Най-добър VPN за Nintendo Switch

Пуснат на пазара през целия свят през 2017 г., Nintendo Switch определено се е доказал като достоен наследник на широко популярната Nintendo Wii. Новата конзола се предлага с една особено специална надстройка; Тя ви позволява да го свържете към вашия телевизор направо от превключвателния му док, така че да можете да играете вашите игри от там или просто да го премахнете от дока и дръжте Joy-Cons от двете страни за преносими игри. Конзолата също така позволява локален мултиплейър режим с любезност на двата му подвижни контролера Joy-con.

Най-добър VPN за Nintendo Switch

Най-добър VPN за Nintendo Switch

Най-добър Nintendo Switch VPN

За да Ви спестим време и усилия да се наложи да прочетете целия преглед по-долу, ние обобщихме тук най-добрите VPN за Nintendo Switch:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. CyberGhost

Имам ли нужда от VPN за Nintendo Switch

Ако има едно нещо, за което Nintendo всички играчи са работили, това е тяхната услуга за онлайн игри. Първоначално насрочен за стартиране през 2017 г., Nintendo реши да забави нещата малко повече и реши да го обяви официално през септември 2018 г. Пундиците спекулират, че причината за това би могла да бъде засилване на очакването за възобновяването на някои от класическите заглавия за игри от обратно, това направи Nintendo това, което е днес. Геймърите ще могат да получат достъп до онлайн платформата си срещу $ 20 на година абонаментна такса, която сме сигурни, че няма да нанесем толкова големи щети на джоба ви. Въвеждането на тази платена услуга също така ще ги накара да премахнат текущата безплатна онлайн оферта за игри и вероятно техните потребители да преосмислят своите възможности за интернет връзка.

Качеството на вашата интернет връзка ще играе голяма роля за определяне дали вашето онлайн изживяване ще бъде толкова забавно и безпроблемно, колкото трябва да бъде. За да играете онлайн игри на Nintendo Switch, първо трябва да създадете Nintendo акаунт. Това ще ви позволи да запазите напредъка си в облачната им услуга, а също така ще позволи и гласов чат с приятелите си. Ако сте ветеран, вероятно знаете, че има игри, които се предлагат само в определени региони. Ако се опитате да играете тези игри от ограничен регион, ще получите съобщение за грешка, което ви известява, че сте в неподдържан регион. Най-добрият начин да заобиколите този проблем е да създадете няколко акаунта в различни региони, но за да преминете през процеса на създаване, ще трябва да изглеждате така, сякаш сте в региона, за който казвате, че сте в. Как тогава можете ли да направите това?

Използване на VPN за превключвател Nintendo за промяна на местоположението ви

Свързването с виртуална частна мрежа е един от начините, по които можете да промените местоположението си онлайн и да продължите да създавате множество акаунти. Подробности като вашата самоличност и местоположение се препредават чрез вашия IP адрес. Адресът, който имате, зависи от сървъра, който използвате. Чрез VPN можете да се свържете с отдалечен сървър и вашият IP адрес да прочете, че сте базирани на мястото, където се намира отдалечения сървър. Това ви позволява да получите IP адрес във Великобритания, САЩ, Канада, Франция или Япония и следователно ви позволява да играете игри, които дори не са пуснати във вашия регион.

Друго предимство, което използването на VPN предоставя на потребителите си, е възможността да защитават всичко, което искате да получите от вашия интернет доставчик. Ако вече имате достъп до надеждна интернет връзка, тя вероятно се управлява от мрежови администратори или ISP услуги, които не искат тяхната честотна лента, закачена само от един потребител, така че те ще зададат ограничения или блокове за всеки, който установят, използва връзката си за дейности с интензивна честотна лента. За целта те, разбира се, ще трябва да могат да шпионират връзката ви и това е, което VPN може да ви помогне да предотвратите. Абонирането за VPN ви позволява да скриете интернет трафика от вашия интернет доставчик и да избегнете блокирането на връзката ви или достъпа до игралните сървъри.

Въпреки факта, че конзолата Nintendo няма вградена поддръжка за VPN, все още можете да защитите връзката си чрез настройка на VPN връзка на вашия рутер. Можете да изберете да прегледате няколко от нашите указания как да конфигурирате VPN на вашия рутер или дори да потърсите такава, която вече е предварително конфигурирана. Освен това можете да се регистрирате при доставчик на VPN услуги, който предлага Smart DNS прокси сървъри. Smart DNS може да бъде директно конфигуриран на Nintendo Switch и ви позволява да деблокирате канали като Hulu и Netflix от всяка точка на света.

