Най-добър VPN за Канада през 2020 г.

Като нация Канада беше една от първите, която одобри използването на виртуални частни мрежи. Поради факта, че стрийминг услуги като Netflix, Amazon Prime Video и подобни са били достъпни само в САЩ, много канадци прибягват до VPN, за да заобиколят регионалните ограничения, наложени на тези платформи. Те обаче бързо разбраха, че предимствата на VPN не се ограничават до заобикаляне на геоблокове. Онлайн поверителността бавно се превърна в един от основните приоритети и за двамата Канадците у дома и живеещите в чужбина. Свързването към VPN сървър даде възможност на тези канадци да сърфират в мрежата без ограничения и да запазят личните си данни безопасни и защитени. Имайки предвид това и с огромния брой доставчици на VPN услуги, които твърдят, че са най-добрите в наши дни, подготвихме следния задълбочен анализ на най-добрите кандидати за VPN, които трябва да разгледате, преди да изберете правилната услуга. 


Най-добър VPN за Канада през 2017 г.

Най-добър VPN за Канада през 2020 г.

Какво означава „VPN“?

Инициалите означават Виртуална частна мрежа. Той се отнася до метод, при който потребителите могат да се свържат с голяма частна мрежа, която се поддържа от сървъри, разпръснати по целия свят.

Мрежата действа като слой, през който се получава всякаква информация, споделена в рамките криптирана преди да бъде изпратен до интернет доставчика. По този начин на потребителя лична информация, и дори местоположение остават неизвестни за своите доставчици на интернет услуги.

Топ VPN за Канада – какво да търсите?

Ще видите, че най-добрият VPN в Канада доставчиците имат софтуер за всички Устройства с Mac OS, Windows и Linux, както и VPN приложения както за Android, така и за iPhone платформи.

VPN също е от съществено значение, ако искате да получите достъп до поточни канали, които са геоблокирани в Канада, като например Американски Netflix, Showtime, HBO GO, Amazon Prime, и много други.

По същия начин канадските експати могат да използват VPN, за да получат Канадски IP адрес докато живее в чужбина. Свързването с канадски VPN сървър ви позволява да вземете канадски IP адрес от всяка точка на света.

Следователно ще можете да деблокирате и гледайте канадски поточни канали като CBC, TSN, Sportsnet, Candian Netflix, TV от Rogers Anyplace или CityTV от всяка точка на света..

Един достоен канадски VPN трябва да има следните характеристики:

 • Обслужване на клиенти.
 • Високо ниво на криптиране на данните.
 • Политиката на VPN компанията за водене на записи.
 • Поддръжка на OpenVPN, IPsec или други.
 • Нивото на криптиране на данните.
 • Колко лесно е да използвате VPN услугата.
 • Колко бърза е скоростта на връзката?

Повечето компании не предлагат на клиентите безплатна пробна версия, но в действителност имат политика за гарантиране на връщане на парите. Следващата таблица ви дава кратък поглед върху първите 4 VPN, обхванати в този преглед.

Защо имате нужда от VPN в Канада?

Има много причини защо толкова много канадци сега се свързват към VPN сървър, когато излизат онлайн. Ето най-очевидните от тях:

Канадски закони, които подкопават поверителността в интернет

Законът за модернизиране на авторските права в Канада бе внесен в парламента през 2011 г. Въпреки единодушното противопоставяне и много дискомфорт сред канадците, консерваторите успяха да приемат законопроекта поради мнозинството си. и повечето сега са любопитни дали техните лични данни могат да бъдат използвани срещу тях.

 • Бил В – 11 (Законът за модернизиране на авторските права): Насочва доставчиците на интернет услуги да съхраняват информация за интернет активността на потребителя минимум 6 месеца за всеки, обвинен в нарушаване на авторските права. След този период данните трябва да бъдат предадени на властите.

Актът за борба с тероризма, от друга страна, бе приет още през 2015 г. Консерваторите твърдят, че той ще помогне на органите на реда да се борят с тероризма по-ефективно. По същество той улеснява процеса на обмен на информация между хората между различни канадски правителствени агенции. 

 • Бил C-51 (Закон за борба с тероризма): Разрешава на CSIS да спре всякакви банкови транзакции или планове за пътуване на всеки заподозрян в тероризъм.

