Най-добър VPN за Netgear рутер

Използването на VPN е едно от най-ефективните неща, които бихте могли да направите, за да гарантирате, че работата ви онлайн остава частна и поверителна. С многобройните заплахи, с които интернет потребителите продължават да се сблъскват, когато са онлайн, важно е те да получат VPN, за да скрият трафика си и да гарантират, че те са защитени от вреди, като например открадване на информацията им. За да сте сигурни, че всички устройства във вашия дом или офис получават необходимата защита, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да инсталирате VPN директно на вашия рутер. В този конкретен преглед ще разгледаме кои VPN-и трябва да инсталирате, ако притежавате рутер Netgear.

Най-добър VPN за Netgear рутер

Най-добър VPN за Netgear рутер

Списък на VPN, съвместим с Netgear Router

Можете да инсталирате всеки от следните VPN мрежи на вашия Netgear рутер:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • CyberGhost
 • IPVanish
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • PureVPN
 • HMA VPN
 • PIA VPN

Как работят VPN мрежите

VPN в пълен обем означава Virtual Private Network и се отнася до група сървъри, принадлежащи на един доставчик, които са добре разпространени на различни места по света. Свързването към тези сървъри ви позволява да добавите слой сигурност върху връзката си чрез криптиране. С това ще имате пълна защита независимо от сайтовете, с които се свързвате.

VPN също така ще ви предостави достъп до географски ограничени сайтове, до които обикновено не бихте имали достъп въз основа на вашето местоположение, а това е възможно, защото VPN също ви помага да скриете вашия интернет протокол или IP адрес. Това е адресът, който се използва от сайтове и канали за определяне на нещата от историята на сърфирането ви, тъй като носи информация като вашата самоличност и местоположение. За да получите достъп до географски ограничени сайтове и канали, VPN ви позволява да скриете своя IP адрес, като по този начин скриете подробности за вашето местоположение. Можете също да решите откъде точно искате да разглеждате браузъра и това е възможно, стига доставчикът, за който сте се абонирали, да разполага с широка мрежа от сървъри. Свързването с VPN услуга също ви гарантира пълна сигурност, особено когато пазарувате онлайн или обработвате някои банкови транзакции. Това е, за да не допусне някой да открадне информацията или паролите на акаунта ви и да ви изнудва в бъдеще.

Използването на VPN също гарантира, че можете да заобиколите всяка форма на ограничение, която може да ви е наложена от вашия интернет доставчик. Вашият доставчик на интернет услуги може да постави някои ограничения на вашата връзка, особено ако сте склонни да правите много поточно или много изтегляне през много време. Те правят това, за да ограничат и да ви опитат и да ви обезсърчат да използвате твърде голяма част от честотната лента, за да не причините неудобство на други потребители, които също са в една и съща мрежа.

Избор на VPN правилния VPN за вашия Netgear Router

За да изберете подходящия VPN за NetGear рутер, първото нещо, което трябва да се уверите е, че въпросната услуга има версия, която може директно да бъде изтеглена на вашия рутер. Едно от най-големите предимства на това е, че ще можете да свържете много повече едновременни устройства, отколкото може да посочи вашият доставчик, така че ще ви позволи да имате още повече защитени устройства.

Най-добрите VPN мрежи за NetGear рутери

Изборът на най-добрата VPN за работа конкретно на вашия рутер не е лесно. За щастие за вас, имаме редица предложения, за които сме сигурни, че няма да ви създадат проблеми.

1. ExpressVPN

Започвайки от нашия списък, ние имаме доставчик, който вече е спечелил множество награди любезно за своята надеждна услуга, което означава, че той е този, на който нямате причина да не се доверите. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови, което е далеч от влиянието на каквито и да било ограничителни регулатори на данни. Услугата гарантира, че потребителите могат да преглеждат без причина за аларма, тъй като гарантира, че не се съхраняват записи от тяхната история благодарение на нея нулева политика за записване.

