Най-добър VPN за Канал 4

Попитайте повечето британски зрители кои канали се радват да гледат и най-вероятно ще разберете, че Канал 4 се отличава доста в своите топ 5 възможности за избор. Каналът предлага разнообразна гама от канали, които обхващат широк обхват на програмиране – от развлечения до спорт, новини, филми и документални филми. С неотдавна стартираната услуга за стрийминг приложение, зрителите вече ще могат да решат какво искат да гледат и кога биха искали да направят това. Новата стрийминг услуга е озаглавена Всички 4 и ще позволи на зрителите да се докоснат до всичко, което може да е пропуснало въз основа на работния им график в тяхно удобство.


Най-добър VPN за Канал 4

Най-добър VPN за всички 4

Канал 4 е наличен извън Обединеното кралство?

Ако предавате канала от Великобритания, винаги ще бъдете сигурни, че имате достъп до услугата. Единственият проблем, който възниква е, когато се опитвате да предавате канала, докато сте пътували в чужбина. Това може да бъде доста голямо предизвикателство, тъй като платформата за стрийминг има мерки за настройка, които ограничават достъпа извън страната. Защо се прави това? Вероятно да се опитате да спазвате правилата за разпространение, които управляват съдържанието, което се показва на техните сайтове. Когато се опитвате да предавате съдържание от услугата, докато сте извън страната, това, което ще получите, е съобщение за грешка, което ви информира за вашата неспособност за достъп до услугата въз основа на вашето местоположение.

Платформата за стрийминг всъщност е в състояние да установи вашето местоположение чрез вашия IP адрес. Вашият IP дава възможност на уебсайтове и приложения да разберат няколко подробности за вас. Тези подробности варират от неща като действителното ви местоположение, самоличността ви и операционната система. Всичките 4 се случват като гео-ограничителен канал. Не трябва да имате достъп до съдържанието им, ако сте базирани извън определена територия. Независимо от това, всички надежди все още не се губят за потребители, базирани в чужбина, които биха искали да стриймват от услугата.

Използване на VPN за отблокиране на канал 4 в чужбина

Свързването към виртуална частна мрежа позволява на потребителите да скрият или променят своя IP адрес, като по този начин заобикалят някое от ограниченията, които уебсайтът може да трябва да откаже достъп до потребителите. Абонирането за достоверна VPN ви позволява да предавате поточно съдържание 4, дори когато сте базирани извън Обединеното кралство. Това осигурява страхотна компенсация за зрителите във Великобритания, които биха могли да бъдат извън страната като емигранти или дори като туристи.

Всичко, което трябва да направят, след като се абонират, е да се свържат със сървър, базиран в Обединеното кралство, и към стрийминг платформата, те изглеждат сякаш са базирани във Великобритания. Това не се отнася само за всички 4, тъй като потребителите получават достъп до други географски ограничени сайтове, хоствани другаде по света, ако се свържат със сървър в която и да е държава, където се хоства сайтът, до който искат достъп..

Използването на VPN се предлага и с множество други предимства, като например криптирането на вашия онлайн трафик и скриването на вашата самоличност от сайтове, които решите да посетите. VPN също ви позволява да скриете дейността си от вашия интернет доставчик. Това заобикаля всяка форма на дроселиране, която биха могли да приложат. Използването на VPN също ви позволява да пазите данните си от хакери и измамници.

Най-добрите VPN за канал 4

За да можете да се насладите напълно на всички тези предимства, ще трябва да се абонирате за надеждна VPN услуга. Вече установихме няколко, за които сме сигурни, че ще предоставят отлична услуга. Разгледайте нашия списък с най-добрите VPN за всички 4.

1. ExpressVPN

ExpressVPN със сигурност е един доставчик, който има много резултати в VPN индустрията, съдейки по броя на получените награди, както и по броя на абонатите, които имат акаунт при доставчика. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови. ExpressVPN има около 2000 сървъра, разпръснати по целия свят. С достатъчно от тях със седалище във Великобритания не би трябвало да имате проблем с намирането на конкретна, към която да се свържете и да предавате потока от All 4. След стартирането си през 2009 г. услугата е извървила дълъг път в оптимизирането на услугата за своите абонати. Ето защо той оглавява нашия списък като услуга номер едно за стрийминг на Канал 4 извън Обединеното кралство.

Доставчикът може да поддържа до 3 едновременни устройства. С 256-битово AES криптиране, вашата сигурност е добре осигурена на всички ваши устройства. ExpressVPN също поддържа строга политика за нулева регистрация и предлага OpenVPN, UDP, SSTP. L2TP / IPSec и PPTP като протоколи, от които можете да избирате. Услугата разполага и с DNS услуга с нулеви познания, която гарантира, че всичките ви връзки са едновременно по-бързи и безопасни. За да видите какво повече можете да получите от доставчика, разгледайте нашия много по-подробен ExpressVPN преглед.

2. BulletVPN

BulletVPN е друг доставчик, който не разочарова. Както вероятно можете да разберете, фокусът тук е да осигурите най-добрите възможни скорости на сърфиране, без да компрометирате както вашата идентичност, така и сигурността. Това е чудесно предложение, тъй като доставчикът е в състояние да противодейства до известна степен колко бавна може да се дължи на връзката ви поради криптиране. BulletVPN също така позволява на потребителите да свързват едновременно 3 устройства към VPN сървърите си.

BulletVPN има присъствие в около 20+ страни, като Великобритания е добре включена. Услугата е една от най-надеждните, особено ако искате да се насладите на безпроблемно стрийминг, без да се налага да буферирате вашите видеоклипове. BulletVPN разполага и с надеждна SmartDNS услуга. Той е полезен, ако искате да получите достъп до гео ограничени сайтове без VPN. По отношение на сигурността услугата гарантира, че сърфирането ви остава неоткрито чрез 256-битово AES криптиране. Използването на BulletVPN също ви гарантира безпроблемна връзка и с опции като OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 и PPTP, ще имате голямо разнообразие от възможности за избор. За да видите какво повече BulletVPN може да направи за вас, разгледайте нашия преглед на BulletVPN.

3. NordVPN

Друга надеждна алтернатива е NordVPN. Основана през 2008 г., NordVPN е един от онези доставчици, които имат толкова много функции, пригодени да гарантират, че вашата сигурност е добре поддържана, така че не трябва да се притеснявате, когато сте онлайн, след като се абонирате за тях. Услугата предлага до 4000 сървъра, базирани в повече от 60 страни, и гарантира защита чрез тяхното стандартно 256-битово AES криптиране.

Услугата има широк спектър от функции в магазина, като някои от тях вероятно няма да намерите, предлагани от друг доставчик. Една такава функция е двойният му VPN. Той насочва вашия трафик през два сървъра вместо един, като по този начин удвоява вашата сигурност. Услугата също позволява до 6 едновременни връзки и има мрежа от сървъри, от които можете да изберете онези, към които искате да се свържете, въз основа на това, което искате да направите. Има сървъри, оптимизирани за стрийминг, игри, торент или дори големи изтегляния. Така че имате голямо разнообразие от възможности за избор. За повече подробности какво да очаквате, разгледайте нашия преглед на NordVPN.

Заключение за най-добър VPN за всички 4

Като добре познат поточен канал, All 4 има доста широка база за зрители. Някои от неговите зрители вероятно пътуват извън Обединеното кралство, така че използването на VPN би било много полезно. Трите услуги, които описахме по-горе, са повече от способни да се грижат за вашите нужди за сигурност. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map