Най-добър VPN за Minecraft през 2020 г.

Какво е най-добрият VPN за Minecraft до 2020 г.? Защо на първо място ще ми трябва VPN за Minecraft? Minecraft лесно е една от най-пристрастяващите игри, които някога ще срещнете в Интернет. Това е видът на играта, който ви позволява да изграждате каквото и да е, без необходим набор от насоки или цели на играта, които трябва да бъдат изпълнени, за да преминете към следващото ниво. Това означава, че сте свободни да правите каквото искате и да надграждате каквото си харесате чрез въображението си. Възпроизвеждането на играта в мултиплейър режим е още по-вълнуващо, тъй като можете да се обедините с приятел и да започнете мисия по ваш избор. Преминаването към опцията за мултиплейър обаче изисква да имате интернет връзка.

Най-добър VPN за Minecraft през 2018 година

Най-добър VPN за Minecraft през 2020 г.

Защо Minecraft получава блокиран

Поради пристрастяването на тази проста игра повечето потребители се оказват да я играят по време на училище или на работа, вместо да се съсредоточат върху всичко, което трябва да правят, и това наистина намалява нивото им на производителност. За да се справят с това, повечето институции създават блокове, които имат за цел да ограничат достъпа до играта и да помогнат на хората да се съсредоточат повече върху работата, която трябва да свършат..

Интересното е, че Minecraft е бил изключително полезен, особено като образователно средство, тъй като все по-голям брой институции го използват за преподаване на широк кръг от предмети. Той също така се използва за развиване на креативност сред децата и да ги насърчава да бъдат по-любопитни към заобикалящата ги среда.

Ако случайно искате да играете играта, но не можете поради блоковете, въведени от институцията, в която сте, трябва да се абонирате за надеждна VPN услуга. Използването на VPN ви позволява да заобиколите всякакви ограничения и да възстановите достъпа до уебсайта или канала, който искате да посетите.

Играта на Minecraft в мултиплейър режим изисква да имате собствен собствен сървър. Единственият риск, който възниква при това условие, е, че след това ще бъдете по-отворени за DDoS атаки от трети страни, а атаките работят, като наводнете сървъра си с заявки за връзка и по-късно ще го направите.

Достатъчен брой VPN доставчици на настоящия пазар осигуряват защита срещу DDoS атаки, така че след като се абонирате за такава, наистина не трябва да имате толкова много да се притеснявате.

Друго нещо, с което повечето геймъри вероятно ще се сблъскат, са забраните за IP адреси. Това са типа ограничения, които се издават от администраторите на сървъри и обикновено се издават като наказание за неприемливо поведение.

Тъй като VPN услугата ви позволява да промените своя IP адрес, трябва да можете да заобиколите тези видове ограничения, тъй като всичко, което трябва да направите, е да се свържете с друг сървър с различен IP адрес.

Деблокиране на Minecraft

След като знаете редица причини, които могат да затруднят достъпа до Minecraft, ще проучим как точно работи VPN услугата, за да отблокирате играта.

Обикновено заявката на потребителя да се свърже с Интернет се изпълнява от доставчика на интернет услуги на сървъра и трафикът преминава и през тях. След като настроите VPN връзка, ще можете да контролирате към кой сървър ще се свържете и също така трафикът ви да премине през този сървър. На всичкото отгоре, използването на VPN позволява на вашия трафик да се криптира.

Това затруднява всеки да дешифрира вида на уебсайтовете или каналите, до които имате достъп. Дори вашият интернет доставчик няма да може да ви шпионира. Следователно те няма да знаят дали играете в Minecraft или не. 

Най-добър VPN за Minecraft през 2020 г.

Както споменахме по-рано, пазарът на VPN в днешно време е доста пренаселен, като доставчиците предлагат широк спектър от услуги, от които да избирате. Има дори услуги, които не са таксувани за VPN услугата.

Препоръчваме ви да се държите настрана от това, защото ще бъдете бомбардирани с много реклами и също така ще получите своя трафик продаден на трети страни. Това е тежко нашествие във вашата поверителност и всъщност не искате да имате хора, които дори не знаете, да имат представа за вашите онлайн дейности.

Имайки предвид всичко това, ние се опитахме да създадем списък с VPN услуги, за които със сигурност е скрит трафикът ви и вашите онлайн дейности са добре защитени. Ето нашите топ VPN препоръки за Minecraft.

1. ExpressVPN

ExpressVPN са известни с това, че са едни от най-добрите доставчици на VPN в индустрията и това се дължи най-вече на високото им качество на обслужване и отзивчивото и добре обучено обслужване на клиентите..

Услугата има силно присъствие в повече от 94 държави със сървърна мрежа, която вече е над 1500 сървъра. Подобно на други топ доставчици на VPN услуги, ExpressVPN предлагат силни мерки за сигурност, като AES-256 битово криптиране и поддръжка за всички основни VPN протоколи като OpenVPN и PPTP.

Услугата има приложения, които ви позволяват да я стартирате на вашето Apple, Mac, Android или Linux устройство, а основен плюс е, че тя е направена с първия потребител предвид. ExpressVPN имат и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

2. NordVPN

NordVPN са друга утвърдена VPN услуга, популярна сред онлайн геймърите. Някои от функциите, които са уникални за доставчика, включват услугата му за двойно криптиране, при която връзката ви е подложена на два слоя на защита, а също и способността й да поддържа до 6 едновременни връзки. Двойната му VPN функция гарантира, че можете да заобиколите всички ограничения, зададени да ви попречат да играете Minecraft. Сигурността също е военна степен с услугата, предлагаща AES-256 битово криптиране. NordVPN aslo предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

3. VyprVPN

Затварянето на нашия списък е VyprVPN, услуга, която е начело на напредъка в технологиите. Тяхната Chameleon функция, например, кодира метаданни на OpenVPN пакети, за да се гарантира, че не могат да бъдат разпознати чрез Deep Packet Inspection. Това означава, че VyprVPN е една от най-надеждните услуги, за които можете да се абонирате, ако планирате да заобикаляте ограничения в страни като Сирия, Китай, Русия, Тайланд и Иран. Услугата има повече от 700 сървъра, разпръснати в 64+ страни, и приложение, което поддържа вашето устройство, независимо дали използвате Android, Linux, Mac или iOS. Услугата предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да вземете проба за услугата и да решите дали ще се регистрирате или не.

Заключение относно най-добрия VPN за Minecraft за 2020 г.

Трите VPN услуги, които изброихме по-горе, гарантират, че ще можете да играете Minecraft, без да се притеснявате за сигурността. За най-добрата услуга ExpressVPN е един VPN, който трябва да изпробвате поне. Техният екип за обслужване на клиенти е доста надежден и има членове, които са повече от готови да ви помогнат, в случай, че се забиете с какъвто и да е проблем.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me