Най-добър VPN за Hulu 2020 преглед

Какво е най-добър VPN да се използва, за да деблокирайте Hulu извън САЩ? С огромното количество VPN доставчици там, може да бъде трудно да се намери топ VPN за гледане на Hulu във Великобритания, Австралия, Канада, или другаде в чужбина. За да ви спестя проблемите и разочарованията, тествам различни VPN услуги. Прочетете следното ‘Най-добър Hulu VPN 2020„Преглед.

Най-добър Hulu VPN

Най-добър Hulu VPN

Най-добър VPN преглед за Hulu 2020 – Съдържание

 • Преглед
 • Грешка в геолокацията
 • VPN с Hulu
 • Най-добър VPN за списък на Hulu
  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • BulletVPN
  • SurfShark
 • Интелигентна алтернатива на DNS
 • заключение

Най-добрият VPN за Hulu – Преглед

Нека да разгледаме най-добрият VPN доставчик можете да използвате гледайте Hulu в чужбина.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Грешка в геолокацията

„Съжаляваме, в момента нашата видео библиотека може да се предава само в рамките на САЩ.“

„Въз основа на вашия IP адрес забелязахме, че се опитвате да получите достъп до Hulu чрез анонимен прокси инструмент. Понастоящем Hulu не е наличен в САЩ. Ако сте в САЩ, ще трябва да деактивирате анонимизатора си за достъп до видеоклипове в Hulu. “

Има два случая, в които може да получите а Грешка в местоположението на Hulu.

 • Опит за достъп до Hulu извън САЩ без VPN.
 • Опитвате се да деблокирате Hulu чрез VPN услуга, която вече не работи с Hulu.

VPN с Hulu

Когато става въпрос за VPN, по-евтиното рядко е по-добро. Например, има много безплатни VPN, които обещават да заобиколят географските ограничения. Никой от тях обаче не работи с Хулу. Дори при доставчици на премиум VPN не винаги получавате това, което плащате. От всички VPN тестове, които съм тествал, ExpressVPN работи най-добре с Hulu.

 • ExpressVPN предлага на своите потребители лесен за използване софтуер за Windows, Mac, iOS, Android и Linux. Можете да настроите вашата VPN връзка за няколко минути.
 • за деблокиране Американската Netflix е възможно и с ExpressVPN.
 • Денонощно, подкрепа означава, че винаги има някой, към когото можете да се обърнете, само в случай, че попаднете на някакви проблеми.
 • ExpressVPN ви позволява да стартирате до 5 едновременни VPN връзки също.

Фактът ExpressVPN има 30-дневна политика за гарантирано възстановяване на парите, което означава, че можете да се регистрирате безопасно в знанието, което поемате нулеви рискове. Тук са други топ доставчици на VPN можете да използвате гледайте Hulu извън САЩ.

Най-добър VPN за списък на Hulu

VPN са най-надеждните и сигурни инструменти за деблокиране на задгранично съдържание. Въпреки това, с повече поточни услуги, създаващи по-трудни блокове срещу VPN, много VPN не успяват да се справят с очакванията. Не всички VPN се създават равни и това е очевидно, когато VPN не успее да деблокира Hulu в чужбина. За да ви спестим проблема с ангажирането с ненадежден VPN, направихме списък на най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате с Hulu.

ExpressVPN

ExpressVPN е солиден избор за достъп до Hulu от всяко място по света. Най-голямата му сила е скоростта. Всъщност ExpressVPN е един от най-бързите доставчици на пазара. Той е идеален за гладка HD стрийминг и без забавяне или буфериране. Освен супер бързи връзки, получавате над 100 американски сървъра, 30-дневна гаранция за връщане на парите и разделен тунелинг за избор на череши на вашия криптиран трафик. Ако се сблъскате с някакви проблеми, докато се опитвате да се свържете с Hulu, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с услугата за клиенти на чат на живо на ExpressVPN 24/7 Те ще ви предоставят актуален списък със сървъри, които можете да използвате, за да получите достъп до него. Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN тук.

NordVPN

NordVPNРешението на блока на Hulu е на разположение хиляди сървъри. С близо 1880 сървъра само в Съединените щати, вие гарантирано ще получите необходимите високи скорости. Новите сървъри непрекъснато се добавят към мрежата. Други важни функции включват супер отзивчива 24/7 поддръжка на клиенти, поддръжка на чат на живо, 6 едновременни връзки и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Всичко това и още повече прави NordVPN един от най-популярните VPN мрежи на пазара. Скоростите на NordVPN са едни от най-бързите от всеки VPN. Повечето доставчици дори не могат да се сравняват с тяхната голяма сървърна мрежа. Прочетете пълното преглед тук.

BulletVPN

BulletVPN е базирана в Естония компания, която предлага VPN услуги чрез сравнително малка мрежа от сървъри. Най-известните функции за продажба са бързината и сигурността. BulletVPN се фокусира по-малко върху неща като стрийминг, но въпреки това предлага възможността за деблокиране на всички видове съдържание. BulletVPN е много лесен за използване и предоставя услуга за отдалечена настройка. Това го прави солиден вариант за начинаещи. Прочетете повече за прегледа BulletVPN тук.

Surfshark

SurfsharkФункциите за поверителност започват с основите на VPN: защитени протоколи (OpenVPN UDP и TCP, IKEv2), криптиране AES-256 и превключвател за убиване, за да блокират достъпа до интернет и да предотвратяват течове на идентичност, ако връзката някога се провали. Това прави Surfshark чудесен вариант по отношение на сигурността. Този доставчик е бърз и мощен VPN с богат набор от впечатляващи функции. Въпреки че може да има някои проблеми, на тези цени Surfshark просто може да си струва да опитате. Прочетете повече за Surfshark в този преглед.

Интелигентна алтернатива на DNS

Умни DNS прокси, точно като VPN, позволяват ви премахнете геоблокове и гледате поточни канали, които не са налични във вашите региони. Както при VPN, има и добри, и лоши Smart DNS прокси услуги, т.е. тези, които всъщност ви позволяват деблокирайте Hulu извън САЩ, и тези, които не Ето малко шепа информация, която трябва да знаете, в случай че решите да използвате Smart DNS.

 • Smart DNS не кодира вашия трафик. Вашият интернет доставчик, наред с други, ще продължава да вижда какво правите онлайн.
 • Настройката на Smart DNS не променя вашия IP адрес.
 • Някои интернет доставчици използват прозрачни прокси. Ако вашият интернет доставчик е въвел такива методи, Smart DNS не е за вас.
 • Smart DNS може да бъде конфигуриран на всичките си поточни устройства. Гледайте Hulu на компютър, Mac, iPhone, iPad, Xbox, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Android, Chromecast, PS3 и PS4.

Ако искате да опитате Smart DNS, отидете на Unlocator. Те поддържат отблокиране на Hulu извън САЩ и дори имат напълно безплатна 7-дневна пробна версия.

заключение

Който и VPN доставчик да решите гледайте Hulu във Великобритания, Канада, Австралия или другаде извън САЩ, винаги се уверете, че имат ясна политика за възстановяване. ExpressVPN30-дневният период на възстановяване на сумата и фактът, че те действително работят като рекламирани, ги правят най-добрият избор, когато става въпрос за най-добрата VPN услуга за да отблокирате Hulu в чужбина.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me