Пет очи

Това е шпионски съюз, създаден между Австралия, Нова Зеландия, Канада, Обединеното кралство и САЩ. Петте очи (FVEY) е създаден, за да позволи по-лесен обмен на интелигентност помежду си.

Това може да означава, като се има предвид новите разпоредби, че правителството е в състояние да осигури гражданите си онлайн данни до държави членки. 

Ограничения за блокиране и филтриране на съдържание в Канада

Канада е страна, която празнува своите хора свобода на избор. Всички популярни сайтове за социални медии, харесват Facebook, Youtube и Instagram, са лесни за достъп. Някои ограничения обаче могат да се прилагат на някои уебсайтове в Канада.

Например FairPlay, a коалиция от 25 канадски организации предлагане на CRTC да създаде комисия за цензура, принуждавайки доставчиците на интернет услуги да блокират уебсайтове, обвинени в пиратство, без съдебна заповед. Канадските интернет потребители бяха бесни от решението и дори създадоха свои комисии, които да отменят FairPlay. 

Нещо повече, обратно Ноември 2019г, Федералният съд на Канада одобри, че големите канадски доставчици на интернет трябва да блокират пиратска IPTV услуга (Gold TV). В своя защита те решиха, че това не нарушава мрежовия неутралитет или свободата на словото. Това е просто нарушаване на авторски права.

Що се отнася до торент, според законопроекта, споменат по-горе (Бил В – 11), всичко зависи от това какво съдържание се опитвате да изтеглите, тъй като може да използвате торенти, които се считат за авторски права. В някои случаи може да е трудно да се определи какво е съдържанието пиратско и какво не е.

При VPN няма значение какъв вид ограничение съществува. Той променя вашия IP адрес и ви позволява да сърфирате в мрежата анонимно. В резултат на това получавате достъп до ограничени уебсайтове в страната, както и изтегляне / качване на торенти, без да бъдете проследявани.

Ползи за VPN за жители на Канада

VPN позволява на жителите на Канада достъп гео-ограничено съдържание разположени в различни страни по света. След като се свържете със сървър в определена държава, VPN ще прикрийте вашия IP адрес и да ви назначим нов в страната, в която е базиран сървърът.

Например, ако сървърът е в САЩ, ще получите американски IP адрес. В резултат на това ще имате достъп до харесванията на US Netflix, Hulu, HBO и CW TV.

Същото се отнася и за други поточни услуги, при условие че се свържете със сървър в съответните страни. Това включва BBC iPlayer, Sky Go, DAZN, ITV, TV2 Play, и още.

Разблокиране и поток на канадска телевизия навсякъде – секцията на експатите

Канадска телевизия се нарежда сред върховете в света. Например, имате харесванията на ТГС. В писмото всички писма се отнасят до Canadian Broadcasting Corporation, най-голямата телевизионна и радиостанция в Канада. Там е доста популярен и се случва единствено заслужаващ се противник Би Би Си в Обединеното Кралство.

Услугата не е достъпна извън Канада. CBC и другия Канадски базирани канали изискват IP адрес в региона. Ако нямате канадски IP адрес, ще получите съобщение за гео грешка което прекратява достъпа ви почти моментално:

„Ами сега … Съжаляваме, това съдържание не е достъпно за вашето местоположение. Ако смятате, че сте получили това съобщение по погрешка, свържете се с нас. Грешка 21. “Грешка на CBC Player

Канадска VPN услуга ви позволява да получите достъп до CBC Streaming Player от всяка точка на света. Същото се отнася и за други канадски поточни канали като CityTV, Crave TV, CTV, Sportsnet и TSN

Най-добрият VPN в Канада – задълбочен анализ

Докато провеждахме нашето задълбочено проучване, за да определим кой VPN е най-добър, успяхме да го ограничим до 6 доставчици на услуги. Ето резултатите:

1. ExpressVPN

CoverVPN Cover

ExpressVPN на отлични скорости, и криптиране с военен клас, и възможността за деблокиране на поточни услуги от цял ​​свят правят ou VPN е базиран в Британски Вирджински острови, регион, далеч от обсега на асоциацията „Петте очи“.

Като цяло, можете да се свържете с 5 различни канадски VPN сървъри от приложението ExpressVPN. Сървърите са разположени в Торонто, Монреал и Ванкувър. Общо доставчикът покрива 94 различни държави по отношение на разпространението на сървъра.

