Най-добър VPN за фрилансери и отдалечени работници

Ако сте един от многото хора, които всъщност не се радват на дългото пътуване до работното си място или се обличате за работа всеки понеделник до петък, тогава просто може да успеете да убедите шефа си да ви даде няколко безплатни дни от офиса, стига да можете да доставите. Отдалечената работа продължава да бъде една от многото промени, случващи се в работната среда поради напредъка в софтуера за проследяване на работа и нарастващата по-голяма част от работа, която изисква само надеждна интернет връзка, за да се свърши.


Най-добър VPN за фрилансери и отдалечени работници

Най-добър VPN за фрилансери & Отдалечени работници

Сега, в повечето случаи, на работното място вероятно искат работата, която вършат, да остане частна и да е извън обсега на всеки обикновен индивид от страх, че може да ги надхитри в конкуренция. В резултат на това те имат голямо предпочитание да накарат работниците си да се регистрират във физическо място и да извършват работата си оттам.

От друга страна, има много хора, които предпочитат да бъдат свои собствени агенти и биха предпочели да работят за себе си, предоставяйки директни услуги на своите клиенти. Обикновено това са квалифицирани хора, които сами се справят с всичко, от маркетинг, счетоводство, изпълнение на работата и обслужване на клиентите, което означава, че те обикновено трябва да направят много, за да поддържат индивидуалния си бизнес.

Защо отдалечените работници се нуждаят от VPN услуга

И в двата случая обикновено има голямо количество както работа, така и комуникация, която трябва да се направи в личния живот, сигурността, а в някои случаи и анонимността. Тук идва VPN услуга.

VPN, кратко за виртуална частна мрежа, се отнася до защитена връзка, чрез която данните се предават в криптирана форма. Необходимостта от сигурност онлайн продължава да бъде силно застъпвана, особено поради големия брой злонамерени хора, които търсят вратички във връзките на хората, за да откраднат личната им информация и да я използват в своя полза или за изнудване. Не бихте искали да сте на другия край на компютъра, ако хакерът ви пресече паролите за онлайн банкиране, точно както проверка на средствата ви или когато сте на път да изпратите някои важни работни документи на шефа си. Абонирането за надежден доставчик на VPN услуги ще ви помогне да избегнете всичко това.

Най-добрите VPN мрежи за отдалечени работници & На свободна практика

Ние продължихме да правим всеобхватен кръг от 5 от най-добрите VPN услуги, на които можете да разчитате, за да гарантирате, че връзката ви онлайн остава сигурна и че вашата работа, данни или комуникация никога не се нарушават. Да започваме.

1. ExpressVPN

Няма нищо по-добро от това да знаете, че вашият доставчик на услуги винаги ще бъде на разположение, за да ви помогне, когато се сблъскате с някакви трудности, които не можете да преодолеете сами. ExpressVPN е добре известен с това, че разполага със звездно обслужване на клиенти, където всеки, с когото се разговаряте, е добре познат и притежава правилните умения, които да ви помогнат. Тяхната впечатляваща сървърна мрежа е сигурна, че сте се свързали през всички и най-висок клас VPN протоколи като OpenVPN, PPTP и IPSec. Поддръжката на устройството е навсякъде, като техният софтуер е готов да работи на вашия Mac, iOS, Windows или Linux базирано устройство. Ценообразуването им е малко по-скъпо в сравнение с повечето други доставчици, но всички знаем, че първокласната услуга винаги идва с премия.

Професионалисти

 • Разнообразна сървърна мрежа.
 • 99,9% обещаха ъптайм
 • Страхотно обслужване на клиенти.
 • 5 едновременни връзки.

Против

 • Доста скъпо.

2. BulletVPN

Трябва да се обърнете към BulletVPN ако търсите само доставчик, който предлага проста, бърза и сигурна опция, която няма да нанесе твърде много вреди на вашия акаунт. Това, че сте на свободна практика или отдалечен работник, означава, че вероятно ще използвате обществени мрежи от време на време, а BulletVPN е чудесен вариант да запазите сигурността си в обществена връзка. Връзките са бързи благодарение на сървърните мрежи от първи ред и ще можете да защитите вашия таблет и телефон, тъй като позволяват до 5 едновременни устройства да бъдат регистрирани в един акаунт. Услугата също предлага щедра 30-дневна гаранция за връщане на парите, където ще трябва да опитате тяхната услуга, преди да се ангажирате с нея.

