Най-добър VPN за Hotstar – 2020 ревю

Кой е най-добрият VPN за Hotstar през 2020 г.? Индийците, които искат да се насладят на най-доброто от забавленията в Боливуд във филми и телевизионни предавания, може да искат да използват Hotstar, популярна индийска услуга за видео по поръчка, която е на пазара от доста време. Въпреки популярността си, единственият недостатък, който има каналът, е, че той е геоблокиран извън Индия. Ето защо индийските емигранти, живеещи в Австралия, САЩ, Саудитска Арабия, Канада, ОАЕ, или Великобритания често излизат от пътя си, докато търсят решение за отблокиране на Hotstar извън Индия. В този преглед ще разгледаме най-добрия VPN за деблокиране на Hotstar извън Индия, за да предложим решение на всички фенове на Hotstar, живеещи в чужбина.

Най-добър Hotstar VPN 2017 ревюНай-добър Hotstar VPN 2020 преглед

Най-добър VPN за Hotstar – Обобщение

Ето списък с най-добрите доставчици на VPN услуги, които да гледат Hotstar извън Индия.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Грешка в географското местоположение на Hotstar извън Индия

За тези, които не са запознати с грешката в географското местоположение на Hotstar, тя чете нещо подобно:

„Видеоклипове на www.hotstar.com не са налични във вашия регион.“Грешка в Hotstar

Може да бъде доста разочароващо, ако такова съобщение изскочи на екрана ви, особено когато всички сте били настроени за любимия си филм или телевизионно шоу. Съобщението за грешка може да се появи, защото:

 • Може да се опитвате да получите достъп до Hotstar извън Индия без VPN
 • Може да използвате VPN, който вече не работи с Hotstar

Ако някой от тези случаи е вашият случай, дишайте бавно, защото ще търсим най-добрия доставчик на VPN, който можете да използвате, за да гледате Hotstar в чужбина и да се отървете от тази грешка в геолокацията. Ето списък с най-добрите VPN мрежи, които ще споменем в нашия преглед днес. Проверете го и получете бърза представа за следващите.

Най-добър Hotstar VPN 2020

Не правете грешката да се доверите на много доставчици на VPN, които рекламират услугите си като безплатни. Радостта, която имате в началото, най-вероятно ще се превърне в безсилие и съжаление, тъй като ще се сблъскате с толкова много проблеми, докато използвате услугата. Най-добрият вариант, който трябва да разгледате, е да разчитате на надежден VPN доставчик деблокирайте Hotstar извън Индия. Пример за това би бил ExpressVPN. Сега, нека да разгледаме най-добрите доставчици на VPN, които да използвате, за да получите достъп до един от най-добрите канали в Индия в чужбина:

ExpressVPN

Започваме ревюто си с един от най-добрите VPN доставчици в бранша. ExpressVPN съществува от доста време и това направи въздействието, което всички очакваха. Сега се смята, че е на върха на хранителната верига въз основа на услугите, които предлага. Може да направите крачка назад, след като видите, че е по-скъпа от другите VPN мрежи на пазара. Както обаче обичаме да казваме, вие получавате това, което плащате.

Ако не знаете на какво е способен ExpressVPN, нека да хвърля малко светлина по въпроса. Този VPN има сървърна мрежа от повече от 2000 сървъра в 94 държави. Това не е всичко, поради това, че няма политика за логване, вие сърфирате в мрежата, посещавате която и да е страница, която искате, и влизате в блокирани сайтове, без да се притеснявате, че правителството ще разбере. Дори в Китай можете да ровите в интернет свободно. Ето още:

 • С ExpressVPN имате лесен за използване софтуер за вашия Android, Windows, Mac, iOS или Linux. Ще можете да настроите връзката си за минути.
 • Ще се насладите на American Netflix с ExpressVPN.
 • Винаги има налична поддръжка на клиенти.
 • Можете да се насладите на до 5 едновременни VPN връзки с ExpressVPN.

