Най-добър VPN за NBC Sports Live Extra

Гледайте хиляди LIVE спортни събития, излъчващи се по NBC, NBCSN, Olympic Channel, Golf Channel и други в NBC Sports от всяка точка на света. Телевизия навсякъде! Това е, което всички искаме нали? За да можем да гледаме любимите си игри, без да срещаме блокади и извинения. Причината хората да нямат достъп до тези канали просто се връщат там, където се намират. Много канали и уебсайтове са ограничени географски извън съответните им региони, което прави невъзможно зрителите да се захванат от тези канали. За щастие, с VPN, NBC спортове заедно с многобройни други канали могат да бъдат достъпни отново на всяко устройство, използващо виртуална частна мрежа. Сега въпросът е кой VPN се квалифицира като най-добрият VPN за NBC Sports? Прочетете, за да разберете.

Най-добър VPN за NBC Sports Live Extra

Най-добър VPN за NBC Sports Live Extra

Най-добър VPN за спортове в NBC

Тествахме много VPN през годините и успяхме да обобщим качествата и характеристиките, които представляват добра VPN. Например, ако търсите VPN, за да деблокирате спортни канали, трябва да се уверите, че вашият VPN доставчик има много сървъри по целия свят, работещи с висока скорост. Трябва също да внимавате за денонощната поддръжка на клиенти и правилата за възстановяване на средства. Ето ги най-добрите VPN за деблокиране на NBC Sports извън САЩ. Можете също да използвате някой от тези най-добри VPN мрежи, за да заобиколите изпусканията на NBC Sports:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

ExpressVPN

Нашият вот за най-добър доставчик на VPN услуги отива ExpressVPN. Този сървър гарантира заобикаляне на гео-ограничено съдържание и позволява на потребителя да предава всеки канал като BeIN Sports, NFL Game Pass, MLB.tv, Sky Sports или NBA League Pass с бързи скорости. Скоростта на връзката им е бърза поради многото сървъри, които са разпространили по света.

IPVanish

Ако търсите VPN, за да гледате спорт на вашия FireStick, не търсете повече IPvanish е VPN за вас. IPVanish е една от най-пълните VPN услуги, които тествахме. Както подсказва името му, вашият IP изчезва и вие разглеждате мрежата анонимно. Разполага със страхотен софтуер, широка гама от местоположения на сървъри и приложения за всички устройства.

NordVPN

Вашият IP или DNS вероятно никога няма да изтече при използване NordVPN, така че вашите лични данни са в сигурни ръце. Двойното криптиране тук запечатва сделката за сигурност. NordVPN е сравнително евтин в сравнение с други доставчици на услуги, но предлага страхотни услуги, които работят върху приложения за Windows, Mac, iOS и Android.

VyprVPN

VyprVPN е мощен VPN, тъй като е единственият доставчик, който оперира без трети страни. Той предлага изключителна онлайн сигурност, за да ви помогне да получите достъп до ограничено съдържание и да се свържете с безплатен WiFi, всичко чрез силни крипти. Технологията Chameleon побеждава блокирането на VPN, което позволява на потребителите на този VPN да заобиколят цензурата от всяка точка на света..

Как да отблокирате NBC спорта с помощта на VPN

VPN е инструментът, който трябва да заобиколите географските ограничения и да гледате NBC Live Sports Extra, независимо къде се намирате в света. VPN практически пренасочва вашия трафик, за да изглежда, че се намирате в друга държава. Страната, в която изглеждате, зависи от избрания от вас сървър. Новият IP адрес, който сте предоставили, ви дава предимството да гледате NBC спортове без никакви гео ограничения. Обърнете внимание, че използването на американски VPN сървър деблокира NBC Sports Live Extra и всички други канали само за САЩ. (Netflix, Hulu, Crackle, CBS All Access, FXNow, Instant Video)

 1. Регистрирайте се за доставчик на VPN услуги от тези, които сме избрали за вас.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN.
 3. Вие сте в процес на настройване на VPN на едно от тях: iPhone, Android, iPad, PC и Mac.
 4. Свържете се с американски сървър, където се намира NBC.
 5. Изглежда, че се намирате в Америка и използвате американски IP адрес.
 6. VPN криптира целия ви трафик и не позволява на никого да се промуши.
 7. Разблокирайте NBC Sports и се насладете на гледането на любимите си игри.

SMART DNS PROXIES – НАЙ-ДОБРИЯ VPN за спорт NBC

Ако VPN по някаква причина не работят за вас, можете да използвате Smart DNS прокси сървъри, за да гледате NBC спортове. Първо, нека ви уверим, че Smart DNS прокси е съвместим със Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV Stick, PC, Mac, iPhone, iPad и Android. В момента, в който настроите Smart DNS, вие ще заобиколите затъмненията на NFL Game Pass, NHL.TV и NBA League Pass. И така, Smart DNS работи, като променя DNS на вашето устройство и го пренасочва чрез специален сървър от страната, където е базиран NBC. Всеки може да използва Smart DNS услуга, така че се насочете към Unlocator и го опитайте. Unlocator поддържа деблокиране на около 220 различни канала от целия свят. Това включва всички основни спортни канали като BeIN Sports, BT Sport, SuperSport, Sky Go, Now TV, MLB, NBA League Pass, NHL.tv, NFL, NBC sports и много други. Имайте предвид, че каналите, които можете да деблокирате, зависят от услугата Smart DNS прокси, която използвате.

Най-добър VPN за спорт на NBC – Заключение

Каналът по ваше желание може да бъде блокиран и достъп до него по всяко време от всяко място, използвайки VPN. Колко готино е това? Хубавото във всичко това е, че предимствата на VPN не се свеждат само до заобикаляне на гео ограниченията, тъй като те имат много услуги, които могат да предложат от сигурността до поддържането на поверителността. Така че всъщност регистрацията за VPN е инвестиция в собствената ви сигурност и развлечение. Коментирайте по-долу кой VPN искате да използвате и защо.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me