Най-добър VPN за Microsoft Edge

След излизането си Microsoft Edge беше добре приет от ентусиастите на Windows и се възприема като дългоочаквано надграждане до един от най-дълго работещите уеб браузъри на Internet Explorer. Новосъздаденият браузър получи толкова много любов от своите потребители, че Microsoft реши да разработи и пусне версии и за Android и iOS устройства. Със своята бърза стартираща функция и интегрирано преживяване на сърфирането, Edge бавно се превръща в браузър за избор на повечето интернет потребители.

Най-добър VPN за Microsoft Edge

Най-добър VPN за Microsoft Edge

VPN за подобрена сигурност на Microsoft Edge

Microsoft Edge има вградени много функции за защита и подобрения, но ако търсите пълна защита от всички заплахи, които съществуват онлайн, най-добрият ви залог е да се регистрирате с надежден VPN доставчик. Използването на VPN заедно с вашия браузър Edge гарантира, че можете да запечатате всички възможни вратички, през които вашите данни могат да бъдат откраднати, и да извършите всичките си онлайн дейности, без да се притеснявате за нищо..

Най-добрият Microsoft Edge VPN разкрит

Всеки път, когато сърфирате в интернет, се нуждаете от доставчик на VPN услуги, който може да предоставя както анонимност, така и сигурност онлайн. Ето нашите най-препоръчани VPN за браузър Microsoft Edge:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. BulletVPN

Избор на VPN услуга

VPN индустрията е наситена и доколкото се препоръчват VPN за браузъри, има голяма сума за избор. Има толкова много доставчици, които твърдят, че предлагат разнообразни услуги. Това затруднява новия потребител да реши с кого да се регистрира. За да ви спасим от всички тези неудовлетворения, ние ви предложихме няколко основни фактора, на които трябва да внимавате, когато търсите надежден доставчик. Някои от тях включват:

 • Брой сървъри: VPN мрежа е толкова добра, колкото и броят сървъри, които има в мрежата. Колкото по-голям е броят на сървърите, толкова по-голям е неговият мрежов потенциал.
 • Съвместимост на софтуера: Ключово е подписването с VPN услуга, която предлага различни версии на софтуера си за различни системи. Това означава, че ще бъде в състояние да се интегрира добре и да защити всичките ви устройства.
 • Скорост: Искате да потърсите услугата, която намалява скоростта ви с най-малкия запас. VPN мрежите са известни с това, че се хранят с вашата честотна лента, така че потърсете услуга, която няма да я намали толкова.
 • Политика за записи: Регистрацията с VPN услуга означава, че търсите защита, а не някой да поддържа регистър на всички сайтове, до които имате достъп. Отидете за доставчик, който има строга политика без регистрация и седалището им е на място, където не се прилагат никакви правила за юрисдикция на данни.
 • Едновременни връзки: Ако имате много устройства, които бихте искали да запазите, потърсете услуга, която позволява толкова, без да намалява качеството на вашето преживяване.
 • VPN протоколи: Винаги е добре да запазите опциите си отворени, затова опитайте и потърсете доставчик, който разполага с всички предоставени VPN протоколи..

Най-добрите VPN за Microsoft Edge

Независимо дали търсите VPN за вас Microsoft Edge, Mozilla Firefox или браузър Google Chrome, има 4 топ VPN, на които винаги можете да разчитате за анонимно и сигурно сърфиране:

1. ExpressVPN

ExpressVPN е една от най-високите класове VPN услуги, достъпни на планетата. Това е поне това, което твърдят на сайта си, и те имат фактите, които подкрепят това твърдение. Услугата има мрежа от сървъри, присъстващи в повече от 94 държави, и 256-битово AES криптиране, за да сте защитени от всякакви хакери и спамери. Правилата им за нулева регистрация се поддържат и услугата има приложения, които са съвместими с всички ваши устройства, базирани на iOS, Android, Mac или Windows. Софтуерът за приложения също е лесен за навигиране, което го прави доста подходящ за потребители за първи път. ExpressVPN позволява до 3 връзки едновременно и има оферта за лоялност, при която вие и вашият съдия получавате един месец безплатно веднага след регистрация. За да изпробвате услугата, можете да вземете 30-дневната им гаранция за връщане на парите, където ако се откажете преди изтичането на 30 дни, получавате пълно възстановяване. Вижте какво още получавате от абонамент за ExpressVPN, като прочетете нашия преглед ExpressVPN.

