Най-добър VPN за доставчик на Cox ISP

При около 21,8 милиона абонати Cox Communications има доста голям брой абонати, които зависят от тях за тяхната интернет връзка. Филиалът на Cox Enterprises съществува вече около 56 години. Това, че работи дълго време, му позволи да прецизира услугите си в полза на непрекъснато увеличаващия се списък на абонатите им. Доставчикът се нарежда като четвърти по големина доставчик на кабелен интернет в САЩ и едно от нещата, които може да са допринесли за това, са различните нива, в които се предлага тяхната услуга. За разлика от повечето доставчици на интернет услуги, Cox има до 5 пакета, за които абонатите могат да изберат да се абонират. Това предоставя опция за всеки пазарен сегмент, който може да се погрижи за нуждите си и не е твърде напрегнат в бюджета си.

Най-добър VPN за доставчик на Cox ISP

Най-добър VPN за доставчик на Cox ISP

Кокс ли е интернет на Кокс?

Както при повечето доставчици на услуги, различните нива са със собствени граници. Веднъж надминат, Кокс таксува клиентите си според употребата. За да ви дадат представа къде се намират лимитите, абонатите на най-високото им предлагане получават до 2 TB на месец. Потребителите се надяват да стартират уебсайтовете си от вкъщи, въпреки че може да се наложи да потърсят алтернативен доставчик, тъй като Cox наистина не позволява входящ трафик за своите жилищни клиенти, което прави доста трудно да стартират уеб сървъри.

Cox създаде доста вълнение през 2014 г., когато обявиха плановете си да предлагат скорости от 1 GBits / s за своята интернет услуга и това ще бъде под името „G1GABLAST“. С тази бързина ще можете да изтеглите двучасов HD филм за около 8 секунди или 100 песни в рамките на 3. С етикет „Интернет с бъдеща скорост“ услугата продължава да се разширява, тъй като е достъпна само в някои части на САЩ. Такава бърза интернет връзка би било чудесно да има, но след това с отчитането на FCC, че повечето доставчици на широколентови услуги осигуряват до 12% по-ниски от рекламираните скорости, как наистина можете да сте сигурни, че скоростта, която постигате, е точно тази, която плащаш?

Защо имате нужда от VPN за Cox

Споменатият доклад е доказателство за това колко дроселиране се извършва от доставчици на клиенти, които дори не знаят, че става. Използването на виртуална частна мрежа ви позволява да заобиколите ограниченията, които може да са поставени от вашия доставчик на интернет услуги, тъй като ще можете да скриете всичко, което сте решили от тях.

VPN ви позволява да направите това, след като се свържете със сървърите в неговата мрежа. Тези сървъри криптират връзката ви и по този начин скрийте трафика си от всеки, който може да се интересува от вашите дейности по сърфиране. Това не позволява на вашия интернет доставчик да блокира всички сайтове, които може да искате да посетите, или да наложи ограничения за данни за вашата честотна лента. Използването на VPN също скрива вашето местоположение. Това от своя страна помага да се предостави достъп до уеб сайтове с ограничен достъп, които обикновено не бихте могли да имате. Това означава, че не сте ограничени само до съдържание от вашия регион и се възползвате от такъв широк набор от видеоклипове, от които да избирате.

Тъй като основната задача на VPN услугата е да осигурява сигурност, можете да бъдете сигурни, че личната ви информация ще остане в безопасност, особено когато се занимавате с дейности като онлайн пазаруване или банкиране. Ще бъдете в състояние да предотвратите кражба на личните ви данни или хакването на устройството ви. Това е много важно, тъй като ще имате слой защита срещу многото киберпрестъпни атаки, които непрекъснато стартират в днешния онлайн свят.

