Най-добър VPN за H1Z1

Пригответе се да влезете в пост-апокалиптичен свят, който е бил заразен от зомбита и надхвърлен от оцелели след избухването на вируса на H1Z1. Играта, която беше изтеглена от 1,5 милиона играчи през първите 24 часа, привлече вниманието на още 3 милиона потребители, като добави до общо 4,5 милиона играчи три дни след излизането си. Не твърде изтъркан за игра на повтаряща се тема за убийство / оцеляване на зомбита. Тя работи на мощния впечатляващ двигател Forgelight и копира реалния живот във формата на видеоигри. H1Z1 е безплатна игра, мултиплейър бойна роял игра, която се очаква да създаде много бръмча в света на видеоигрите. За да се случи това, всеки геймър трябва да играе. За тези, които нямат H1Z1 или искат по-бързи скорости на играта или по-голям пул от играчи, регистрацията за виртуална частна мрежа за игра на компютър или PS4 се счита за идеалното решение.

Най-добър VPN за H1Z1

Най-добър VPN за H1Z1

Намалете изоставането на H1Z1 с VPN

Официалният акаунт в Twitter в H1Z1 е туитван „[PS4 Open Beta] Като БЛАГОДАРЯ на всички 4,5 милиона от вас, които се присъединихте към нас след старта на Open Beta, ние сме пуснали Blue Barbed Hellfire 4-6 направо във вашия инвентар! “  Играта претърпя актуализации на играта и коригира грешки, които я правят по-приятна. Като геймър, нищо не може да бъде по-лошо от това да бъдете в атака и след това да се включите, преди героят да направи първия ход. Това е това заекване или изоставане по време на игра, която отблъсква всеки геймър. Решение на това може да е малко трудно в портфейла. Можете да промените вашия доставчик на интернет услуги с увеличена честотна лента, за да прекратите забавянето или намалената отзивчивост в играта. Друга опция е да се регистрирате за VPN.

Защо ще ви трябва VPN за H1Z1?

VPN ви предоставя нов IP адрес, след като бъде свързан със сървър на друга държава, където H1Z1 е наличен (тоест ако сте били изправени пред гео ограничения). Тази конкретна промяна в IP анонимизира вашата идентичност и ви предоставя достъп до H1Z1. Това се прави безопасно, тъй като вашите данни се пренасочват към частна мрежа, използвайки силни криптирания. Наличието на VPN също ви дава възможност да контролирате скоростта, като превключвате през множеството сървъри, предлагани от VPN, който сте избрали и сте избрали най-бързия.  

НАЙ-ДОБРИЯТ VPN ЗА H1Z1

Тук в VPN.guru знаем, че изборът между VPN услугите е труден разговор. Много от тях предлагат отлични услуги и предлагат страхотни оферти, но тук сме, за да ви помогнем да изберете правилния. Ето описание на VPN мрежите, които сме тествали и смятаме, че са най-добри за H1Z1.

EXPRESSVPN – Нашият личен фаворит

ExpressVPN оглавява списъка ни като най-силните и популярни VPN услуги по отношение на качествените услуги и цялостната производителност. Техните потребители никога повече няма да трябва да изпитват забавена игра. Играчите могат да играят през целия ден, благодарение на неограничената честотна лента и супер бързите скорости на ExpressVPN.

NORDVPN

NordVPN предлага специализирани сървъри, които извеждат цялото преживяване на играта на ново ниво. Чрез оптимизирането на няколко настройки, лагите са неоткриваеми при NordVPN. Този доставчик на услуги има гръб, буквално! Двойното криптиране на NordVPN играе роля в осигуряването на геймъра сигурността, необходима за предаване на трафика.

VYPRVPN

Хамелеоновата функция е VyprVPN на най-силната продажна точка. Този доставчик на услуги е идеален за достъп до съдържание, разположено там, където са въведени високи ограничения. С VyprVPn сте напълно защитени и не можете да бъдете хакнати. Въпреки че нейната политика за регистрация може да даде на някои геймъри пауза, VyprVPN остава един от най-добрите изпълнители.

Как да промените H1Z1 сървър с VPN?

Следвайте инструкциите по-долу, за да промените H1Z1 сървъра, към който сте свързани с помощта на VPN. Можете да следвате тези стъпки в случай, че вашият IP адрес е блокиран:

1. Регистрирайте се с доставчик на VPN услуги (препоръчваме ExpressVPN).

  1.  Изтеглете и инсталирайте VPN на вашия рутер в случай, че използвате PS4 или PC.
  2.  Стартирайте приложението за VPN и влезте с помощта на създадения по-рано VPN акаунт.
  3.  Свържете се с един от многото предлагани VPN сървъри.
  4.  И накрая, време е да убиеш някои зомбита.

Играйте H1Z1 с VPN

Играта HIZ1 изглежда обещаваща, а броят на играчите, които е привлякъл досега за кратък период от време, свидетелства за нейния потенциал. Никакво количество оптимизация не може да ви помогне, ако системата ви просто не се справя със задачата. Забравете обновяването на хардуера и промяната на вашия интернет доставчик, абонирането за VPN е далеч по-добра опция по всички причини, които споменахме по-горе. Вземете VPN, за да останете в играта.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me