Най-добър VPN за клиент за предаване на BitTorrent

Като широко използван BitTorrent клиент, Transmission е доста популярен, особено сред потребителите на Mac и Linux. Услугата се доказа като надежден торент клиент през годините и с добрата репутация, която успя да изгради, нейните фенове на Windows умираха, за да получат вкус. За щастие, Transmission пусна версия на Windows през 2016 г., която сега им позволява да се използват торенти чрез услугата. Всеки, който работи с Windows, Mac OS X, Linux, Mac OS, FreeBSD или Gentoo, вече може да разчита на услугата за безпроблемно изживяване. Услугата предлага разнообразна гама от функции като поддръжка на уеб семена, редактиране на проследяване, криптиране на протокола BitTorrent, както и добавки, които могат да разширят набора от функции.


Най-добър VPN за клиент за предаване на BitTorrent

Най-добър VPN за клиент за предаване на BitTorrent

Всички VPN поддържат торент

Както вероятно знаете, торентът не е нещо, което много интернет доставчици са склонни да поддържат. Това е така, защото тази практика обикновено се свързва с разпространението на съдържание, защитено с авторски права, което може да изведе на потребителите проблеми, ако те бъдат разбрани. Само тази причина прави много доставчици на VPN безгрижни да предлагат защитата си, а някои от тях изясняват липсата си на поддръжка на своите уебсайтове, за да заличат всякакви предположения.

Въпреки това има и качествени VPN доставчици, които обещават гарантирана защита за потребителите, които биха искали да бъдат защитени от доставчика на интернет услуги, когато използват предаване. Тези услуги ще ви помогнат да блокирате факта, че използвате торент клиент, и също така ще предоставят достъп до торент сайтове, които вашият интернет доставчик може да е блокирал.

Други предимства на VPN

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN не ви позволява само да торрент безопасно. Достоверният доставчик на услуги трябва да може да криптира вашата интернет връзка, така че дори нормалните сайтове, до които имате достъп, да не са в състояние да знаят за вашата информация или да знаят откъде точно търсите. Именно тази конкретна причина ви позволява да получите достъп до дори ограничени географски сайтове и по този начин работи: След като установите връзка към отдалечен сървър, вашият действителен IP адрес се замества с такъв, който отразява местоположението на сървъра, на който сте ‘ свързан съм с.

Това води до промяна на детайлите, които някога са присъствали на вашия IP адрес, и това гарантира, че вашите лични данни остават скрити, когато се свързвате с други сайтове. Скриването на вашите данни също гарантира, че сте защитени от всички рискове, които могат да възникнат от кибер заплахи, спамери или хакери. VPN услуга също ще ви помогне да ви предпази от мерките, които би могъл да бъде приложен от вашия интернет доставчик за контрол на използването на интернет, като например ограничаване на честотната лента и ограничаване на данните. Също така си струва да се спомене, че допълнителният слой сигурност, предоставян от VPN услуга, когато правите чувствителни неща в интернет, като например онлайн банкиране или пазаруване, помага да бъдете сигурни потребителите в сигурността, която стои зад техните транзакции..

Най-добрата трансмисия на BitTorrent VPN – неща, на които трябва да се внимава

Хората използват VPN по различни причини, каквито са. Докато някои потребители на VPN искат да заобиколят териториалните ограничения за достъп до уеб съдържание, за други оставането в интернет по невидим начин е приоритет. Когато искате да използвате VPN с предаване за анонимно изтегляне на торент, фокусът трябва да се съсредоточи върху следните аспекти:

 • Ограничение на лентата: Някои доставчици на VPN, особено безплатни, поставят ограничения за това колко данни можете да изтеглите, когато се свържете с техните сървъри. По принцип не искате да се регистрирате с VPN, който ви казва колко честотна лента можете да използвате.
 • Сигурност: Има безплатни VPN, с които можете да се регистрирате, които евентуално могат да заразят вашето устройство със злонамерен зловреден софтуер или дори вируси. Тези доставчици на VPN са no-go./li>
 • скорост: Не искате да компрометирате скоростта си в Интернет заради анонимно изтегляне на торенти. В противен случай може да отнеме години за изтегляне на торент файл напълно. Уверете се, че вашият VPN доставчик има бързи VPN сървъри.
 • Политика за регистрация: Има VPN доставчици, които поддържат дневници на посещаваните от вас уебсайтове, файлове, които изтегляте, и приложения, които използвате, докато сте свързани с техните сървъри. По този начин, вие не сте истински анонимни, докато погребвате. Стойте далеч от тези VPN мрежи.
 • Поддръжка на P2P: Някои доставчици на VPN блокират портовете, необходими за работа на peer-to-peer. Това със сигурност е например при VyprVPN.

