Най-добър VPN за Хонконг

Expats в Хонконг са изправени пред много трудности и предизвикателства, но намирането на надежден VPN доставчик не трябва да бъде едно от тях. Често погрешно схващане сред expats е, че VPN не обслужва никаква цел и че е пълна загуба на пари. Но не искате ли като експат в Хонконг да защитите вашите данни и онлайн дейности от доставчици на интернет услуги като Netvigator и Pacific Internet? Постигането на това ниво на сигурност не е нагледна реалност чрез инсталиране на VPN на всеки компютър, Mac, iPad, iPhone, Android или Amazon FireStick.

Най-добър VPN за Хонконг

Най-добър VPN за Хонконг

Най-добрите VPN за Хонконг – Обобщение 

Ето кратък списък на някои от най-добрите VPN, които смятаме, че ще ви бъдат от полза в Хонг Конг.

  1. ExpressVPN 
  2. NordVPN
  3. IPVanish 
  4. VyprVPN

Достъп до Интернет в Хонг Конг

Достъпът до Интернет в Хонконг е достъпен почти навсякъде чрез WiFi или широколентов достъп, благодарение на инициативата GovWiFi, стартирана през март 2008 г. Той е основан на базата на превръщането на Хонконг в безжичен град, където интернет е достъпен за всички негови граждани. Хонконг предоставя на посетителите и местните жители обществен достъп до Интернет в кафенета, хотели и обществен транспорт. Наличието на широкомащабна интернет достъп обаче може да бъде рисковано и опасно за неговите потребители.

Защо имате нужда от VPN в Хонконг?

Тук сме, за да спорим друго. Не гледате ли телевизия от вкъщи много необходим лукс? Не трябва ли политическата връзка между Хонконг и Китай, където съществуват репресивни режими за онлайн наблюдение и цензура? Имайки предвид това, нека разгледаме причините, поради които се нуждаете от VPN в Хонконг?

Преминаване на стрийминг услуги

Животът в Хонконг ви отказва привилегията да имате достъп до канали и програми, които излъчват любимите ви предавания и филми. Това, че сте ограничени за географски, не означава, че са недостъпни. VPN ви дава възможност да заобиколите блокираните поточни услуги като BT Sport и ITV Hub, където и да се намирате.

 Поддържайте поверителност и избягвайте хакерските атаки

Хонконг, Специалният административен регион (SAR) на Китайската народна република, има много малка цензура спрямо онлайн дейностите на своите потребители. Въпреки че законът в Хонконг е гъвкав, що се отнася до свободата на словото и печата, има някои практики за мониторинг в Интернет. Проблемите с поверителността не засягат Хонконг като отделна автономна територия, но процесите на неговото реинтегриране обратно в Китай прави въпроса за поверителността по-скоро под въпрос.

Защитете използването на WiFi

Разполагайки с обществена WiFi по всеки начин, вие обръщате звуци практични и полезни, но много рискове за сигурността възникват в резултат на изключително високо използване на WiFi. Expats не трябва да търпи нарушаване на поверителността или кражба на данни в акаунта за използване на привидно безобидна обществена мрежа. Трябва да се вземат необходимите предпазни мерки от името на експатите, за да не се натъкнете на злополучни хакерски инциденти и да се гарантира безопасно онлайн сърфиране.

Кои са най-добрите VPN за Хонконг?

ExpressVPN

Въпреки че е най-скъпият доставчик, ExpressVPN предлага страхотни услуги и най-добрата политика за възстановяване на 30 дни. Те имат сървъри в Хонконг, както и във Виетнам, Тайван и Тайланд. Тяхното криптиране не може да бъде нарушено, което означава, че поверителността се поддържа на всички нива. Наличието на множество платформи и отличната скорост на свързване прави ExpressVPN чудесен избор за емигранти в Хонконг. За тези, които се интересуват да знаят повече за услугата, нашият ExpressVPN преглед трябва да даде по-задълбочен поглед.

NordVPN

NordVPN предлага разширена сигурност, пълна поверителност и свобода в интернет. Само с шест сървъра в Хонконг, експатите там, които решат да използват NordVPN, ще се възползват от бързата си връзка. Те също така гарантират достъп до стрийминг услуги на разумни цени, което експатите ще се окаже доста практично и убедително. За да научите повече за доставчика и какво да очаквате, прочетете в нашия преглед NordVPN.

IPvanish

IPvanish предлага супер бърза скорост, силни криптиране и надеждна връзка. Те имат сървъри в 58 държави, включително 18 в Хонконг. IPvanish VPN е удобен за потребителя и рентабилен. Към това добавете 7-дневна гаранция за връщане на парите. IPVanish е най-добрият VPN за емигранти в Хонконг. Услугата им определено си струва да се обмисли, тъй като предлага най-евтината цена, което означава, че рисковете, които поемате с този доставчик, са малки. IPVanish успя да поддържа качествена услуга през последните три години. Научете повече за тази услуга, като преминете през нашия преглед на IPVanish.

VyprVPN

VyprVPN е удобен за потребителя доставчик, който на трудно криптиране. Те разполагат с две услуги в Хонконг и те са единственият доставчик, който предлага безплатна тридневна пробна версия, която би била идеална за експатите. Единственият недостатък на този доставчик е, че поверителността на потребителите не е напълно защитена или поддържана. Това е така, защото те водят някои дневници на интернет активността на своите потребители. Въпреки това те все още са добра опция за достъп до блокирани поточни услуги с бърза скорост. Научете повече за VyprVPN, като прочетете този преглед

Използване на VPN в Хонконг

Попитайте отново защо ехпатите имат нужда от VPN в Хонконг? VPN може да помогне на експатите да заобиколят гео ограниченията за гледане на телевизия. Това може да помогне за защита на тяхната поверителност и сигурност онлайн. Виртуалната частна мрежа също може да защити всяка обществена Wi-Fi мрежа, като криптира онлайн данните на всички свои потребители, така че никоя от тях да не бъде нарушена или открадната. Следователно VPN е абсолютна необходимост за expats, период.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me