Най-добър VPN за Ню Джърси

Планирате ли скоро да посетите Garden State? Преди да кацнете в Ню Джърси, трябва да сте наясно с интернет ситуацията в щата и страната като цяло. Прочетете, за да разберете защо трябва използвайте VPN в Ню Джърси, и кои VPN трябва да помислите за получаване.

Най-добър VPN за Ню Джърси

Най-добър VPN за Ню Джърси

Защо имам нужда от VPN в Ню Джърси?

Имате ли нужда от VPN в Ню Джърси? Да. Защо? Защото Ню Джърси е град в САЩ. Точно така САЩ са един от основателите на правителствена организация за наблюдение, наречена „Петте очи“. С други думи, ако сте на американска земя, сте изложени на висок риск мониторингът на вашите онлайн комуникации. Така че е логично, че първата причина, в която се нуждаете от VPN в Ню Джърси, е да се уверите, че вашата връзката е възможно най-лична. VPN мрежите пренасочват трафика ви през собствените си защитени сървъри, което прави много трудно за всеки да види какво правите онлайн.

На следващо място, Ню Джърси е много населен град. Ако сте турист или просто някой, който харесва да се възползвате от безплатен WiFi, шансовете ви да се натъкнете на гореща точка за измама са по-високи от не. Публичният WiFi е опасен и би могъл да доведе до риск от вашите данни и устройства. VPN криптира вашите данни и предотвратява кражба на данни. Освен това помага дръжте хакери и нападатели на разстояние.

И накрая, VPN мрежите могат да излъжат вашия IP адрес. Това означава, че те могат да променят вашия публичен IP адрес и да ви се струва, че живеете в различна геолокация. Това помага да ви направи анонимен онлайн и ви дава възможност за заобикаляне на гео ограниченията. Сега в САЩ не са ограничени много канали и уебсайтове. Всъщност повечето хора използват VPN, за да получат IP адрес в САЩ и да имат достъп до цялото съдържание, което хората в Ню Джърси вече могат. Въпреки това американските фенове на спорта знаят, че това не е така. Можете лесно да използвате VPN за заобикаляйте спортните затъмнения които се случват в Щатите.

Вземете IP адрес в Ню Джърси

Има добра причина защо трябва да получите IP адрес в Ню Джърси, а първата е получаването на Местно лечение в Ню Джърси. След като се свържете със сървър в Ню Джърси, вие ставате отговарят на условията за достъп до всякакъв вид съдържание със седалище в тази държава. В противен случай достъпът до съдържание в Ню Джърси би бил невъзможен. Плюс това, след като интернет ви гледа като някой, който се свързва от Ню Джърси, вече няма да се сблъскате с никакви блокади.

Вместо това ще се радвате на неограничен достъп до каналите, услугите и какво ли още не от Ню Йерсиан. Не само ще можете да се захванете със съдържание в Ню Джърси, но и ще се появи анонимно онлайн. Можете ли да повярвате в това? Никой не може да разбере кой сте или да ви проследи нещо. Можете да изпитате анонимност онлайн, да можете да гледате, да стриймвате. кликнете както желаете. С IP адрес в Ню Джърси получавате две неща, локално лечение и анонимност онлайн. Следвайте стъпките по-долу и незабавно ще получите IP адрес в Ню Джърси:

Първа стъпка

Първото нещо, което трябва да направите, е регистрирайте се с услугите на ExpressVPN защото това е най-доброто в бизнеса.

Стъпка втора

Сега, след като сте осигурили абонамент, изтеглете и инсталирайте приложението ExpressVPN. Първо ще се покажете като „Не е свързано“Няма връзка

Стъпка трета

С създадения от вас VPN акаунт стартирайте приложението и сканирайте през мрежата от сървъри.VPN местоположения

Стъпка четвърта

Намерете сървър, разположен в Ню Джърси, и се свържете с един. Както можете да видите, има много сървъри, с които можете да изберете да се свържете. САЩ сървъри

Стъпка пета

Това ще ви предостави IP адрес в Ню Джърси. Можете да използвате VPN гуруто Инструмент за проверка на IP адреси за да се гарантира, че е направена промяна.

Стъпка седма

Сега ще изглеждате, че сте в Ню Джърси, за разлика от това къде сте в действителност. Ще разберете, че сте на различен сървър, след като видите „Свързани“, както е представено на екрана по-долу.

свързан

Най-добър VPN за Ню Джърси

След като знаете защо VPN е важен в Ню Джърси, нека обсъдим кои VPN трябва да разгледате.

Но първо влизам в нашите най-добри снимки, искам да изясня няколко точки за VPN:

 • VPN мрежите ще забавят скоростта ви в интернет. Когато VPN мрежите пренасочват трафика ви, те в крайна сметка забавят връзката ви. VPN-та от най-високо ниво са оптимизирали сървърите си, за да противодействат на това.
 • Политиката за поверителност на VPN е много важна. Ако срещнете политика за поверителност, която не е прозрачна, ясна и директна, не се абонирайте за VPN.
 • Безплатните VPN мрежи са опасни и винаги трябва да се избягват. Никой безплатен софтуер не прави това, което рекламира, а безплатните VPN мрежи не са изключение. Не забравяйте, че ако не можете да платите за продукта, вероятно сте продуктът.

