Най-добър VPN за Du

Du е мрежа за мобилна телефония, базирана извън Обединените арабски емирства, която е отговорна за свързването на до 9 милиона клиенти чрез тяхната сложна мрежова инфраструктура. Компанията има значителна работна сила от около 2000 служители и се занимава с приходи, които се колебаят около марката от три милиарда долара. Една компания с този тип цифри означава, че може да направи много от това, което иска да регулира пазара, а това включва поставянето на ограничения за това, което клиентите му могат или не могат да виждат онлайн.

Най-добър VPN за Du

Най-добър VPN за Du

Интернет цензура в ОАЕ

Обединените арабски емирства са известни с широк спектър от блокове на уебсайтове, които поставят на сайтове и канали, така че да „защитят“ своите граждани от всичко, което смятат за вредно. Дори и с толкова чисти мотиви, правителството наистина не спазва правото да сърфира свободно в Интернет и избира да наложи тези ограничения чрез телекомуникации като Du и Etisalat, които вече контролират голям пазарен дял. Това наистина не може да ви стои добре като туристи, прекарващи време в ОАЕ, тъй като с техните ограничения може да не успеете да предавате съдържание от канали, за които сте абонирани, или да четете в новини, блогове или отзиви от някои от вашите любими уебсайтове.

Ако сте абонирани за някой от тези доставчици, тогава може да се изкушите да потърсите други алтернативи. Стартирането на друг доставчик може да се превърне в друг продължителен процес и това е също нещо, което сме сигурни, че наистина не бихме се радвали. Решение, което според нас може да си струва да обмислим, е да се регистрирате с надеждна VPN услуга.

Най-добрият VPN за Du – как VPN може да помогне

Основната цел на VPN услугата е да криптира връзката ви, така че да можете да излизате онлайн, без да бъдете открити, или без никой дори да разбере какво правите онлайн. Всичко, което е необходимо, за да свършите, е активна връзка с отдалечен сървър. Тази връзка се установява, след като изберете към кой сървър искате да се свържете въз основа на държавата, както и уебсайта, до който искате да получите достъп. След като това е направено, вашият трафик след това се криптира и аспекти като вашите данни и лична информация сега се скриват доста далеч от достъпа на онлайн престъпници, които може би са искали да прекъснат връзката ви..

Веднага след като се свържете с отдалечен сървър, вашият IP адрес също се променя. Първоначалният ви IP адрес се предава за виртуален, който вече няма да отразява къде точно преглеждате и вместо това ще показва местоположението на отдалечения сървър. Това повишава нивото ви на анонимност онлайн и всъщност ви позволява да влезете в гео блокирани поточни канали.

Надеждната VPN услуга трябва да ви позволи да заобиколите някое от ограниченията, които може да бъде поставено от Du при вашата връзка, като по този начин ви позволява свободно да сърфирате в мрежата без никакви ограничения. По този начин позволява на емигрантите, туристите или всеки друг, летящ в ОАЕ, да продължат да използват интернет по същия начин, по който са свикнали да се връщат у дома.

Избор на най-добрия VPN за Du

След като решите, че имате нужда от VPN услуга, следващата стъпка, която трябва да предприемете, е търсенето на надежден доставчик, с който да се регистрирате. Ако решите да се справите сами с това, може да ви отнеме значително време, за да изберете качествен доставчик. За да ви помогнем с това, съставихме списък от надеждни услуги, за които сме сигурни, че ще намерите доста полезни.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е един от малкото доставчици, който е почти всестранна история на успеха. Услугата е известна с това, че предоставя отлична помощ на клиентите, както и постоянно надеждна защита. Предлаганата сигурност зависи от тяхното 256-битово AES криптиране, което разчита на OpenVPN протокол, за да осигури най-ефективната услуга. Това обаче не означава, че другите протоколи PPTP, L2TP или IPSec не се поддържат. ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови и това местоположение означава, че са далеч от всяко влияние на политиките за запазване на данни, които могат да повлияят на използването на клиентите им. Това им позволява да обещаят нулева регистрация на данните на своите клиенти. Сред гамата от 2000 сървъра на доставчика съществува специална група, известна като Stealth сървъри, която дава възможност на абонатите да работят около всякакви защитни стени, които може да са поставени от силно ограничаващи региони като Китай и Саудитска Арабия. Тази специална група сървъри позволява на абонатите да използват сървърите неоткрито любезност на технологията, която ги получава чрез всякаква форма на Deep Packet Inspection. ExpressVPN има капацитет да поддържа само 3 едновременни връзки, което означава, че можете да свържете само 3 други устройства под едно потребителско име. От ExpressVPN се предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че е по-разумно да я изпробвате, преди да купите абонамент. Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN за повече информация.

2. NordVPN

4000 сървъра. Това е колко сървъра NordVPN има своя контрол и това е огромно предимство пред много от другите доставчици, които имат далеч много по-малки мрежи. Такова широко покритие гарантира, че вероятно има NordVPN сървъри, където и да се намира вашият сайт. Доставчикът също използва възможности, чрез които абонатите му могат да експлоатират мрежата си, тъй като им позволява да избират кои сървъри да използват въз основа на това, което искат да правят онлайн. Услугата позволява до 6 текущи връзки, а също така позволява както неограничено превключване на сървъра, така и без ограничение на честотната лента. Доставчикът е базиран в Панама, което означава, че абонатите няма какво да се притесняват по отношение на историята на сърфирането си. Това е така, защото удобното им местоположение ги отдалечава от навсякъде, където се прилагат правила, водещи за запазване на данни. Може би една от най-уникалните услуги, предлагани от NordVPN, е способността им да удвоят криптирането на връзките на своите абонати. Това е любезното съдействие на тяхната голяма, добре разгърната мрежа. Безплатна е, така че наистина няма какво да губите. Разгледайте всички функции на NordVPN.

3. IPVanish

IPVanish е добре известен със своя прям подход към сигурността. Повечето от клиентите си ги избират, защото нямат голяма част от звънчетата, които се предлагат от повечето други доставчици на пазара. IPVanish е базиран във Флорида и въпреки това, те все още имат надеждна политика за нулеви регистрации, при която историята на сърфирането на абонатите им не се записва. Възможността да има до 10 едновременни връзки под един абонамент по-рано не е чувана и в момента се предлага само от IPVanish. Техните повече от 1500 сървъра също са доста бързи и на тях разчитат хиляди онлайн геймъри по целия свят. IPVanish е и най-добрият доставчик за интегриране с Kodi, тъй като техният софтуер е много съвместим с платформата Kodi. Услугата има и VPN версия със зелена тематика, която може да работи добре с устройства, работещи на Android, iOS, Linux, Windows, както и Mac OS. Приложението VPN е доста лесно за използване и е проектирано по начин, който побира за първи път VPN потребители. Услугата позволява на всеки, който мисли да се абонира за тяхната услуга, да я изпробва 7 дни преди да вземе окончателното си решение. Публикувахме и задълбочен анализ на IPVanish.

Обобщение на най-добрия VPN за Du

Най-добрият доказан начин за заобикаляне на всички ограничения, установени от Du, е да получите VPN услуга. Това ви гарантира защита от всички вредни елементи, които може да бъдете изложени на онлайн, а също така осигурява ниво на анонимност, което можете да използвате, за да посетите практически всеки географски ограничен сайт.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me