Най-добър VPN за Германия

За тези, които може да имат възможност да живеят, работят или дори ваканция в Германия за продължителен период от време, наистина е много лесно да се оцени немските закони за защита на данните, които съществуват, за да гарантират вашата поверителност онлайн. Германската република също има ниско ниво на интернет цензура. Независимо от това, съществуват различни механизми, уникални само за Германия, които формират много убедителни причини да се регистрирате при топ доставчик на VPN услуги. 


Най-добър VPN за Германия

Най-добър VPN за Германия

Немската нужда от VPN

За немците, живеещи в чужбина, VPN им позволява да получат немски IP адрес. Това ви помага да деблокирате и гледате всички немски телевизионни канали, независимо от това къде живеете в момента. Що се отнася до германците, които всъщност живеят в Германия, VPN им дава достъп до всякакви уебсайтове с ограничен регион, които може да не са достъпни в тяхната държава. Можете също така да използвате VPN, за да сърфирате в мрежата анонимно, без да се притеснявате, че вашият интернет доставчик или някаква държавна агенция ви шпионира. Имайки предвид това, по-долу ще обсъдя някои от най-добрите VPN за Германия:

Най-добър VPN за Германия – Обобщение

В случай че вече знаете какво е VPN и как работи, вероятно не искате да губите твърде много време за четене на неща, които вече сте запознати. Имайки това предвид, тук са най-добрите доставчици на VPN услуги, за които можете да се регистрирате, докато сте в Германия.

Най-добър VPN за Германия ревю

Всички тези проблеми могат да бъдат разрешени чрез използването на VPN услуга. Единственият проблем, който може да възникне, е как да изберете такъв, тъй като на пазара съществуват много доставчици. За да ви помогнем, ще разгледаме 5 топ доставчици, за които сме сигурни, че са надеждни и ще разполагаме със средствата да осигурим високо качество на услугата. Ето гамата от предимства, които ще търсим:

 • Бързи интернет връзки.
 • Достъпна абонаментна такса.
 • Силно криптиране & политики за поверителност.
 • Широка гама от сървъри в Германия и извън нея.
 • Репутация като надежден доставчик на услуги с доказан опит.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е една от малкото VPN компании, която е успяла да изгради и поддържа добра репутация за много дълъг период от време. Те гарантират своите клиенти за SSL защитена връзка, съчетана с 256-битово криптиране за максимална сигурност. Това, че са базирани на Британските Вирджински острови, означава, че няма закони, които ги принуждават да запазват данните на своите потребители, така че не се водят записи за сърфиране.

С повече от 1500 сървъра, които са склонни към своите клиенти, ExpressVPN поддържа супер бърза връзка, без значение към кой сървър установите връзка. Сървърите присъстват в повече от 145 места и са базирани в малко над 90 страни.

2. NordVPN

При цена от $ 3.29, NordVPN лесно е сред най-достъпните доставчици на услуги на пазара. Те гарантират своите клиенти за най-добрите нива на криптиране с 256-битово криптиране при тяхната мярка за сигурност на OpenVPN.

Подобно на ExpressVPN, те имат и седалище в държава, която не изисква от тях да запазват никакви данни за клиенти, така че техните потребители не се притесняват дали историята на сърфирането им се съхранява. Мрежата им от сървъри също е впечатляваща, с над 1000 сървъра, разположени в 59 страни по целия свят. В Германия те са около 74, което е повече от достатъчно, за да се гарантира, че на нито един конкретен сървър няма да се разчита твърде много.

Като добавени функции, клиентите ще могат да добавят към друга VPN връзка под същия акаунт, да имат VPN над Tor, а също и възможността да се регистрират специфични VPN за Anti-DDOS. Мнозина биха се съгласили, че една от най-известните им функции ще бъде тяхната технология SmartPlay, която се предлага във всичките им връзки. Услугата позволява на клиентите да заобиколят всички ограничения, дори от източници на съдържание, за които се твърди, че блокират VPN мрежи като Netflix; функция, сигурна съм, че повечето потребители на VPN биха искали да се насладят.

3. IPVanish

Влизането на трета е друга уважавана услуга, добре известна с нивото на качество в обслужването. IPVanish предлага криптиране на най-високо ниво с протоколи като L2TP и OpenVPN, които и двата разчитат на 256-битово криптиране.

