Най-добър VPN за Fedora OS

Чували сте за Windows, чували сте за iOS… чували ли сте за OS Fedora? Това е базирана на Linux операционна система, която работи на десктопи или сървъри. Той е невероятно популярен при разработчиците, тъй като предлага много конфигурируеми функции. Виждайки, че е с отворен източник, абсолютно трябва да използвате VPN с него. Прочетете, за да разберете защо и да научите за VPN-тата, в които трябва да инвестирате.

Най-добър VPN за Fedora OS

Най-добър VPN за Fedora OS

Най-добрият VPN за Fedora OS – Бърз преглед

В случай, че вече знаете какво е VPN и как може да ви помогне, ето кратък преглед на нашите най-добри VPN за OS Fedora:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Защо се нуждаете от VPN за Fedora OS

Fedora OS е базирана на Linux операционна система. В случай че не сте знаели, софтуерът, базиран на Linux, почти винаги е с отворен достъп. Сега развиващата се общност, която работи с Линус, обикновено е изключително придирчива към сигурността. Кодът с отворен код обаче е рисков по принцип, тъй като много хора работят по него. Уязвимостите могат да изскачат без знанието на разработчиците. Това не трябва да бъде злонамерено, но е реалност.

За да защитите вашите данни и вашата поверителност, независимо от уязвимостите, трябва да използвате VPN.

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN е инструмент за киберсигурност, който криптира всичките ви данни и пренасочва трафика ви през собствените си сигурни сървъри. С други думи, VPN гарантира, че вашата интернет връзка е защитена и никой не може да стигне до вашите данни или вашия трафик.

Когато се справяте с възможността за неизвестна уязвимост, тунелирането на връзката ви е бърз и лесен начин да добавите слой защита.

Най-добър VPN за Fedora OS

След като знаете защо се нуждаете от VPN в OS Fedora, нека поговорим в кои VPN трябва да инвестирате.

Преди да стигнем до това, има няколко точки, които трябва да разберете за VPN като цяло:

  • Безплатно не означава безопасно: Безплатните VPN правят своите пари, продавайки вашите данни. Точно обратното на това, което трябва да прави VPN. Стойте възможно най-далеч от безплатни VPN мрежи (и безплатен софтуер като цяло).
  • Вашият интернет ще се забави: Тъй като VPN пренасочва трафика ви, това ще забави вашия интернет. Някои VPN мрежи обаче са оптимизирали сървърите си до такава степен, че вие ​​дори няма да забележите. Понякога това може дори да ускори връзката ви. Придържайте се към най-високите VPN мрежи, за да не страдате от болезнено бавна връзка.
  • Винаги четете Политиката за поверителност и ToS: Знам, че това отнема много време и е много скучно, но е важно. Софтуерните разработчици крият много непредвидени ситуации вътре в тези документи. Един добър VPN ще бъде прозрачен за това, какви данни съхранява и как ги използва.

Сега, когато това е уредено, да преминем към нашите най-добри снимки!

ExpressVPN

Избор №1 отива в ExpressVPN.

Този доставчик покрива перфектно всички основи на VPN. Той предлага всички необходими функции, плюс няколко интересни допълнения (като безплатен Smart DNS), като същевременно предоставя на своите клиенти 5-звездна услуга. Те също имат най-добрия екип за поддръжка на клиенти в бранша, който е доста удобен, що се отнася до VPN.

Можете да прочетете за всички функции, които ExpressVPN предлага тук. Предлагам да тествате този доставчик. Той предлага чиста 30-дневна гаранция за връщане на парите, без зададени въпроси, така че можете да изпробвате цял месец, преди да се ангажирате с него.

IPVanish

Избор №2 отива в IPVanish.

Ето още един много популярен VPN доставчик, особено в общността Torrenting. IPVanish има сървъри, оптимизирани за скорост и за споделяне на P2P файлове, което го прави чудесен VPN за стрийминг и торент. Това също е страхотен доставчик на услуги, ако имате много устройства, които искате да покриете, тъй като позволява до 10 едновременни връзки на акаунт.

Вижте всички функции, които IPVanish предлага в нашия задълбочен преглед, за да видите дали това е VPN за вас.

NordVPN

Избор №3 отива в NordVPN.

Това е VPN, който трябва да получите, ако наистина се притеснявате за сигурността си. Счита се за много функционален VPN, тъй като предлага много повече опции от средния доставчик. Що се отнася до неговата сигурност, 1048-битово SSL криптиране, съчетано с двоен VPN и разделен тунелинг, ви осигурява най-добрата сигурност в бизнеса.

Не приемайте думата ми за това, вижте пълния ни преглед на NordVPN и преценете сами!

BulletVPN

Избор №4 отива в BulletVPN.

Това е „най-младият“ доставчик в нашия списък, но това не означава, че BulletVPN не държи своето. Той бързо си създаде репутация като плазмено бърз VPN, който предлага прекрасна услуга за резачки за кабели и Torrenters навсякъде. Той може да има по-малък брой сървъри от останалите в списъка, но повече от това го компенсира с всички допълнителни функции, които предлага.

Най-добрият VPN за Fedora OS – финални мисли

Ето го, нашите 4 най-добри избор за най-добрите VPN за OS на Fedora. Не забравяйте винаги да включвате своя VPN веднага след като се свържете с интернет, за да се възползвате от защитата ASAP ASAP.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me