Най-добър VPN за FrostWire

Дори и при многото разговори, които се водят за законността на споделянето на файлове и политиките за авторско право, които то нарушава, милиони хора по целия свят все още продължават да разпалват любимите си филми, телевизионни сериали и документални филми от хилядите файлове, които се качват всеки ден. Изглежда това е един от най-лесните начини за повечето хора да получат ръцете си от вида съдържание, което искат, и с по-голямата част от тях се предоставя безплатно, много е трудно да разберем защо не биха.


Най-добър VPN за FrostWire

Най-добър VPN за FrostWire

Какво е FrostWire?

За тези, които не са много запознати с споделянето на файлове или торент, нека започнем с основните положения. Торентът може да бъде описан като специална връзка, която сочи торент софтуера към източника, където се споделя конкретен файл или група файлове, така че да можете да го изтеглите. Мислете за това като начин за иницииране на комуникация между вашия компютър и източника, който след това е последван от прехвърляне на файла (файловете), който искате да получите.

FrostWire е един от многото клиенти на BitTorrent, които разчитат както на мрежата на BitTorrent, така и на облачните източници за търсене & изтеглете файлове на вашето устройство. Когато извършвате търсене във FrostWire, приложението разговаря с цяла гама от различни сайтове и двигатели, за да ви предостави източници, които са най-подходящи за вида информация, която бихте могли да търсите. След като намерите всичко, което бихте могли да търсите, то се изтегля на устройството ви от различни други потребители, които имат точния файл, който търсите. Това се прави на малки парченца, като вашите източници са обозначени като “връстници” или “сеялки”. Peers са потребители, които имат само част от файла, и сеялки, които имат целия файл. Колкото по-голям е броят на потребителите, с които сте свързани, толкова по-бързо ще стане изтеглянето ви.

Защо имате нужда от VPN с FrostWire

Както бе споменато по-горе, торентът осигурява достъп до толкова широк масив от съдържание, а в някои случаи част от него всъщност може да бъде разпространена незаконно. Това представлява предизвикателство за повечето потребители, тъй като голяма част от хората дори не са наясно със законите, които нарушават, когато те използват файлове, защитени с авторски права. В някои страни торентът дори е забранен и може да доведе до действително съдебно дело за всеки, за когото е установено, че се носи на ограничението. Ако пътувате до такава държава и вече сте свикнали да изтегляте съдържание, когато имате нужда от нещо, може да се окажете пред малко дилема. Можете да изберете да не използвате торент или да потърсите решение, което ще попречи на техните интернет доставчици да проследяват и блокират вашите дейности.

Ако се огледате, вероятно ще разберете, че не много услуги са толкова способни да осигурят връзката ви и да скрият трафика си, колкото е VPN. Съкратена за виртуална частна мрежа, VPN услуга ви помага да можете да сърфирате в Интернет без никакви притеснения дали някой може да шпионира вашата дейност. Връзката ви се криптира и вашият IP адрес е скрит, като по този начин затруднява всеки да прецени от къде точно можете да търсите. При наличието на такива мерки би трябвало да имате възможност за торент без препятствия по пътя си или пречки, засягащи това, което можете или не можете да изтегляте.

Най-добрите VPN за FrostWire

Освен това, докато избирате при кой VPN доставчик да отидете, трябва да се уверите, че избраната от вас услуга има пълна поддръжка за торентинг, тъй като има редица многобройни доставчици, които не могат наистина да работят с услугата. За да се гарантира, че сравнението ви е направено между доставчици, които всъщност предоставят пълна поддръжка на услугата, ето нашия списък с VPN услуги, които бихме препоръчали като най-добрите VPN за FrostWire.

1. ExpressVPN

ExpressVPN стартира нашия списък като един от малкото доставчици, които са достатъчно надеждни, за да защитят сърфирането ви, а също и да гарантират, че оставате анонимни, докато торент. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови и има около 2000 сървъра под обхвата си. 256-битовото криптиране на AES за военна степен е достатъчно, за да гарантира, че трафикът ви остава напълно непроследим дори от вашия интернет доставчик и това ви помага да избегнете всякакви форми на заглушаване, които могат да бъдат приложени срещу връзката ви.

ExpressVPN предлага на потребителите си избор да имат до 3 едновременни връзки и настоява потребителите им да разчитат на OpenVPN като протокол по избор. Ако сте по-запознати с това, което искате от вашата връзка, тогава има PPTP, SSTP и L2TP / IPSec, от които можете да избирате. ExpressVPN също има набор от скрити сървъри, с които можете да се свържете, ако страната, в която сте, не поддържа VPN използване, както и поддръжка за разделно тунелиране, където ще трябва да изберете точно какво да криптирате и какво не да , Абонамент за ExpressVPN също така ви предоставя достъп до техните криптирани от нула знания DNS сървъри, така че не трябва да се притеснявате дали да запазите местоположението си скрито. Ако всичко това ви звучи интересно, можете да научите много повече за услугата, като преминете през нашия ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

Като доставчик, който е в бранша от 1999 г., IPVanish определено е съставил силен списък от функции, които го правят сред най-добрите възможности за обмисляне при търсене на онлайн защита. Услугата е в пълна поддръжка на порой и това става много ясно на уебсайта им. IPVanish също е сред малкото услуги, които притежават напълно своите сървъри и това им дава пълен контрол върху всичко, което се случва в тяхната мрежа.

Услугата позволява до 10 едновременни връзки и това ги поставя здраво над всички останали конкуренти. Услугата предоставя напълно сигурна и водонепроницаема услуга благодарение на 256-битовото си криптиране AES за индустрията, а също така предлага опция за SOCKS5 Web proxy за потребители, които искат защита, но не биха искали да изтеглят VPN клиента. IPVanish също е доста добре известен със скоростта на техните сървъри и това е чудесна новина, особено за всеки, който възнамерява да играе онлайн игри или да предава видеоклипове много. За повече информация относно IPVanish, разгледайте нашия добре представен преглед на IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN е любим сред онези, които търсят разнообразни инструменти за криптиране на връзката си. Услугата предоставя на клиентите такъв широк набор от съдържание и гарантира, че връзката им остава защитена чрез 256-битово AES криптиране. Услугата е базирана в Панама и в резултат на това те могат да предложат надеждна политика за нулева регистрация. Потребителите имат възможност да свържат до 6 устройства едновременно и да изберат от OpenVPN, PPTP, SSTP и L2TP / IPSec като потенциални VPN протоколи.

С до 4000 сървъра в рамките на мрежата си, абонатът на NordVPN е сигурен, че има достъп до широк спектър от сайтове в различни страни по целия свят, независимо къде биха могли да бъдат базирани. NordVPN също поддържа Onion през VPN и това помага на потребителите да останат напълно анонимни, когато са онлайн. Абонатите също ще могат да се наслаждават на софтуера си Cybersec, който не позволява реклами или зловреден софтуер от тях. Има и функция SmartPlay, която помага да се гарантира, че потребителите могат да скрият своя IP адрес, за да заобиколят гео ограниченията. За да видите как иначе NordVPN може да ви бъде от полза, отделете време да преминете през нашия преглед на NordVPN.

Заключение за най-добрия VPN за FrostWire

Ако ще изтегляте торенти чрез FrostWire, тогава Express VPN, IPVanish и NordVPN са сред най-добрите ви залози за VPN услуга, която поддържа торент и ви гарантира, че ще бъдете защитени и анонимни.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map