Най-добър VPN за предаване

За да се възползвате от тези предимства, както и пълна защита при торент чрез Transmission, ще трябва да потърсите доставчик, който всъщност поддържа P2P протокол, докато е свързан към VPN сървърите му. Харесванията на VyprVPN и HMA VPN, например, не позволяват на потребителите да изтеглят торент файлове, когато са свързани към сървърите на тези услуги. Имаме редица ценни предложения, които смятаме, че нашите читатели би трябвало да вземат предвид, и ние се уверихме, че всички те са в подкрепа на потребители, които искат безопасно да торент. Разгледайте най-добрите VPN за предаване по-долу:

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

ExpressVPN започва от нашия списък като нашата основна препоръка за клиент за предаване на BitTorrent. Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN е един от доставчиците, който продължава да поддържа най-високото си ниво на обслужване от самото си създаване и това се доказва от броя на наградите, с които тази услуга е присъдена. Доставчикът има около 2000 сървъра, разпръснати по целия свят, и те имат поддръжка за торент. Доставчикът също е широко популярен за обслужването на клиентите си, а също така предлага леко решение за онлайн защита чрез разширенията на браузъра си, които са налични за браузърите Safari, Chrome и Firefox.

Услугата използва 256-битово AES криптиране, което запазва всички ваши дейности за сърфиране, стрийминг или торент, защитени, а също така поддържа платформа за нулева регистрация, която гарантира на абонатите, че никоя от тяхната информация не се съхранява или записва. Услугата също предлага неограничена смяна на сървъри, както и връзки с неограничена честотна лента. Потребителите, които се надяват да защитят повече устройства чрез криптиране, ще могат да защитят три и не трябва всички да са от определена операционна система, тъй като ExpressVPN предлага приложения за Windows, Linux, iOS и Android-базирани устройства. Опциите за плащане също са разнообразни, тъй като услугата поддържа използването на биткойни за потребители, които търсят анонимни плащания. Имаме и по-описателен ExpressVPN преглед, който можете да разгледате, ако се интересувате от това, което услугата може да направи за вас.

2. NordVPN

NordVPN предлага на всеки, който търси разширена защита много повече, отколкото може да се пазари, с широкия си набор от инструменти и функции, предназначени да подобрят вашата поверителност и защита онлайн. Доставчикът не само поддържа торентинг, но също така позволява използването на VPN в Китай и има капацитет за до 6 едновременни връзки. Услугата предоставя на своите потребители възможност да избират от VPV протоколи OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP и IPSec, а също така предлага услуга Smart DNS за своите потребители, които търсят достъп само до географски ограничени сайтове, а не толкова много в сигурност.

NordVPN е създадена в Панама и има строга политика за нулева регистрация, която предотвратява всякаква форма на регистриране на потребители. Това означава, че NordVPN няма да има никаква представа за това какво точно правите онлайн. Абонатите също могат да изберат разширенията на браузъра на NordVPN, които са достъпни както за браузъри Chrome, така и за Firefox. Услугата е много популярна заради функцията си за двойно шифроване на VPN, която осигурява двойно по-голяма сигурност на работата, която бихте могли да вършите онлайн, като маршрутизирате данните си през два сървъра. NordVPN има и поддръжка за Tor през VPN, където връзката ви минава през техния VPN клиент, а след това мрежата Tor преди да се свържете с интернет. От гамата си от 4000 сървъра, мрежата предлага и XOR Obfuscated сървъри, които работят около VPN блокове в силно ограничителни страни. За пълна кратка информация за услугата на този доставчик, разгледайте нашия изчерпателен преглед на NordVPN.

3. IPVanish

Последният доставчик, който бихме препоръчали на всеки, който търси доставчик, който поддържа Transmission, е IPVanish. С около 1500 сървъра към неговото име, IPVanish гарантира, че потребителите са в състояние да защитете торент файлове под каквато и да е форма, а също и да поддържат своите връзки сигурни, докато са в него. Услугата изрично поддържа торентинг и ясно посочва това на своя уебсайт. IPVanish е базиран в САЩ и обещава, че никой от трафика на техния потребител няма да бъде съхранен благодарение на услугата за нулева регистрация. IPVanish предлага и първокласна поддръжка за своите клиенти, като им позволява да посегнат всеки път, когато имат проблем чрез платформата си за чат на живо.

Основана през 1999 г., услугата е достатъчно дълго, за да знае какво работи и какво не, и това позволи да предложи авангардна сигурност, подходяща за широк кръг потребители. IPVanish позволява на до 10 устройства да бъдат защитени под един акаунт, което прави топ избор за потребителите, които биха искали да намалят разходите за своята онлайн сигурност. IPVanish също предлага на потребителите възможността да се наслаждават на същото ниво на сигурност, без непременно да изтеглят VPN приложението си. Чрез своята SOCKS5 Web Proxy потребителите могат да влизат и да се наслаждават на криптирано сърфиране, където тяхното местоположение е напълно скрито. IPVanish може да предложи много повече като доставчик на VPN, за което можете да научите, след като преминете през нашия преглед на IPVanish.

Заключение за най-добрия VPN за предаване

Torrenting е един от най-ефективните начини за разпространение на файлове в голяма мрежа и предлага ефективност, която споделянето на големи файлове през интернет не прави. Поддържането на сигурност в торент също е важно, тъй като никой не иска да има съобщения за нарушаване на авторски права, заливащи входящата си поща, заплашвайки да арестуват потребители, за които се установи, че нарушават техните политики за поверителност. Абонирайте се за надеждна услуга и се спасете от притеснения от подобни проблеми.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map