Най-добър VPN за Linux – 2020 преглед

Какво е най-добрият VPN за Linux през 2020 г.? Независимо от платформата и операционната система, които използвате за достъп до интернет, важно е да включите превключвателя за допълнителна сигурност и мерки за анонимност онлайн. Това е приложимо за тези, които използват софтуер с отворен код и ОС като Linux също. Обикновено Linux е много по-съкровено по-сигурен от своите търговски конкуренти, включително Windows. Това обаче не означава, че ако сте потребител на Linux, нямате нужда от мерки за сигурност. Потребителите на Linux също трябва да прибягват до VPN за онлайн анонимност, криптиране на данни и сродни предимства. И така, тук е нашето най-добър Linux VPN преглед за Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, и мента.


Най-добрият преглед на Linux VPN 2020

Най-добрият преглед на Linux VPN 2020

Избор на правилния VPN за Linux

Изборът на правилната VPN услуга за Linux може да бъде труден, тъй като има толкова много опции като избора на най-добрия хамбургер в Америка, как е възможно това? Повечето ориентирани към Linux VPN услуги работят на известен софтуер с отворен код, наречен OpenVPN. Наистина е безопасно и предлага изобилие от функции. Можете да намерите Linux VPN, които работят на дистрибуции като Ubuntu и други. По-долу са изброени няколко VPN, които са подходящи за Linux.

Най-добър Linux VPN преглед

Ето пълния преглед на най-добрите VPN за Linux:

ExpressVPN

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2020 г.

ExpressVPN – Най-добър VPN за 2020 г.

Той е предпочитан от хиляди потребители на Linux поради своята съвместимост и стабилност. Сървърите обхващат повече от 100 страни. Можете също така да превключите VPN крайни точки в него минус неволи. Докато уроците са за Ubuntu, можете лесно да го инсталирате на повече или по-малко всички популярни версии на Linux. Недостатъкът е интерфейс на командния ред, вместо гладкият графичен интерфейс на работния плот. Той също така идва с месечна гаранция за връщане на парите. Той е съвместим и с дистрибуциите на Fedora, Debian. Сега можете да използвате 3 устройства едновременно с него и е добавена поддръжка за Netflix, което много подслажда сделката.

NordVPN

NordVPN - Топ VPN през 2020 г. Преглед

NordVPN – Топ 5 VPN през 2020 г. Преглед

Освен това е приятно решение за потребителите на Linux, опитващи се в VPN. Услугата е също базирана на OpenVPN и уроците са превъзходни за начинаещи. Услугата е доста лека на портфейла, ако се регистрирате за едногодишен абонамент при заплащане 5,75 долара на месец. Има и гаранция за връщане на парите. Можете да свържете едновременно 6 устройства към техните сървъри. Те използват 256-битов AES протокол за криптиране на данни. Работи и на версии на Debian и Fedora на Linux.

IPVanish

IPVanish - Топ VPN през 2020 г. Преглед

IPVanish – Топ VPN през 2020 г. Преглед

Това е още един достоен за потребителите VPN Linux, който може да опита. Ръководството за настройка е отлично със скрийншоти и процесът на настройка е прост. Цената на пакета е малко по-висока от повечето конкуренти на 6,49 долара на месец. Качеството на услугата обаче оправдава в крайна сметка по-високата цена.

VyprVPN

VyprVPN - Netflix Proxy Error Преодоляване на 2020 г.
30-дневна гаранция за връщане на парите

Това е идеално за тежки потребители на VPN, които използват Linux на своите компютри. Ако трябва да получавате достъп до гео ограничено съдържание често и да изтегляте много съдържание, това е правилното решение за вас. Те предлагат 700 сървъра в повече от 50 страни и това е достатъчно добро за повечето потребители на VPN. VyprVPN също е известен със скоростта и стабилността.

Най-добрият Linux VPN – други алтернативи

Разбира се, има няколко други Linux VPN услуги, които можете да изпробвате. HideMyAss е един пример и работи на Debian, OpenSUSE и Ubuntu версии на Linux. Тя е по-насочена към потребителите на Geek Linux. BulletVPN е друга Linux VPN услуга, която се предлага с гаранция за връщане на парите, валидна за 30 дни. Сървърите са налични само за 22 държави, но вие получавате по-бърза скорост. Получавате три едновременни връзки на него и това е на достъпни цени.

VPN потребителите на Linux трябва да избягват

Хората използват Linux, най-вече за осигуреното му изграждане и функциониране. Така че, няма смисъл да избирате по-малко защитена VPN за вашия компютър, работещ с Linux! Скритата му е безплатна VPN, която поддържа само PPTP връзка. В днешно време PPTP връзката се счита за по-малко защитена. SecurityKISS е друга услуга, която е по-добре да не използвате, поне безплатната й версия, тъй като поддържа потребителски регистрации.

Най-добър Linux VPN – Основни точки

Така че можете да намерите няколко Linux VPN, които предлагат забележителна стойност за парите си и най-вече добро обслужване и сигурност. В идеалния случай потребителите на VPN на Linux се фокусират повече върху аспектите на сигурността, отколкото безплатните. Трябва да изберете услуга, която има стабилна поддръжка на клиенти, има солиден списък с функции и е съвместима с версията на Linux, която използвате. Повечето Linux VPN услуги се предлагат с политика за връщане на пари, която можете да използвате, за да проверите дали техният продукт отговаря на вашите очаквания или не.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map