Говорейки за сървъри, поставихме някои от ExpressVPN на тест, за да проверим техните скорост на изпълнение. Сред всички VPN в този списък този излезе с най-добри резултати. Всички сървъри бяха много бързи, независимо кой физически се е отдалечил. Най-голямото попадение, на което станахме свидетели, беше 7% спад.

Приложенията на ExpressVPN са добре проектирани с a удобен за потребителя интерфейс се има предвид. От друга страна, доставчикът има а Умен DNS функция за заобикаляне на регионални ограничения. Имайте предвид, че тази функция не криптира трафика ви, нито напълно скрива вашия IP адрес. С други думи, никога не разчитайте на Smart DNS за анонимни торенти или други дейности, които искате да запазите скрити.

Що се отнася до поверителността, ExpressVPN има автоматичен убийте превключвател и разделена тунелна функция. с разделен тунел, можете да изберете коя част от вашия интернет трафик искате да преминете през VPN сървъра и коя през вашия интернет доставчик.

И накрая, техните 30-дневна гаранция за връщане на парите Политиката дава на потребителите свободата да избират дали да се ангажират с услугите си или не.

Професионалисти

 • 160 сървърни местоположения в 90+ страни.
 • Поддържа P2P.
 • Netflix съвместим.
 • Smart DNS на MediaStreamer.
 • 30-дневен срок за възстановяване.
 • Лесни за използване приложения.
 • 5 едновременни връзки.
 • Криптиране с военен клас.
 • Kill Switch.
 • Разделяне на тунели.
 • Разширения на браузъра.

Против

 • Цени абонаментни планове.
 • Безплатна пробна версия.

2. BulletVPN

Преглед на BulletVPN

с BulletVPN, на Естонският базирани топ доставчик на VPN услуги, можете да сърфирате в интернет сигурно в CаНада. Доставчикът има около 114+ сървъра в 47 държави, като някои от тях са оптимизирани да поддържат много бързи скорости.

Според многобройните тестове за скорост ние изпълнихме, BulletVPN успя да поддържа постоянни скорости на почти всеки сървър. Максималният спад на връзката беше около 7%. Освен това скоростите са отлични за HD и UHD стрийминг.

BulletVPN има приложение за почти всяка основна операционна система там, включително PC, Mac, Android, iPhone, iPad или FireStick. Функция Smart DNS прокси е налице и в случай, че искате да предавате геоблокирано съдържание на устройства, които не поддържат VPN.

BulletVPN има ключ за убийство и изключителна функция, наречена Куршум щит. Тази технология подкрепя своя ключ за убийство с допълнителен слой на поверителност. Bullet Shield няма да ви позволи да се свържете с интернет, ако първо не сте свързани към BulletVPN сървър. Очевидно имате избор да активирате тази конкретна функция или да я държите изключена от приложението BulletVPN.

BulletVPN предлага на потребителите a 30-дневна гаранция за връщане на парите. На всичкото отгоре доставчикът има а 1-дневен безплатен пробен период. Той може да бъде осребрен чрез приложението за Android или като се свържете с поддръжката на клиентите на BulletVPN.

Професионалисти

 • 70+ сървъра в 41 страни.
 • P2P поддръжка.
 • Деблокира Netflix и CBC.
 • Функция Smart DNS.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Приятен потребителски интерфейс.
 • Шест едновременни връзки.
 • 256-битово AES криптиране.
 • Kill превключвател.
 • Куршум щит.

Против

 • Няма разделен тунел.
 • Кратък безплатен пробен период (1 ден).

3. Отключване

Разблокиращ VPN капак

Unlocator, а Датски базиран доставчик, работи оттогава 2013. Първо, той стартира като Smart DNS прокси услуга, а сега предлага и a VPN услуга. Фактът, че щабовете на Unlocator се намират в Дания все пак ни кара да се чувстваме някак неспокойно.

В случай, че не сте знаели, Дания е част от 9-очите, разширена версия на 5 Очи асоциация. Направихме задълбочени проучвания, за да разберем дали има отчети, които могат да показват, че потребителските данни на Unlocator са били компрометирани. Не бяха открити такива доклади и като такива стриктна политика без регистрация изглежда легитимно.

Unlocator има добро мрежово разпределение на сървъра, състоящо се от 41+ сървъра в повече от 36 страни. Успяхме да деблокираме Американската Netflix, но ни отне известно време да го направим. Някои американски сървъри не си свършиха работата, но други, особено Маями (висока скорост).