Ако в края на всичко това не сте сигурни колко ви харесва услугата, ExpressVPN предлага a 30-дневна политика за гарантиране на връщане на парите където сте сигурни за възстановяването си, ако го заявите в рамките на месец след използването на услугата. В случай, че го направите, имам списък с някои други топ VPN доставчици, които можете да се абонирате за гледане на Hotstar извън Индия:

NordVPN

С NordVPN достъпът до Hotstar не става по-лесно. Доставчикът на VPN предлага сървъри в Индия и 61 други страни. Като цяло ще можете да включите повече от 5000 сървъра по целия свят, което е огромно в сравнение с други VPN услуги.

От друга страна, трябва да говорим за основната причина за съществуването на VPN, сигурността и поверителността. Това е нещо, което NordVPN отличава с функциите, които може да предложи на потребителите.

Нека да поговорим за двоен VPN. Това е услуга, при която данните ви се пренасочват два пъти през два различни сървъра. Да, когато се свържете, вашият трафик се криптира, докато при двойно VPN криптирането се случва два пъти. Това е много добре, ако търсите максимална сигурност.

Друга основна характеристика в тази VPN е, че тя позволява до 6 едновременни връзки. Това всъщност е много полезно, като се има предвид фактът, че приложението му се поддържа от множество операционни системи, включително iOS, Mac, PC и Android.

BulletVPN

Що се отнася до третия запис, ние имаме BulletVPN, много надеждна услуга, която има прилична сървърна мрежа, обхващаща 30 различни държави. Хубавото на този е, че имате две опции, които ви позволяват да деблокирате Hotstar извън Индия. Първо получавате услугата VPN, която криптира вашите данни. Това обаче може да доведе до понижаване на скоростта на връзката ви.

От друга страна, ние имаме услугата Smart DNS. Този е строго достъпен за заобикаляне на регионалните ограничения. За съжаление, той не добавя допълнителен слой на защита при вашите дейности при сърфиране, така че трябва да разчитате на сигурността на вашата платформа. И двата метода ще доведат до едни и същи резултати, но с различен подход. Просто трябва да изберете подходящия според това, което търсите.

Що се отнася до платформите и едновременните връзки, BulletVPN поддържа няколко устройства, включително iOS, Mac, Android и компютър. Имате право да използвате пет устройства наведнъж на акаунт, което е доста добра сделка, ако повече от един човек би искал да стриймира Hotstar. И накрая, можете да се свържете с техния екип за поддръжка, ако срещнете проблеми при настройването на VPN или Smart DNS.

SurfShark

И сега приключваме списъка с никой друг, освен с VPN, който отне индустрията, щурмувайки момента, в който дебютира. Първото нещо, което привлече вниманието ми и поиска да освободя място в този списък за SurfShark, е, че те предлагат неограничени едновременни връзки. Не знам как това е от полза за доставчика, но за сметка на това потребителят е като VPN небето.

Представете си, че използвате един и същ акаунт на всички устройства у дома? Това е доста добре. Може да кажете, че услугата му не би била надеждна, ако това е така. Е, умолявам да се различавам. SurfShark има повече от прилична сървърна мрежа, която се състои от 800+ сървъра в 50 страни. Това всъщност е доста гладко за VPN, което не е било толкова много.

Не само това, но и тази VPN приема политиката за без регистрация, като се има предвид факта, че е базирана на Британските Вирджински острови. Един недостатък обаче е, че забелязах, че приложението им е доста скучно. Искам да кажа, че е много просто и просто Ако вложат повече работа в него и работят на сървърите си малко повече, този VPN ще съперничи на гигантите за нула време.

Hotstar съвместими устройства

 • настолен компютър
 • Mac
 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • Apple TV
 • Chromecast

Какво да гледате на Hotstar?

В интерес на истината, на Hotstar няма недостиг на съдържание на живо и по заявка. Независимо дали искате да стриймвате боливудски блокбастери или телевизионни предавания, крикет на живо, EPL или най-новите американски филми и телевизионни сериали като Game of Thrones. Не е чудно, че има толкова много хора, които гледат Хостар в чужбина.

Заключение за най-доброто Hotstar VPN ръководство за 2020 г.

Най-добрата гаранция, че парите ви няма да бъдат лошо изразходвани при търсене на VPN доставчик, би била ясна и добре уговорена политика за възстановяване. ExpressVPN има една такава ясна политика и съм сигурен, че това е една от причините, които насърчават повечето нови клиенти да се регистрират с тях. Опитайте и ни кажете какво мислите, като оставите коментар в секцията по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me