Най-добър VPN за League of Legends

Какво е най-добър VPN за League of Legends през 2023 година? League of Legends, широко известна като LoL, е онлайн мултиплейър игра, разработена от Riot games и пусната на пазара през 2009 г. Тя включва отборна игра, при която играчите се обединяват и използват ключовите си герои, за да победят членовете на противниковия отбор. League of legends е една от най-популярните онлайн игри в интернет, имайки предвид голямата си аудитория от до 67 милиона играчи, които влизат & се състезават един срещу друг почти месечно. Както при почти всяка друга онлайн игра, трябва да имате бърза връзка, така че да можете да реагирате бързо на всичко, което се случва в играта, и да избягвате да убивате героя си, само защото не бяхте достатъчно бърз, за ​​да реагирате.

Най-добър VPN за League of Legends

Най-добър VPN за League of Legends

VPN и вашата онлайн игра

За повечето геймъри използването на VPN обикновено не е в състояние да се забави поради опасението, че скоростта на игра може да бъде значително намалена. Използването на VPN намалява скоростта на вашата връзка, но маржът наистина зависи от вида услуга, за която се абонирате. Въпреки лекото намаление на скоростта, все още се нуждаете от него, ако искате да се предпазите от DDoS атаки и да защитите връзката си от всеки, който може да иска да я забави или дори да прекъсне връзката ви. Освен това ще откриете, че VPN ще ви позволи да се свързвате с различни сървъри въз основа на това колко голяма е мрежата и това ви позволява да играете в различни лиги с хора от различни страни.

  Най-добър VPN за Smart TV на Sony през 2023 г.

След като се абонирате за надеждна VPN услуга, вие ще бъдете в състояние да предотврати DDoS атаки, тъй като вашият IP адрес се скрива, и с това, нападателите няма да могат да се насочат към вашата връзка, така че ще продължите да изключвате техния радар.

Освен това, ако случайно разчитате на връзка, която вероятно е спряна, VPN ви позволява да заобиколите тези ограничения и да се насладите на стандартната скорост на връзката. Това ще се отърве от изоставането, с което сте свикнали, и ще ви позволи да играете с оптимална скорост. Тъй като връзката ви ще бъде шифрована, никой няма да може да открие какво искате, така че дейностите ви онлайн да останат частни.

Ако това ви звучи като нещо, което бихте искали да изпитате, след като свършите с тази статия, ще имате представа за вида VPN услуги, които ще подобрят играта ви и ще се уверите, че се наслаждавате на всеки момент от играта.

Най-добрата лига на легендите VPN

Ако сте нов за всичко това, в началото може да ви е трудно да заобиколите повечето предлагани услуги, така че ние направихме кръг от 5 от най-добрите услуги, които смятаме, че ще ви предложим най-добрата услуга като ваша League of Legends VPN:

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

ExpressVPN лесно е един от най-добрите доставчици на VPN днес, като обслужването на клиентите му се таксува като един от най-квалифицираните и надеждни на пазара. Тяхната сървърна мрежа е огромна, разпределена в много страни по света, което улеснява играта на League of Legends с хора, базирани навсякъде по целия свят. Ще имате 30-дневна гаранция за връщане на парите, в която ще можете да изпробвате услугата и да видите колко добре тя работи за вас. Цената е малко по-висока от тази на други услуги, но това е, с което трябва да се разделяте, ако търсите най-премиум услугата, която можете да получите. Формите на плащане са разнообразни, като клиентите могат да плащат чрез виза, paypal или дори биткойни за анонимни плащания.

2. IPVanish

Влизането на второ място в нашия списък с топ VPN услуги за LoL е IPVanish, доставчик, който има повече от 350 сървъра, разпръснати в над 60 страни и брои. Услугата им също е всеобхватна, което позволява на клиентите да я платят чрез различни начини на плащане. Тези, които искат да останат анонимни в плащането си, могат да осъществят транзакции чрез биткойни, тъй като са разрешен начин на плащане. IPVanish предлага и защита на потребителите си чрез протоколи като OpenVPN, PPTP, OpenVPN и всички те са подкрепени с 256-битово AES криптиране. Това гарантира пълна защита срещу DDoS атаки винаги, когато продължавате с играта си.

  Най-добър VPN за Smart TV Smart

3. VyprVPN

VyprVPN е друга достъпна опция за потребители, които не искат да харчат цяло състояние за VPN услугата си. Случва се да притежават всички свои сървъри и това ги поставя пред останалите доставчици, за които е известно, че отдават под наем своите от трети страни. В случай че изпаднете в някакви проблеми с тяхната услуга, ще можете лесно да се свържете с екипа им за обслужване на клиенти или чрез имейл, билети или чрез съобщения в чат на живо, ако искате да разрешите проблема си веднага. VyprVPN е чудесен за игри, ако искате да поддържате скоростта си и да бъдете защитени през целия период на игра.

4. Частен достъп до Интернет

PIA има един от най-бързите времена за запис на VPN сървър на пазара и те насърчават всеки, който мисли да се регистрира с тях, да изпробва услугата им чрез 7-дневна гаранция за връщане на парите. Те също са сред малкото доставчици, които предлагат двугодишен период на абонамент, със сървърна мрежа от над 3034, присъстващи в повече от 28 държави. Поддържаните VPN протоколи са сред най-популярните, тъй като включват OpenVPN, PPTP и IPSEC / L2TP. Те обещават да не пречат на скоростта на играта ви, а също така предлагат функции за блокиране на реклами, които предотвратяват появата на нежелани реклами по време на играта ви.

5. HideMyAss

Прекратяването на нашия списък е HideMyAss, друга добре позната VPN услуга, която е доста известна със силното си криптиране. Единственият проблем, за който чухме, че повечето им потребители се оплакват, е бавното време за реакция, за което е известен екипът им за обслужване на клиенти. Ако наистина искате да ги изпробвате сами, те предлагат щедра 30-дневна гаранция за връщане на парите, където ще можете да видите колко добре работят техните услуги с вашия геймплей.

  Най-добър VPN за Netflix през 2023 г.

Най-добрият VPN за League of Legends – приключване

Сега, когато видяхте кои пет VPN услуги препоръчваме да играете League of Legends, сега трябва да имате по-малък пул, за да избирате, вместо да се налага да преминавате през многото доставчици, които са достъпни на пазара. Ако случайно изберете някоя от услугите, за която споменахме по-горе, кажете какъв е бил опитът ви, като оставите коментар в секцията по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me