ExpressVPN предлага надеждна сигурност благодарение на 256-битовата си услуга за криптиране AES и с VPN протоколи като OpenVPN, PPTP, SSTP и IKEv2 в офертата, потребителите имат възможност да избират въз основа на своите предпочитания. ExpressVPN има около 2000 сървъра в рамките на своята услуга и това означава, че ще имате достъп до широк спектър от канали и сайтове от цял ​​свят. Също така се предлага от ExpressVPN е функция за разделно тунелиране, която ви позволява да изберете какъв трафик искате да шифровате. Има и софтуер, който поддържа директна инсталация към вашия рутер, така че не бива да се притеснявате за това. За да разберете повече за този доставчик, разгледайте нашия ExpressVPN преглед.

2. BulletVPN

BulletVPN е друг доставчик, който може да ви поддържа сигурни и свързани, особено ако въпреки желанието да се свържете с VPN услуга, все пак искате да поддържате бърза скорост на сърфиране. Базирана в Естония, тази услуга гарантирано гарантира, че не се съхраняват записи от историята ви и тъй като нейният централен офис е на ничия територия с 14 очи, няма регулаторна услуга за данни, която да изисква информация за сърфиране на потребителите. BulletVPN предлага също OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec и IKEv2 VPN протоколи, от които да избирате.

Услугата има присъствие в около 20 държави и скоростта е доста по-бърза от тази, която се предлага от други доставчици. BulletVPN предлага и услуга SmartDNS, която можете да използвате за свързване към географски ограничени сайтове, без да разкривате местоположението си. BulletVPN позволява до 3 едновременни връзки, но можете да увеличите този брой, като изтеглите версията на софтуера му, която е съвместима с вашия NetGear рутер. За да разберете повече за тази услуга, разгледайте нашия BulletVPN Review.

3. NordVPN

NordVPN сключва нашия списък с най-добрите VPN за рутер NetGear и е също така единствената надеждна услуга, която предлага до 4000 сървъра за своите клиенти да се свържат. Доставчикът е със седалище в Панама и има строга политика за нулева регистрация, която позволява да се съхраняват всякакви записи на дейностите по сърфиране. Абонирането за NordVPN означава, че няма да се притеснявате за сигурността, тъй като освен 256-битовото си AES криптиране, доставчикът предлага и функция за двойно криптиране, където трафикът ви се пренасочва през два сървъра вместо един.

С любезното съдействие на голямата си сървърна мрежа NordVPN позволява на потребителите си да избират към кои сървъри да се свържат в зависимост от вида работа, която биха искали да извършват онлайн. Услугата също така предлага специализирани сървъри за тези, които биха предпочели по-индивидуализирано внимание, а също така разполага със софтуер за CyberSec, за да предпазва от лоша реклама и злонамерен софтуер от вашата връзка. NordVPN има и функция SmartPlay, която ви позволява да скриете своя IP адрес и местоположение, така че да имате достъп до географски ограничени стрийминг сайтове и канали. За да видите какво повече може да предложи услугата, разгледайте нашия преглед NordVPN.

Най-популярните маршрутизатори на NetGear

Ето списък с модели на маршрутизатори на NetGear, които хората обикновено купуват с намерение да настроят VPN на тях:

 • Netgear R7500-200NAS Nighthawk X4
 • Netgear Nighthawk R7000 Dual-Band
 • Netgear Nighthawk X10
 • Netgear Nighthawk AC1750
 • Netgear Nighthawk Pro
 • Netgear Nighthawk X4S
 • Netgear Orbi

Заключение за най-добрия VPN за NetGear рутери

Току-що прегледахме три доставчици, за които сме сигурни, че са много способни да осигурят целия трафик, който минава през вашия рутер NetGear. Преди да продължите и да се абонирате за някой от тях, предлагаме да преминете през всеки от по-подробните прегледи, така че да можете да вземете информирано решение.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me