Най-добър VPN за игри – 2020 ревю

Какво е най-добър VPN за игри през 2020 г.? Игри като Overwatch, Diablo 3, FIFA, Call of Duty, Counter Strike, Battlefield, World of Warcraft, PUBG, Fortnite, Starcraft II, Destiny, и League of Legends са взели общността на онлайн игрите от буря. От друга страна, ползите от използването на VPN продължават да стават все по-известни. Hardcore PC, PS4, и Xbox One фанатиците също вземат под внимание какво е способна тази нововъзникваща технология за тях.


Предимствата на VPN включват подобрена скорост, латентност и намалено изоставане. Погрешното схващане е, че повечето хора очакват, че използването на VPN ще забави връзката им поради капсулиране и криптиране на всеки пакет данни. Това предубеждение е донякъде вярно; но след това отново много зависи от кой доставчик на VPN услуги сте избрали да се абонирате. Нека да разгледаме най-добрите VPN за игри за Battle.net, Blizzard, Steam, PSN, XBox Gold и други платформи към 2020 г. в прегледа по-долу.

Преглед на най-добрите игри за VPN 2017

Най-добър VPN за игри през 2020 г.

Най-добър VPN за игри през 2020 г. – Обобщение

Най-добрият VPN за игри е:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Ето най-доброто VPN обобщение за игрите за тези, които вече знаят многобройните предимства на използването на виртуални частни мрежи по време на игра. Можете да намерите подробен преглед на всеки от следните доставчици на VPN по-долу.

Най-добър VPN за игри през 2020 г. – In-Depth Review

ExpressVPN – VPN на най-добрите игри

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2017 г.

ExpressVPN – Най-добър VPN за 2020 г.

Бързият характер на ExpressVPNОгромната мрежа гарантира, че конзолните геймъри от който и да е регион са в състояние да се насладят на добро време за пинг и ниско изоставане, особено при свързване със сървъри, разположени далеч. Това ниво на криптиране е достатъчно добро за предотвратяване на DDoS атаки, което означава, че потребителите могат да разчитат на услугата на ExpressVPN за непрекъснат геймплей. Също така тяхната мрежа от първи ред им позволява да поддържат добро време за реакция; огромен плюс за всички тези бързи игри.

BulletVPN – Най-добър VPN за игри

BulletVPN - Най-добър MLB.TV VPN 2017

На следващо място, в нашия списък с най-надеждни игри, VPN е BulletVPN. Новата VPN услуга обещава да отговаря на конкуренцията и ще предложи на своите абонати още по-добро изживяване. Те имат VPN сървъри в над 22 държави, повечето от които са базирани в центрове за данни от първи ред. BulletVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Те също така позволяват 3 едновременни връзки, достатъчно, за да сте доволни от вашата онлайн защита, както и с подобрените функции на играта.

IPVanish – препоръчителен VPN за игри

IPVanish - Топ VPN през 2017 г. Преглед

Топ VPN за Kodi

Като доставчик на услуги, който се популяризира като един от тези с най-бързи скорости на свързване наоколо, IPVanish със сигурност вложи много, за да се съобрази с това твърдение. По-кратките им маршрути до много ключови места правят много за подобряване на играта. Вие също така разполагате с голям избор от сървъри, от които да избирате, тъй като компанията винаги се опитва да разшири вече голямата си мрежа. Всеки потребител, който мисли да се абонира за тяхната услуга, може да се регистрира и да получи парите си обратно през първите 7 дни до абонамента си.

NordVPN

NordVPN - Топ VPN през 2017 г. Преглед

Със специални сървъри за игри, изградени за скорост и стратегически разположени за оптимална ефективност на игрите, NordVPN е един от малкото доставчици на пазара, който наистина прави много за подобряване на опита на геймърите, които вече са абонирани за тяхната високоскоростна мрежа от първи ред. Всичко е ощипано, за да гарантирате, че получавате цялата тръпка от бързите си игри. С добре оптимизирана честотна лента и най-ниските възможни времена на реакция, NordVPN призовава играчи, които са готови да пренесат опита си на следващото ниво. Доколкото тяхната услуга е оптимизирана за масови геймъри, голямата им мрежа все още ви позволява да използвате техните услуги за вашите онлайн нужди за поверителност и сигурност. NordVPN имат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

VyprVPN

VyprVPN също е друг много обещаващ доставчик на услуги, който предлага широка мрежа от първи ред и вече е избран партньор за добре познатата организация на спортове Roughnex. Те могат да намалят времето за пинг и да оптимизират скоростта за игра с ниско изоставане, като разполагат със сървърите си в близост до основните места на сървъра за игри. Това дава конкурентно предимство на всички геймъри, участващи в организиран турнир, а също така защитава от DDoS атаки по време на състезанието.