Скоростта е много прилична, особено когато използвахме (високоскоростни) сървъри с етикет. Някои сървъри удряха връзката ни с почти a 30% спад. Това обаче бяха редки случаи.

Разбира се, функцията Smart DNS все още е налична. Unlocator дава възможност на потребителите да го закупят поотделно, ако нямат интерес към тяхната VPN услуга.

От друга страна, Unlocator има a убийте превключвател. И подобно на BulletVPN, има технология, която не ви позволява да се свързвате с интернет, ако не използвате сървър на Unlocator. Той е наречен като Незащитен щит.

Докато повечето VPN предлагат кратка безплатна пробна версия или евентуално неясна, Unlocator предоставя на новите абонати a 7-дневна безплатна пробна версия, без да е необходима кредитна карта или PayPal акаунт за регистрация. На всичкото отгоре, след като приключи безплатната пробна версия, можете да се възползвате от 30-дневната им гаранция за връщане на парите трябва да решите да се абонирате.

Професионалисти

 • Сървъри в 41+ страни.
 • P2P приятелски.
 • Netflix съвместим.
 • Умен DNS.
 • 30-дневен срок за възстановяване.
 • Много лесни приложения.
 • 5 едновременни връзки.
 • Криптиране с военен клас.
 • Kill Switch.
 • Незащитен щит.
 • 7-дневен безплатен пробен период.

Против

 • Няколко бавни сървъра.
 • Без разширения за браузър.
 • Разделянето на тунели няма.

4. NordVPN

NordVPN Cover

NordVPN е a Базиран в Панама VPN доставчик с широка глобална мрежа. Те предлагат сървъри в 81 места в 64+ страни. Сега успяхме да деблокираме всички тествани канали, които тествахме, но недостатъкът беше този скорост.

Като първокласен доставчик на VPN услуги, NordVPN се гордее, че има някои от най-бързите VPN сървъри. Нашите различни тестове за скорост потвърдиха, че сървърите, които NordVPN е настроил в различни региони на света, като цяло са бързи. Докато сте свързани с американски сървър, например, скоростта едва спадна (9%).

Като цяло, самото приложение NordVPN е много лесен за използване, и процесът на свързване е почти незабавен. Що се отнася до тяхната услуга Smart DNS, SmartPlay ни позволи да отблокираме десетки канали по света минимална загуба на скорост.

Преминавайки към своите Двойна VPN особеност. Тази технология пренасочва трафика на потребителите чрез два сървъра вместо един, осигурявайки двойно криптиране към данните. Докато получавате предимството на допълнителен слой сигурност, вие компрометирате скоростта на интернет, когато тази конкретна функция е включена. Това беше потвърдено чрез различните тестове за скорост, които проведохме.

NordVPN не е толкова евтин, но ние също не смятаме, че е скъп. Техен 30-дневна гаранция за връщане на парите дава на потребителите достатъчно време да проверят за какво се случва услугата. Що се отнася до безплатната пробна версия, тя имаше такава, но сега NordVPN я свали от масата.

Професионалисти

 • 81 сървър местоположения в 60+ страни.
 • P2P споделяне.
 • Netflix се поддържа.
 • Smart DNS (SmartPlay).
 • Лесни за използване приложения.
 • Шест едновременни връзки.
 • Криптиране с военен клас.
 • Автоматичен ключ за убийство.
 • Двойна VPN.
 • CyberSec (защита от злонамерен софтуер).
 • Лук над VPN.
 • Разширения на браузъра.

Против

 • Нестабилни скорости.
 • Безплатна пробна версия.
 • Разделянето на тунели няма.

5. IPVANISH

IPVanish Cover

IPVanish осигурява бързи връзки, отлична защита на поверителността, и добро глобално покритие на сървъра, всичко за разумна цена. Преди време може да има местоположението на централата им (Съединените щати) компрометирана поверителност на потребителите.  IPVanish премина през скандал със сеч потребителски дневници са били предоставени на вътрешната сигурност да помогне в разследването на наказателно дело. Но след това не се съобщава за такива случаи.

Покритието на сървъра на IPVanish е много добро, тъй като има сървъри 70+ държави. Въпреки това, по време на нашите тестове, никой от тези сървъри не успя да деблокира US Netflix, BBC iPlayer или дори Hulu за въпроса, който се смята за огромен проблем за нас.