2. IPVanish

IPvanish има много надеждна мрежа, която е подсилена от своите над 950 различни сървъра, разпръснати в повече от 60 различни страни. Това означава голямо разнообразие от IP адреси, които можете да избирате, съчетани със супер бърза скорост на връзката. След като се абонирате, вие също получавате да се наслаждавате на неограничена смяна на сървър и неограничена честотна лента. Това е страхотна новина, особено ако планирате да използвате времето си онлайн, стрийминг, торент или изтегляне на файлове с голям обем. Пакетът IPVanish VPN също се предлага с функции като автоматично превключвател за убийство, 256-битово AES криптиране, нулева регистрация, защита от течове на DNS, както и приложение, съвместимо с всички популярни операционни системи. Едно особено нещо, което ги изолира от останалите доставчици на услуги, е гаранцията за връщане на парите им. Те ще ви позволят само да изпробвате тяхната услуга за седем дни и ако до края не сте се убедили, можете да изберете да получите възстановяване. Искате ли да разберете повече? Вижте този пълен преглед на IPVanish.

3. CyberGhost

С повече от 1200 сървъра онлайн във всеки момент, CyberGhost е един доставчик, от който винаги можете да разчитате, за да останете свързани. Тяхната сигурност е стандартното 256-битово AES криптиране за AES и тяхната политика за нулева регистрация със сигурност не разкрива историята ви на сърфиране. Услугата се предлага с автоматично превключвател за убийство и защита от течове на DNS като стандарт. Той също така има един от най-високите възможности за едновременни връзки, като поддържа до 7 устройства наведнъж и всички под един акаунт. Тяхното обслужване на клиенти също е достъпно чрез чат или имейл, за да се гарантира, че получавате помощта, от която се нуждаете, когато се натъкнете на проблем. Потенциалните клиенти са добре дошли да пробват своята услуга чрез своята 30-дневна гаранционна услуга за връщане на пари, за да видят какво трябва да очакват, след като се регистрират в услугата. Както е илюстрирано в този преглед, CyberGhost непрекъснато подобрява услугите си през последната година.

4. NordVPN

NordVPN е друг доставчик на услуги от най-високо ниво, който има до 3 300 сървъра, разпръснати в повече от 59 различни страни по света. Такава огромна мрежа им позволява да предлагат услуги като DoubleVPN, когато абонатът може да предава своите данни през два сървъра, като по този начин повишава нивото на сигурност. Освен това услугата може да се похвали с поддръжка за торент, филми и големи файлови изтегляния, а приложението ви позволява да оптимизирате връзката си за такива функции. Политиката за нулева регистрация на NordVPN е още по-надеждна благодарение на факта, че службата има седалище в Панама; регион, в който законите за юрисдикция на данни не се прилагат. NordVPN има най-краткия пробен период от 3 дни, но след това отново няма да се налага да плащате нищо, тъй като изпробването на услугата е безплатно. Ето всичко останало, което можете да очаквате, когато се регистрирате с NordVPN.

Заключение за най-добрата VPN за Microsoft Edge

След като разгледахме 4 доставчици на VPN от най-високо ниво, се надяваме да имате добра идея за какво да внимавате, когато избирате за каква услуга да се абонирате. Всички въпроси или коментари, към които искате да се справим, оставете ги по-долу в секцията за коментари и ние ще се уверим, че ще се свържем с вас с отговор.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me