VPN – Необходимост от онлайн игри

Много от потребителите, които решат да изпробват VPN, го правят предимно, за да запазят личните си данни, докато са онлайн. Като добавите допълнителен слой сигурност, кражбата на вашата лична информация става много по-трудно. Предимствата, които идват от абонамента за VPN, включват достъп до регионално ограничени уебсайтове като Netflix или Youtube, P2P торентинг, както и онлайн анонимност. При VPN геймърите трябва да очакват достъп до геоблокирани геймърски сървъри за MMO & MMORGP заглавия на игри, които почти никога не са пуснати или достъпни в международен план от региони като САЩ, Япония, Великобритания и често популярни азиатски пазари за игри.

Продължаващите иновации в технологията позволиха на VPN доставчиците да увеличат скоростта си в сравнение с свързаността. Това може да се види от броя на услугите, които предлагат мрежи от първи ред, което води до значително скъсяване на маршрутите между абонатите и сървърите за игри. В резултат на това хардкор геймърите вече не трябваше да създават свои собствени VPN сървъри, за да създадат достъп до тези, които са много търсени за ping времена. Доставчиците дори са стигнали крачка напред, за да поставят стратегически своите сървъри близо до възможно най-много глобални сървъри за игри, за да намалят най-изоставането. За професионалните геймъри дори част от секундата във времето за водене може да бъде определящият фактор между победа и загуба на мач на смърт.

VPN също така ви позволява да имате допълнителен слой сигурност, което е важно особено при игра по време на международни събития. Това ще предотврати DDoS атаки по време на игри, които имат потенциал да закрият цял ​​турнир.

Предимства на използването на VPN услуга за онлайн игри

 • Достъп до държави, които имат по-ранни дати на стартиране на заглавието на играта и бъдете първите, които играят наскоро пуснати игри.
 • Осигурете си онлайн трафик и пазете данните си поверителни чрез криптиране.
 • Достъп до регионално ограничен MMO & MMORPG игри, DLC съдържание; или Xbox Live и PSN Exclusives.
 • Предотвратете DDoS атаки, които са много често срещани по време на турнири за е-спорт.
 • Повече няма да се занимавате с ужасни пинг пъти, тъй като ще получите достъп до сървърите за игри от целия свят чрез VPN.
 • По-къси маршрути между вас и игралните сървъри. Това се отнася само за потребители, които се абонират за висококачествени VPN доставчици с висока скорост, които се фокусират върху възлите за местоположение на сървъра за игри като изброените по-горе.

Странична бележка: Геймърите, които се надяват да използват VPN с техния хардуер за Xbox, Wii U или PlayStation, се препоръчват да настроят VPN връзката на DD-WRT рутер & свържете конзолата си през този рутер, за да получите достъп до мрежата на конзолата чрез VPN връзка.

Можете също да споделите VPN връзката на вашия компютър с всяко игрово устройство, като следвате тези инструкции. В случай че притежавате Mac, използвайте това ръководство, за да настроите виртуален рутер към него и да споделите неговата VPN връзка с вашата игрална конзола.

Освен това, регистрирайте се с VPN услуга, която предлага Smart DNS прокси сървъри, които след това можете да настроите директно на Xbox One, Wii U, PS4 / PS3. ExpressVPN е добър пример тук.

Най-добрите онлайн игри за много играчи през 2020 г.

Разгледайте най-добрите игри, които трябва да опитате през 2020 г. Mine е Dota 2, каква е вашата?

 • League of Legends
 • DOTA 2
 • Quake III Арена
 • Дъга шеста: Обсада
 • Бойно поле 4
 • Overwatch
 • Diablo 3
 • Counter-Strike: Global Offtack (CS: GO)
 • Team Fortress 2
 • Нереален турнир
 • Ракетна лига
 • Отляво 4 мъртви 2
 • Grand Theft Auto V (GTA 5)
 • Mortal Kombat 11
 • Отделението
 • Call of Duty

Най-добрите игрални конзоли през 2020г

Ти си запален геймър? Тогава трябва да имате една от следните платформи:

 • PS4
 • Xbox One
 • Nintendo Switch
 • Wii U
 • PS3
 • ексбокс 360
 • PS Vita

Най-добър VPN за игри – The присъда

Това може да стане много разочароващо за един геймър, когато играе чрез връзка, която има наистина бавни времена на зареждане. Честите DDoS атаки също ги принуждават да загубят целия си напредък в игра. Запалените играчи трябва да обмислят да се защитят от всички тези възможни ситуации, като се абонират за надеждни VPN доставчици. Ако изпробвате някое от препоръчителните ни VPN за игри, ще се радваме да чуем за вашето изживяване, като оставим коментар в секцията по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map