Най-добър VPN за eMule

Всеки, който е запознат с прехвърлянията на файлове Peer to Peer и ги прави често, вероятно е чувал за eMule. Стартиран през 2002 г., този клиент за споделяне на файлове, базиран на Windows, е един от най-популярните такива наоколо и беше обявен като продължение на своя предшественик, eDonkey, който спря да работи през 2005 г. Като един от най-големите и най-доверените P2P клиенти за споделяне на файлове, eMule се използва предимно от клиенти, които търсят най-трудния тип съдържание. Освен това се различава от голямото разнообразие от други торент клиенти по смисъла, че разчита на eD2k протокола, докато известни клиенти като uTorrent, BitTorrent и Vuze приемат протокола BitTorrent.

Най-добър VPN за eMule

Най-добър VPN за eMule

Какво е eMule?

eMule се кредитира за улесняване на обмена на до 4 милиарда файлове между потребители, а този висок процент на трансфери затвърждава позицията му на един от най-надеждните торент клиенти, които можете да използвате. За тези, които може би не са наясно, една от причините повечето хора да се обръщат към торент клиенти е, че те предоставят достъп до съдържание, което в противен случай би било доста трудно да се намери в сайтовете за изтегляне. Това предимство обаче идва със собствен набор от рискове. Голяма част от файловете, които могат да бъдат получени чрез торент, са в противоречие с правилата за нарушаване на авторски права. Това означава, че ако сте намерили да качвате или изтегляте такъв материал, има вероятност да сте изправени пред затвора. Ако това е риск, който смятате, че трябва да поемете, тогава вероятно би било разумно да създадете мерки, които биха намалили най-малкото шанса да ви задържат.

Защо трябва да използвате VPN с eMule

Какво би било най-доброто решение да работя за вас в този случай? Използване на VPN. Известен като напълно виртуална частна мрежа, VPN помага да поддържате връзката си сигурна и скрита, като по този начин прикривате всяка онлайн активност, която може да се осъществява чрез вашата връзка. Използването на VPN гарантира, че вашият интернет доставчик остава на тъмно за всичко, което правите онлайн, и това не ви влияе от всяка форма на дроселиране, която може да се приложи срещу сърфирането ви. Интернет доставчиците са известни с това, че се опитват да ограничат начина, по който използвате интернет, като забавят връзката си или дори блокират достъпа до определени сайтове или торент източници. В резултат на това ще избегнете всякакви писма за нарушаване на авторски права, изпратени чрез вашия интернет доставчик, тъй като те няма да могат да установят каквото и да е..

  Най-добър VPN за CS: GO

Когато се регистрирате с надежден доставчик на VPN, полученият слой на сигурност ви позволява да използвате торент файлове дори от области, които не биха понасяли потребителите, идващи от текущото ви местоположение. Има сайтове и сървъри, които хостват съдържание, което може да бъде достъпно само от локално базирани потребители, но VPN ви помага да заобиколите всички ограничения, които може да се наложи да предотвратят всяка форма на чужд достъп. VPN също гарантира, че връзката ви е защитена, особено когато сте свързани с обществена WiFi мрежа в ресторант или хотел. Тези видове обществени мрежи се считат за развъдни места, особено за потребители, които наистина не са въвели никакви мерки за сигурност.

Въпреки че сме наясно, че използването на VPN има много предимства, за да предложим, трябва да знаем какво да внимавате, когато избирате услугата, за която ще се абонирате.

Най-добър VPN за eMule – Избор на VPN

Трябва да бъдете много внимателни, за да не изберете доставчик, който не е наясно дали поддържа или не торрент, тъй като това може да не е добре с предназначението ви. За да гарантираме, че не правите тази грешка и също така да стесните обхвата си, ние идентифицирахме три надеждни доставчика, които можете да използвате, за да изтеглите арендените си торенти чрез eMule.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е в играта вече от около 9 години и очевидно това е всичко, което е необходимо, за да се изкачи, за да извърви своя път към върха на VPN индустрията като една от най-високо ценените услуги, за които можете да се абонирате. Базирайки се на Британските Вирджински острови, ExpressVPN си изгради силна репутация на себе си като услуга, към която да се обърнете, дори ако едва сега започвате с VPN. Услугата има около 2000 сървъра в своята мрежа и разчита на OpenVPN за 256-битовото си AES криптиране.