ExpressVPN и NordVPN имат малко предимство пред IPVanish по отношение на политиките за запазване на данни. Те имат база в САЩ, което означава, че нямат толкова свободна свобода срещу законите за запазване на данни. Въпреки това услугата обещава супербързи скорости. Тяхната обширна сървърна мрежа от над 850, разпространена в 60 страни, гарантира, че всички остават свързани.

4. СиленVPN

Макар да не е толкова популярен, колкото останалите претенденти в този списък, StrongVPN прави силен аргумент като един от най-надеждните VPN доставчици, към които германският народ може да се обърне. Те също притежават всички свои сървъри. По този начин се елиминира всяка възможност за обработващи услуги на трети страни да се забъркват в своите връзки.

Подобно на IPVanish, StrongVPN също е базиран в САЩ, но те все още поддържат политика без регистрация. Досега не е имало записи за случаи, когато е била достъпна и използвана история на сърфиране на клиент срещу него / нея. Тяхната сървърна мрежа е значително по-малка от останалите, като 475 сървъра са достъпни в 24 държави. Това обаче не намалява качеството им на обслужване.

5. VyprVPN

Прекратяване на нашия списък, който имаме VyprVPN, друг доставчик, който се стреми да гарантира на клиентите си най-доброто по отношение на обслужването. Единственият проблем, който потенциалните клиенти могат да имат, е, че VyprVPN поддържа дневници на своята потребителска активност. Услугата запазва стартовите връзки & време за спиране, домашен IP адрес на потребителя и IP адрес на VyprVPN.

Само този проблем ще държи далеч от редица VPN потребители. Що се отнася до тези, които все още избират да се абонират за услугата, връзките са сравнително бързи, така че не трябва да очакват закъснения или смущения. С нарастваща сървърна мрежа от 700+, цената от $ 5 на основния им пакет звучи доста по-справедливо от това, което другите по-утвърдени VPN доставчици таксуват за абонамент.

Германски закони за защита на данните

В Германия организация, известна като Федералната разузнавателна служба (Bundesnachrichtendienst), работи в тясно сътрудничество с NSA в САЩ и GCHQ във Великобритания за събиране на потребителски данни от всяка точка на света в опит да споделят разузнавателни данни, които биха могли да помогнат в подриването на глобални бедствия. или хващане на опасни престъпници. Не искате правителството да шпионира дейностите ви онлайн.

Освен това, има неотдавнашен законопроект за запазване на данни, който бе влязъл в закон през 2015 г., където германското правителство задължи задължително данните да се съхраняват от доставчиците на интернет услуги до 10 седмици. Въпреки че това е далеч от 12-те месеца, на които страни като Обединеното кралство са принудени да се съобразяват, той все още остава основен проблем за сигурността, тъй като ако подобни данни попаднат в грешни ръце, може да се случат много лоши неща.

В Германия също има много строго прилагане на законите за прилагане на авторски права. Това поставя голям проблем за голям брой интернет потребители. Онези от тях, които предават или изтеглят онлайн съдържание, което противоречи на подобни закони, са изправени пред риск от задържане по закон.

И накрая, поради гео ограниченията, които се прилагат както в Германия, така и в други страни, достъпът до съдържание става много труден. Немските жители нямат достъп до филми на английски език, които са популярни в Германия. Това се дължи главно на гео ограниченията, прилагани от страни като САЩ и Великобритания. По подобен начин германците, живеещи в чужбина, не могат да получат достъп до родното си съдържание, тъй като не е достъпно онлайн извън страната.

Най-добър VPN за Германия – Заключение

Сега имате добра представа за вида доставчици, към които да се обърнете, ако търсите на пазара надеждна VPN връзка. Ако все пак предпочитате да бъдете сигурни в услугите, които всяка от тези компании предоставя, тогава ще ви препоръчаме да се регистрирате за техните безплатни пробни програми или да ги изпробвате под 30-дневната им гаранция за връщане на парите. Ние също така приветстваме вашите коментари за това как е бил опитът ви с някой от тези доставчици, ако случайно ги изпробвате. Ще се радваме да отговорим на всички въпроси, които може да имате.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map