Най-добър VPN за Иран

Кой е най-добрият VPN за използване, докато сте в Ислямска република Иран (جمهوری اسلامی ایران)? Иран е известен като страна, чието правителство е много строго по отношение на естеството на съдържанието, до което хората могат да имат достъп, и в резултат на това има много иначе популярни уебсайтове, на които неговите граждани не могат да влизат. Броят на сайтовете, които не могат да бъдат достъпни, е доста голям, като заема около 50% от първите 500 най-популярни сайтове, включително Youtube и Facebook. Също така ще бъде доста трудно да се информираме чрез нови източници на нови новини, тъй като правителството също иска да контролира вида на информацията, която се разпространява в цялата страна. Нивото на цензура в страната е едно от най-високите в света, така че има много ниско ограничение за това, до което можете да получите достъп, когато сте в тази страна. Единственият начин, по който ще можете да гарантирате, че продължавате да поддържате неограничен достъп до Интернет в Иран, е да получите абонамент за VPN.


Най-добър VPN за Иран

Най-добър VPN за Иран

Защо имате нужда от VPN в Иран

С постоянната бдителност на иранската държава ще ви бъде много трудно да получите достъп до всички източници на новини, сайтове за забавления и канали за стрийминг на живо, след като кацнете в страната, и това наистина може да се избягва от веригата по отношение на какво се случва по целия свят. Продължаването и влизането в тези сайтове може да се окаже пагубно за вас, особено ако не използвате защитена връзка. Вашият IP адрес може да се включи в черен списък и в по-тежки случаи дори можете да получите наказателно преследване за нарушаване на закона.

Най-добрите VPN мрежи за Иран – нашите 3 най-добри избор

Всички тези сценарии могат да бъдат избегнати, но само ако решите да разчитате на надеждна VPN услуга за криптиране на връзката ви. В това ръководство ще разгледаме най-надеждните VPN услуги, на които да разчитаме за надеждна връзка, така че да имате добра представа кои са най-добрите VPN услуги за Иран.

1. ExpressVPN – нашата най-добра препоръка

ExpressVPN попада на първо място в нашия списък като наша основна препоръка, най-вече защото никой друг доставчик на VPN (който сме попаднали) не е в състояние да съответства на тяхното качество на обслужване. Услугата им е първокласна и екипът им за обслужване на клиенти винаги е на помощ, за да ви помогне, в случай че попаднете на нещо, което не сте в състояние сами да решите. Връзка, която е защитена от 256-битната им SSL услуга за криптиране, ще гарантира, че никой няма да може да подслушва каквото и да е онлайн, което означава, че всеки ирански доставчик, който иска да шпионира вашите дейности, ще остане много разочарован.   

Сървърната мрежа на ExpressVPN е достатъчно голяма, за да гарантира, че не сте принудени да чакате да се свържат безплатни сървъри, тъй като винаги ще можете да намерите безплатен слот. Услугата също предлага на потенциалните клиенти избор да ги тестват, преди да се запишат с тях, и това става чрез техните 30-дневни гаранции за връщане на пари. Ако се регистрирате и дори продължите да препращате приятел, който случайно се регистрира, и двамата свършвате с месец безплатна употреба.

2. IPVanish

IPVanish е друг доставчик на VPN от най-висок ранг, който прави всичко възможно, за да гарантира, че клиентите ще получат само най-високо ниво на сигурност. Сървърната му мрежа е доста впечатляваща, като над 850 сървъра са разпръснати в повече от 60 страни в света. Услугата също поддържа споделяне на файлове през P2P, както и поддръжка за всички популярни VPN протоколи. Това означава, че можете лесно да изтеглите всички големи файлове & папки през тяхната мрежа без никакви задръжки. С IPVanish вие също сте сигурни в нулева регистрация, при която не се записва нито една информация за потребителите, въпреки че е базирана в САЩ. IPVanish е особено популярен за услугата си за поддръжка на клиенти, при която потребителите гарантират помощ, независимо от времето, през което денят или нощта достигат..

С гаранционен срок за връщане на парите, който продължава само 7 дни, потенциалните клиенти ще бъдат принудени да се възползват максимално от офертата и да изпробват всички елементи, които са жизненоважни за тяхното използване. Освен това, за да сте сигурни в пълна анонимност, услугата предлага до 10 000 IP адреси, за които клиентите могат да избират, и също така позволява да ги обменят, тъй като предлагат неограничена смяна на сървъра.

3. NordVPN

Ако не сте много сигурни в избора на ExpressVPN или IPVanish, ще ви посъветваме да вземете предвид NordVPN. С любезното съдействие на базата си в Панама, всичките му клиенти са сигурни, че никой държавен орган няма да дойде да почука на вратите му, за да поиска потребителски записи, тъй като регионът не е част от юрисдикция за съхраняване на данни. Услугата е и сред малкото, които поддържат връзката на до 5 едновременни устройства, което означава, че ще трябва да похарчите по-малко за услугата си за криптиране в сравнение със сумата, която ще похарчите за други услуги. Тяхната сървърна мрежа също е доста впечатляваща. Те имат повече от 3000 сървъра, разположени в повече от 60 страни, и това ги прави услуга, която има един от най-широко разпространените сървъри на пазара. За оптимизирана сигурност, услугата включва и автоматично превключване на убийството, както и защита от течове на DNS.

NordVPN разполага и с много интересен пробен пакет, където позволяват на бъдещите клиенти да изпробват своята услуга безплатно, но само за около 3 дни. След това, ако решите, че все още искате да продължите да тествате услугата, все още можете да изберете тяхната 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Най-добър VPN за Иран през 2018 г. – Заключение

Ние направихме своята роля в дисектирането на вида услуга, която трябва да очаквате от три VPN услуги от най-високо ниво, така че сега остава да решите кой доставчик смятате, че ще задоволи най-добре вашите нужди за сигурност.

Няма смисъл да рискувате вашата свобода, като посетите сайтове и канали, които вече са забранени от иранските власти. Най-добрият подход е да се абонирате за една от трите най-добри Иран VPN услуги, които споменахме, и ще бъдете гарантирани за пълна защита, когато използвате интернет в Иран.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map