В случай че сте базиран в страна, която не насърчава използването на VPN, ExpressVPN предоставя набор от скрити сървъри, за да скрие факта, че използвате услугата. Потребителите се наслаждават и на разделената функция за тунелиране на ExpressVPN, която им позволява да решат коя част от трафика си да бъдат криптирани. Услугата позволява само 3 едновременни връзки, въпреки че това може да се разшири, ако сте решили да инсталирате VPN клиента му директно върху рутера. Услугата предоставя VPN приложения за потребители, чиито устройства работят под Windows, iOS, Linux или дори Android софтуер. Грижата за клиентите винаги е достъпна 24 часа в денонощието или чрез електронна поща, обаждания или дори социални медии. За да разберете повече за това какво може да предложи ExpressVPN, разгледайте нашия Обзор ExpressVPN.

  Най-добър VPN за Швейцария

2. IPVanish

Втори в нашия списък е доставчик, базиран в САЩ, който има около 1500 сървъра в рамките на своята мрежа. Всъщност се случва, че IPVanish изцяло притежава своята мрежа, което означава, че потребителите са гарантирани, че няма да участват трети страни в управлението на тяхната онлайн сигурност. Съществува и добре поддържана политика за нулева регистрация, която гарантира на потребителите, че никой от трафика им няма да бъде споделен или съхраняван, а с доставчика е способен да поддържа до 10 едновременни връзки, потребителите имат достатъчно възможност да защитят всичките си устройства.

IPVanish е в състояние да поддържа потребители, които желаят да торент, и това дори се насърчава на техния уебсайт. IPVanish има и SOCKS5 уеб прокси функция, която предоставя алтернатива в случай, че не искате да изтеглите VPN клиента им, а също така предлага IKEv2, L2TP, / IPSec, SSTP, PPTP и OpenVPN като VPN протоколи, от които да избирате. IPVanish е доста популярен сред потребителите заради скоростта на своите сървъри, както и предлага както неограничена честотна лента, така и неограничено превключване на сървъри за тези, които се абонират за услугата. За да видите какво повече може да направи тази услуга за вас, разгледайте нашия подробен преглед на IPVanish.

3. NordVPN

Нашето трето и последно предложение е NordVPN. Това е доставчик, който е инвестирал сериозно в инфраструктурата си, дотолкова, че да има повече от 4000 от своите сървъри, добре разпределени в целия свят. Услугата е една от най-надеждните и насочени към функциите, тъй като нейният набор от инструменти ще ви помогне да гарантирате, че никой не може лесно да се сдобие с вашите данни. Сигурността се осигурява чрез 256-битово AES криптиране, а услугата също има нулева политика за регистрация, която трябва да ви гарантира, че вашите данни ще останат незаписани и напълно защитени.

  Най-доброто VPN за Пуерто Рико

NordVPN предоставя на потребителите възможност да превключват между OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и IKEv2, когато избират предпочитания от тях VPN протокол, а също така поддържа стриктна политика без регистрация за поверителност на информацията за сърфиране на техните потребители. Услугата също така позволява стрийминг чрез своята функция SmartPlay и има сървъри, които поддържат трафик на P2P прехвърляне на файлове. NordVPN предлага също разширения за браузър за Firefox и Chrome, както и поддръжка на Tor over VPN и превключвател за автоматично убиване. За да проучите наистина какво може да направи този доставчик за вас, ви предлагаме да преминете през нашия NordVPN преглед.

Заключение за най-добрия VPN за eMule

Съвет, преди да се регистрирате при всеки от тези доставчици, е да ги изпробвате първо и да видите кой от тях работи най-добре въз основа на вашите предпочитания. Всички те имат или гаранция за връщане на пари, или безплатен пробен период, който бихте могли да се възползвате, докато ги тествате от първа ръка. Имате въпроси относно доставчиците, които сме посочили в нашия преглед? Оставете въпросите си в секцията за коментари по-долу и ще се радваме да се свържем с вас.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me