Професионалисти

 • Добре цена.
 • Поддържат се много устройства.
 • Чудесен за игри.
 • Пет едновременни връзки.
 • Куршум щит.
 • Kill Switch.
 • Умен DNS.

Против

 • Не са много сървърите, с които да се свържете

3. NordVPN

NordVPN е чудесна алтернатива, особено за всеки, който иска да има приличен брой устройства, свързани под един акаунт. Те поддържат до 6 едновременни връзки и се състоят от военно криптиране. Няма да се разочаровате от множество онлайн реклами благодарение на CyberSec и връзката ви никога няма да бъде компрометирана благодарение на автоматичния им превключвател за интернет убийство. Добавените функции като Onion over VPN и Double encryption наистина правят NordVPN силен конкурент, особено ако винаги сте в движение и разчитате на обществена интернет връзка. Двугодишната им оферта за абонамент при $ 3.29 на месец е една чудесна причина да ги изберете за свой дългосрочен доставчик.

Професионалисти

 • Криптиране на военен клас.
 • Лесен за използване софтуер.
 • До 6 устройства, свързани едновременно.

Против

 • Посредствена поддръжка на клиенти.

4. IPVanish

IPVanish е обявен за най-добрият доставчик на услуги, който работи около блокове, създадени от най-голям брой гео-ограничителни уебсайтове. Това е от съществено значение, особено ако работата ви разчита на информация, скрита в трудно достъпни уебсайтове и канали. Тяхната сървърна мрежа е до голяма степен впечатляваща, с над 850 и брои. Потребителите ще се възползват от 256-битовото си криптиране AES и нулева политика за регистриране, която гарантира на клиентите, че историята на сърфирането им няма да бъде записана никъде. Цената им не е евтина, но може да се счита за достъпна, като $ 6.49, $ 8.99 и $ 10.00 за абонамент за 12, 6 и 3 месеца.

Професионалисти

 • Специален протокол за прокси сървър – SOCKS.
 • Поддръжка за P2P споделяне на файлове.
 • До 5 разрешени едновременни връзки.

Против

 • Няма поддръжка за стрийминг на Netflix.
 • Посредствена поддръжка на клиенти.

5. VyprVPN

Известен с това, че предлага собствена технология, VyprVPN е услуга, която се стреми да бъде начело на технологията за криптиране на авангарда. Доставчикът е особено известен със своя Chameleon протокол, където стандартният OpenVPN трябва да бъде допълнително настроен, за да подобри сигурността на потребителите, които обичат сайтове, чийто достъп е силно регулиран чрез цензура или се наблюдава строго. Услугата притежава и целия си хардуер и софтуер, което дава предимство пред други играчи, за които е известно, че наемат сървъри, за да предоставят своите услуги. VyprVPN предоставя на своите клиенти широк спектър от възможности, предлагайки над 40 000 IP адреси, от които да избират, така че независимо от коя част на света се намирате, да останете гарантирани за сигурността си.

Професионалисти

 • Пълна собственост върху оборудването.
 • Лесен за използване интерфейс.
 • Разширени уникални функции, например Хамелеон.

Против

 • Известно е, че поддържа дневници на браузъра.

Заключение за най-добрите VPN за фрийлансъри & Отдалечени работници

Като отдалечен работник или на свободна практика, вероятно ще трябва да си вършите работата толкова често, колкото можете. Независимо къде искате да свършите работата си, винаги е важно да гарантирате, че връзката ви остава частна и защитена, тъй като не бихте искали да се случи нещо лошо, само защото не сте предприели необходимите мерки за защита на данните си. Ако имате някакъв въпрос или коментар относно 5-те услуги, които сме изброени по-горе, просто ги оставете в секцията за коментари по-долу и ще се радваме да се свържем с вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map