Сега не е нужно да правите изследванията сами. Ето нашите топ 4 избор за Ню Джърси:

ExpressVPN

Нашият най-добър избор за VPN от Ню Джърси е ExpressVPN. Той е един от най-добрите доставчици на пазара. Това, което прави ExpressVPN толкова силен конкурент, е пълният му брой сървъри. Компанията притежава голям брой сървъри, разпространени по целия свят, които са лесни за свързване. Това прави ExpressVPN изпълним доставчик на VPN. Освен разширената си мрежа, политиката му за поверителност е толкова строга, че гарантира онлайн сигурността на потребителите. Този доставчик е известен по целия свят като най-добрият VPN доставчик в бранша. Някои от функциите, които предлага този доставчик, включват:

Професионалисти

 • Безплатна функция Smart DNS.
 • Превключвател за убийство.
 • 5-звездна поддръжка на клиенти чрез чат на живо.
 • Прозрачна политика за поверителност, съчетана с нулева политика.
 • P2P поддръжка.
 • 2000+ сървъра в 94+ страни.
 • Криптиране с военен клас и най-новите VPN протоколи.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Против

 • Малко по-скъпи от другите.

Прочетете пълния преглед на ExpressVPN тук.

IPVanish

IPVanish е популярна VPN услуга сред VPN потребителите. Той може да се похвали с прилична мрежа от сървъри и твърди, че осигурява най-бързите скорости в света. Нейният уебсайт казва, че не е грешно. Това е доставчик, който предлага впечатляващи и усъвършенствани функции за сигурност на разумна цена, които почти всеки може да си позволи. Знаете ли, че IPVanish е един от малкото доставчици, които притежават и управляват собствените си сървъри? Ето защо вторият избор на нашите експерти за Ню Джърси е IPVanish. Приятно бърз VPN, IPVanish предлага на потребителите си функции като:

Професионалисти

 • 24/7 поддръжка за чат на живо.
 • 1000+ сървъра в 60 държави.
 • P2P поддръжка.
 • 10 едновременни връзки на устройството.
 • Превключвател за убийство за Windows и MacOS.
 • 7-дневна политика за възстановяване.

Против

 • Не деблокира Netflix

Прочетете пълния преглед на IPVanish тук.

NordVPN

Третият ни избор за Ню Джърси отива при NordVPN. Тази функция на тежкия доставчик е известна със своя базиран на сигурността подход. NordVPN съчетава кокетна колекция от функции, предназначени да защитят вашата поверителност и да запазят вашата сигурност. Пример за тези функции е функцията Double VPN. Това пренасочва трафика ви два пъти вместо веднъж за допълнителна сигурност. Като цяло представянето на NordVPN е наистина добро. Сървърната му мрежа е още по-впечатляваща. Някои от предлаганите функции включват:

Професионалисти

 • 3500+ сървъра в 60+ страни.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.
 • 2048-битови SSL криптирания.
 • DNS защита от теч.
 • Двойна VPN.
 • Превключвател за убийство.
 • 30-дневна политика за възстановяване.

Против

 • Няма възстановяване на плащания за биткойни

Прочетете пълния преглед на NordVPN тук.

BulletVPN

Нашият краен избор е BulletVPN. Този доставчик на услуги изгради репутация около скоростта на сървъра си. Въпреки че не е най-трудният конкурент на пазара, той все още е VPN, който си заслужава да бъде разгледан. Този доставчик е лесен за използване и е предназначен да помогне на потребителите да се ориентират сигурно в интернет. Освен това той предлага приемливи скорости и възможност за деблокиране на основни поточни услуги. BulletVPN не пропуска да впечатли, що се отнася до сигурността и поверителността. Всъщност основната му грижа е запазването на най-високите нива на сигурност, за да се гарантира удовлетвореността на потребителите. Някои от другите функции на BulletVPN включват:

Професионалисти

 • P2P оптимизирани сървъри за споделяне.
 • 5 различни VPN протокола.
 • Политика за нулев лог.
 • A Kill Switch.
 • 52 сървъра в 30 страни.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.
 • Безплатна функция Smart DNS.
 • 30-дневна политика за възстановяване, без зададени въпроси.

Против

 • Малка мрежа от сървъри

Прочетете пълния преглед на BulletVPN тук.

Какво искате в Ню Джърси?

Това е всичко, което трябва да знаете за топ VPN за Ню Джърси. Не забравяйте, че VPN е инструмент, който е направен основно за пазете се сигурно и лично онлайн. Въпреки това, може да стигне само дотук. Уверете се, че сте взели своите предпазни мерки, докато сте онлайн и не използвате този инструмент за незаконни дейности.

Сумата, която трябва да похарчите за Абонамент за ExpressVPN не е нищо, когато става дума за вашето онлайн удоволствие. Само имайте предвид, че не би трябвало да се притеснявате за НИЩО, докато използвате интернет – това е, ако имате VPN инсталиран на вашето устройство.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me