулисно приложение на вашето устройство. Потребителите също така избират кой тип интерфейс да предпочетат от селекция от три. Има интерфейс, базиран на команди, стандартният графичен и уеб-базиран интерфейс. Вашите торенти също ще бъдат без реклами. Услугата не се поддържа от реклами.

Колкото и да използвате Deluge има собствен набор от предимства пред много други клиенти на BitTorrent, вашият трафик все още е много лесен за използване. Опитен потребител може лесно да намери пътя си към файловете, които търпите, или дори да включи вирус в трафика, който проправя път към вашия компютър. Това са все случаи, за които сме сигурни, че не бихте искали да ви се случат. Така че, за да се защитите, препоръчваме да се регистрирате с надеждна VPN услуга.

Защо да използвате VPN с Deluge

VPN, кратко за виртуална частна мрежа, се отнася до мрежа от сървъри, създадена от доставчик, с която потребителят може да се свърже и да пренасочи трафика си чрез. По този начин този процес криптира целия ви трафик. Това е видът на сигурността, който гарантира пълна поверителност. Той също така предотвратява всякакъв тип обратна реакция, в случай че не сте сигурни в проблемите с авторските права, които уреждат каквото и да ви накарат.

Използването на VPN също гарантира, че вашият интернет доставчик остава в тъмното за всичко, което правите. Има интернет доставчици, които са много предпазливи за това, какво правят потребителите им онлайн. Някои от тях прилагат мерки, за да опитат и управляват използването им. Това е, което повечето хора наричат ​​дроселиране. За щастие, с надежден VPN ще можете да заобиколите всички форми на заглушаване, които вашият интернет доставчик вероятно ще приложи, като например ограничаване на вашата честотна лента или отказване на достъп до определени сайтове и канали.

Вие също трябва да гарантирате, че VPN услугата, която решите да се абонирате, предлага скорости, които са достатъчно надеждни за торент. Ако решите да се снабдите с услуга, която няма толкова сървъри в нейната мрежа, ще се справите за малкото, които са достъпни заедно с много други потребители. Също така скоростта и сигурността ви ще бъдат неблагоприятно засегнати, оставяйки ви наистина разочарован от необходимостта да рестартирате връзката си всеки път, когато сесията ви излезе.

Най-добрите VPN за Deluge

Ние разбираме, че търсенето на перфектната услуга, за която да се абонирате, може да бъде малко предизвикателство, така че вече сме закръглили няколко, за които сме сигурни, че ще предлагат само най-добрата услуга. Ето нашия списък с най-добрите VPN за Deluge.

1. ExpressVPN

Онези, които търсят връхната линия на услугата, трябва да търсят по-далеч от ExpressVPN. Този способен доставчик съществува повече от десетилетие и през това време успя да измисли най-доброто съчетание на качество и ефективност, за да поддържа всички свои абонати добре удовлетворени. С близо 2000 сървъра в мрежата си, ExpressVPN обещава безпроблемно и непрекъснато торентиране, както и линия за обслужване на клиенти, която е на разположение 24/7 за всеки, който може да бъде заседнал с всичко, различно от техния опит.

ExpressVPN също предлага до 3 добавени връзки за вашите други устройства, както и 256-битово AES криптиране за сигурност от военна степен. В рамките на тяхната сървърна мрежа има и набор от скрити сървъри, които могат да се използват от потребители, базирани в страни, където използването на VPN е забранено. Услугата предлага и функция за разделно тунелиране, за да решите какъв тип трафик искате да шифровате. За да видите какво друго е възможно чрез ExpressVPN, отделете време да прочетете нашия ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

IPVanish е доставчик, базиран в САЩ, който работи от 1999 г. и затова е сред най-опитните доставчици в бранша. Услугата може да се похвали с около 1500 сървъра, разпръснати по целия свят, всички собственост директно от доставчика. Услугата е и единствената достоверна, която позволява до 10 едновременни връзки, което е достатъчно голямо, за да обезопаси всички устройства в къща или малък офис. IPVanish също така уверява клиентите, че трафикът им остава добре защитен чрез тяхната политика за нулева регистрация. С екип за обслужване на клиенти, който е на разположение 24 часа в денонощието, не бива да се колебаете да се свържете, когато се сблъскате с проблем, който не можете да коригирате.

IPVanish също има SOCKS5 уеб прокси услуга, която можете да използвате в случай, че не искате да изтеглите техния VPN клиент на вашето устройство, но най-ефективният метод, който бихте могли да приложите, е да го изтеглите директно на вашия рутер. IPVanish също така гарантира, че вашият трафик остава защитен чрез 256-битово AES криптиране, а с поддръжка за OpenVPN, IPSec, IKEv2, SSTP и PPTP ще имате широк набор от протоколи, от които да избирате. Много повече информация за този доставчик е достъпна чрез нашия преглед на IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN се откроява като една конкретна услуга, която има повече от достатъчно функции, за да гарантира, че сте в безопасност онлайн, независимо от това, което правите. Доставчикът има повече от 4500 сървъра, разпределени в различни места по света, така че никога няма да пропуснете наистина сървър, за да се свържете, за да осигурите връзката си. NordVPN е удобно базиран в Панама, така че няма реална заплаха от какъвто и да е орган за регулиране на данни, тъй като страната не разполага с тяхна юрисдикция. Това означава, че тяхната политика за нулева регистрация се поддържа.

NordVPN също така позволява на своите клиенти да избират към кои сървъри да се свържат въз основа на вида работа, която вървят. Има сървъри, които се представят по-добре при торент, изтегляне на големи файлове или дори гейминг. На всичкото отгоре има опция онлайн трафик да бъде маршрутизиран през два сървъра вместо един, като по този начин удвои степента на 256-битовото AES криптиране. Услугата също така работи добре с Tor над VPN за повишена анонимност и има специални IP адреси за потребители, които не обичат да преминават между тях от време на време. За да видите какво повече услуги може да предложи NordVPN, разгледайте нашия задълбочен преглед на NordVPN.

Най-добър VPN за Deluge – Заключение

През повечето време много потребители никога не са напълно сигурни в източника на своите файлове и затова винаги има шанс те да се справят с материали, защитени с авторски права. За да избегнете случай на нарушаване на авторски права и съдебните дела, които идват с такива, най-добре е да се регистрирате с надеждна VPN услуга, като тези, които сме изброени по-горе. Това ще ви помогне да запазите дейностите си скрити и вашата идентичност защитена от широката общественост.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map