ранг
VPN доставчик
връзка

ранг

VPN-доставчик

  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Неограничена честотна лента
  • Приложения за всичките ви устройства
  • 24/7 Поддръжка на живо

Посетете ExpressVPN

ранг

VPN-доставчик

Посетете BulletVPN

ранг

VPN-доставчик

Посетете NordVPN

4

VPN-доставчик

Посетете Surfshark

Най-добър VPN за Nintendo Switch

Каквато и да е ситуацията, ние знаем, че ще се нуждаете от известна информация за това кои са най-добрите VPN доставчици за онлайн игри и какво можете да спечелите, след като се абонирате за тях. Точно по тази причина сме подготвили кратък преглед на най-добрите VPN мрежи за Nintendo Switch.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е един от най-добрите доставчици, които трябва да се вземат предвид, тъй като предлага върха на линията грижа за клиентите, както и супер бързи сървъри за високоскоростни игри. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови и има над 2000 способни сървъра, открити в нейната мрежа. За потребители, които биха искали да се свързват с области, в които използването на VPN е забранено, ExpressVPN ви предоставя любезността на своите скрити сървъри. Тези сървъри затрудняват вашето използване на VPN за откриване. Услугата също така позволява неограничена смяна на сървъри в случай, че искате да превключите региони и има капацитет за 3 добавени едновременни връзки, които ви позволяват да защитите другите си устройства. На всичкото отгоре можете да използвате функцията Smart DNS на ExpressVPN на вашия Nintendo Switch без допълнителни разходи.

Сигурността, предлагана от ExpressVPN, също е с военен клас, любезност на 256-битовото AES криптиране. Това разчита на своя OpenVPN протокол, който се счита за най-защитен в сравнение с L2TP, PPTP и IKEv2, които също се предлагат. ExpressVPN уверява клиентите, че техните данни няма да бъдат записани чрез тяхната нулева политика и също така има пълна поддръжка за потребители, които биха искали да използват торент. Услугата също е сред малкото, които предлагат награда на потребителите, които насочват други клиенти, тъй като успешна реферала печели както текущия потребител, така и съдията безплатен месец, добавен към абонамента им. За да разберете повече за това какво може да предложи ExpressVPN, разгледайте нашия Обзор ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN направи солидно име за себе си в VPN индустрията, като услуга, която е толкова загрижена за скоростта на техния потребител, колкото и за сигурността им. Това прави доставчика, базиран в Естония, отлична опция, особено за потребители, които искат да играят толкова много онлайн игри, колкото искат, без да се притесняват да бъдат задържани от своя интернет доставчик. Услугата предлага здравословен набор от VPN протоколи, тъй като осигурява поддръжка за потребители, които биха искали да използват OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 или PPTP.

Подобно на ExpressVPN, тази услуга също така позволява 3 едновременни връзки, Smart DNS и неограничено превключване на сървъра. Потребителският интерфейс, предоставен от приложението му, също е доста лесен за използване и с приложението, което се предлага във версии, които могат да работят на MacOS, Windows, iOS и Android, ще можете да го използвате на широк спектър от устройства. Възможна е и инсталирането на рутери и това също трябва да разшири броя на устройствата, които искате да сте защитили чрез услугата. BulletVPN също има много повече оферти и можете да разберете всички подробности за него чрез нашия BulletVPN преглед.

3. NordVPN

NordVPN наистина е доставчикът, който търсите, ако търсите разширена защита, съобразена с вашата употреба. Стандартът му на сигурност е зависим от 256-битовото AES криптиране, което услугата предлага в огромната си мрежа от над 4000 сървъра. Такова широко покритие му позволява да предложи на потребителите избор да изберат към кои сървъри да се свържат въз основа на това, което правят до онлайн. Има налични сървъри и оптимизирани за онлайн игри, HD стрийминг, както и торент.

NordVPN също е щедър в поддръжката си за множество връзки, което позволява на потребителите да имат до 6 устройства, свързани едновременно. Услугата предлага също OpenVPN, PPTP и L2TP като поддържани VPN протоколи, а също така поддържа, че потребителските данни остават анонимни чрез прилагане на строга политика за нулеви регистрации. Услугата също има поддръжка на Tor над VPN и има CyberSec като софтуер, който ви държи далеч от опасни уебсайтове и злонамерени реклами. NordVPN също така позволява както неограничено превключване на сървър и неограничена честотна лента, както и куп други функции, за които можете да разберете повече, като разгледате нашия преглед NordVPN.

Завършете за най-добър VPN за Nintendo Switch

Ако сте запален фен на Nintendo, тогава по-добре се подгответе за онлайн стартирането на Nintendo Switch, като се уверите, че няма да имате проблеми с интернет връзката си. Един от най-добрите начини да направите това е чрез използване на надеждна VPN услуга и защита на връзката ви от външни смущения или подслушване. В случай че имате някакви въпроси, притеснения или коментари относно нашия преглед, не забравяйте да ги оставите в секцията за коментари по-долу и ще се радваме да се свържем с вас.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me