Най-добрите VPN за Cox – Избор на VPN

Изборът на подходяща VPN за вашата Интернет услуга Cox не трябва да отнема толкова време, особено ако знаете какво да търсите. Избраният от вас доставчик трябва да има поддръжка за поточно предаване, широкообхватна сървърна мрежа и надеждни мерки за сигурност за най-добрата услуга. Съставихме кратък списък от доставчици, за които сме сигурни, че предлагаме най-добрата услуга и ви спестяваме много време в търсенето на избрания от вас доставчик.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови и работи в бизнеса от около 9 години, услугата е събрала много информация за това какви клиенти като вас биха могли да търсите. Услугата има около 2000 сървъра в своята мрежа и присъствие в повече от 90 страни. ExpressVPN е добре известен със своя екип за обслужване на клиенти, който винаги можете да достигнете до 24/7 по имейл или чат на живо. Услугата се гордее и с много приятелско VPN приложение, съвместимо с широка гама устройства с Android, Linux, iOS или Windows.

ExpressVPN също така има редица функции, които го отличават от другите доставчици, като например разделената му функция за тунелиране, която ви позволява да избирате частите от вашия трафик, които искате да сте обезопасили. Има и неговият набор от скрити сървъри, които ви позволяват да се свържете с услугата, особено ако страната, в която сте, е силно цензурирана от Интернет. Има сървъри, които поддържат торентинг и ви позволяват да правите това анонимно. За да прочетете повече какво да очаквате от ExpressVPN, разгледайте нашия преглед ExpressVPN.

2. BulletVPN

Със седалище в Естония, BulletVPN е друг доставчик, който бавно придобива признание. Услугата обещава безпроблемно поточно изживяване, с любезното съдействие на своите супер бързи сървъри. BulletVPN също предлага OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 и PPTP като VPN протоколи, от които да избират, оставяйки своите клиенти да избират според предпочитанията си. Услугата е в състояние да защити вашата връзка чрез 256-битово AES криптиране и това работи най-добре, когато е сдвоено с OpenVPN протокола.

BulletVPN позволява до 3 едновременни връзки под един акаунт, което означава, че няма да се налага да плащате толкова за допълнителна защита. Абонамент за BulletVPN също ви предоставя неограничена честотна лента при връзката ви и ви позволява да превключвате сървъри толкова пъти, колкото искате. BulletVPN също така гарантира пълна анонимност, тъй като базата му в Естония е далеч от всички страни с „14 очи“. За повече информация относно това, което BulletVPN може да предложи, разгледайте нашия по-подробен преглед на BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN е друг първокласен доставчик, който е в състояние да скрие връзката ви от всякакъв вид дроселиране, който вашият интернет доставчик може да наложи на вашата връзка. Услугата е базирана в Панама и има мрежа с големина до 4000 и присъствие в повече от 60 страни. Услугата също предлага адекватна онлайн сигурност чрез 256-битовото AES криптиране и разнообразието от VPN протоколи, вариращи от OpenVPN, L2TP / IPSec и PPTP. Услугата също е в състояние да обработи до 6 повече едновременни връзки и има добре поддържана нулева политика за регистриране.

NordVPN е доста популярен за списъка с функции, които предлага, като варира от двойно криптиране за повишена поверителност до поддръжка на Tor над VPN за добавена анонимност. Големият брой сървъри, оперирани от доставчика, дава възможност той да има някои специализирани за конкретни функции. Има сървъри, оптимизирани за HD стрийминг, онлайн игри, торентинг и едновременно големи изтегляния на файлове. За да разберете дали това е правилната услуга за вас, може да искате да преминете през нашия преглед на NordVPN. Има много повече подробности за вида функции, от които ще се възползвате, след като се абонирате.

Обобщете най-добрите VPN за Cox

Трите услуги, за които споменахме тук, са в състояние да заобиколят ограниченията, които вашият интернет доставчик може да е поставил, но все пак настояваме да се заемете с техните безплатни изпитания или гаранции за връщане на пари, за да разберете коя е най-подходящата ви. Продължете напред и прочетете отзивите, за да разберете кое от двете можете да вземете по отношение на вашия доставчик.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me