Скоростта им беше добра според това, което разгледахме. Всъщност връзката ни само спадна 10%, и успяхме да предаваме съдържание в пълен HD размер, без да сме свидетели на проблеми с буферирането.

Използването на приложението им беше доста прост. Успяхме да се свържем със сървър за секунди. Както бе споменато по-горе, IPVanish не успя да деблокира определени основни поточни канали.

Друго, което открихме, е, че доставчикът няма функция Smart DNS, която е от съществено значение за достъп до ограничено съдържание. Освен това видяхме също, че доставчикът предлага само a 7-дневна политика за възстановяване, което бледнее в сравнение с останалите в списъка.

Професионалисти

 • Сървъри в 70+ страни.
 • P2P поддръжка.
 • Приятен потребителски интерфейс.
 • Десет едновременни връзки.
 • 256-битово AES криптиране.
 • Автоматичен Kill превключвател.
 • Прокси SOCK5.
 • Разширение за Chrome
 • SugarSync (Сигурно съхранение на файлове).

Против

 • Smart DNS не е наличен.
 • Това не деблокира Netflix и BBC iPlayer.
 • 7-дневна политика за възстановяване.
 • Няма разделен тунел.
 • Безплатна пробна версия.

6. CyberGhost

Корица за CyberGhost

CyberGhost е друг топ VPN, който трябва да се обмисли за използване в Канада. Забелязахме, че доставчикът има много потребители, особено 15 милиона от тях, въпреки техните сенчести произход. Нека да хвърлим малко светлина по въпроса.

Първо, Cyberghost е базиран и в двете Румъния и Германия. Що се отнася до поверителността на онлайн, Румъния е добре няма строги закони за надзор. Проблемът обаче е с Германия, който е един от Страни от 14 очи. Но не това имаме предвид под „Шади“.

Cyberghost е придобит от Израелската компания Kape Technologies. В миналото новите собственици на CyberGhost създаваха зловреден софтуер. Това беше тогава, сега, нищо подобно не се съобщава.

Сега да видим защо Cyberghost има такава огромна база от потребители. Доставчикът има сървъри в 90 държави, което е страхотно, тъй като съперничи на харесванията на ExpressVPN.

Също така тестовете за скорост показаха и двете положителни и отрицателни резултати. Няколко сървъра не повлияха много на нашата връзка 12%. От друга страна, имаше и други сървъри, които намалиха скоростта на нашия интернет до точка, в която качеството на видеото спадна до 240, вместо на 720.

Услугата няма Функция Smart DNS за деблокиране на съдържание, но неговите VPN сървъри могат да свършат работа. Опитахме US Netflix и доставчикът достави.

Приложението CyberGhost има черен дублиран „За поточно предаване“. Тя позволява на потребителите да избират канала, който желаят да деблокират, и приложението след това свържете се със сървър съответно (Сървър в региона на канала). По този начин не е нужно да разберете кой сървър отблокира кой канал самостоятелно. Това е много впечатляващо, ако се сещате за потребителите, които не разбират технологиите.

Поверителността идва под формата на военно криптиране и а убийте превключвател. Що се отнася до абонамента, Cyberghost е малко скъп, но идва с a 45-дневна политика за възстановяване. Имате време да решите.

Професионалисти

 • Сървъри в 90+ страни.
 • P2P поддръжка.
 • 45-дневна политика за възстановяване.
 • Приложенията са много лесни за използване.
 • Седем едновременни връзки.
 • 256-битово AES криптиране.
 • Автоматичен Kill превключвател.
 • NoSpy VPN сървъри
 • Разширения на браузъра.

Против

 • Липсва сплит тунели.
 • Безплатна пробна версия не е налична.
 • Няма функция Smart DNS.

Най-добрите VPN за Канада – окончателна присъда

Канада всъщност не е толкова силно цензурирана, колкото другите страни, но няколко скорошни закона помогнаха да се подкопае поверителността в интернет като цяло. 

Те всъщност накараха повече хора да мислят за присъствието си в Интернет и какво правят онлайн. Направете стъпката, за да се гарантира вашите данни са защитени и достъп до уебсайта, който искате, и не се колебайте да ни кажете какъв беше опитът ви като първи път VPN потребител в секцията по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map