Най-добър VPN за Ню Йорк

Ню Йорк е голямата ябълка на САЩ. Заема около 8,5 милиона души, а зоната на метрото е дом на 20 милиона жители. Все още не сме включили туристи и пътешественици. Много хора посещават Ню Йорк заради неговите забележителности. Но ако отивате в града и планирате да използвате обществен WiFi, първо трябва да се свържете с VPN. Не можем да подчертаем достатъчно важността на използването на VPN в NYC. Това не само ще ви помогне да защитите вашата поверителност, но също така ще заобиколи ограниченията. Нека разгледаме нашия списък за най-добрите VPN мрежи, които да използвате, докато сте в Ню Йорк.


Най-добър VPN за Ню Йорк

Най-добър VPN за Ню Йорк

Най-добър VPN за Ню Йорк – Обобщение

Ако не искате да прочетете целия отзив, проверете този списък:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN

Защо имате нужда от VPN в Ню Йорк?

Ню Йорк е туристическа атракция. Винаги има туристи. За да се настанят и привличат туристи, които са потенциални клиенти, много са фирмите, които предлагат безплатен WiFi на своите клиенти или клиенти Може да искате да помислите два пъти преди да се свържете с такъв WiFis, защото там има киберпрестъпници, които чакат възможността да откраднат личните ви лични данни. За да избегнете онлайн заплахи, най-добре е да имате VPN. Свързвайки се с такъв, вие получавате сигурна и криптирана връзка към избран от вас сървър. Друга валидна причина да се възползвате от VPN в Ню Йорк е да ви помогне да заобиколите затъмнения и гео ограничения. За тези, които са в или извън даден регион, гео ограниченията могат да създадат някои проблеми. Ако сте турист или пътешественик, който иска да се регистрира за съдържание в родния град, ще намерите голяма нужда от доставчик на VPN услуги. Когато се свържете с VPN сървър, подмамвате доставчиците на съдържание или софтуера да мислят, че се намирате на друго място. По този начин можете да получите достъп до цялото съдържание на това място.

Най-добър VPN за Ню Йорк

Повечето хора в Ню Йорк дават приоритет на друга сигурност и поверителност. Ето защо нашият списък с VPN се фокусира върху доставчиците, които имат тези функции. Трябва да се чувствате в безопасност, когато се свързвате с обществен Wi-Fi или разглеждате интернет в Ню Йорк. VPN е най-надеждният инструмент, който може да предложи това одеяло за сигурност. Ето някои от бързите и сигурни VPN, които са лесни за настройване както на компютри, така и на мобилни устройства. Разберете кои VPN са най-добрите за Ню Йорк тук.

ExpressVPN

ExpressVPN има сървър в Ню Йорк и предлага опция Smart DNS за деблокиране на достъпа до гео ограничено съдържание. Този доставчик ви помага да осигурите връзката си и да деблокирате всички видове канали и услуги. ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Това е доставчик, който се грижи за защита на поверителността на потребителите. Можете да се възползвате от тяхната широка мрежа, за да защитите и поддържате поверителността си, да победите цензурата и да предавате любимите си предавания, канали и услуги от Ню Йорк. Докато ExpressVPN е по-скъп от останалите услуги, тяхната стойност е висока предвид размера на техните мрежови и сервизни функции. Можете да се свържете с ExpressVPN с всички устройства и да се възползвате от 30-дневната им гаранция за връщане на парите. За да разберете повече за функциите на ExpressVPN, разгледайте нашите Преглед ExpressVPN.

BulletVPN

Ако сте в Ню Йорк и искате сигурен достъп до Интернет без затруднения или компромиси, ще ви трябва BulletVPN. Този доставчик има 52 сървъра в 30 страни, включително New York City. Той е съвместим с почти всички устройства и предлага удобни за потребителя приложения. Този доставчик е един от малкото VPN, които предлагат опция Smart DNS с абонамента си. BulletVPN цени поверителността на потребителите, поради което не поддържа никакви потребителски регистрации. Това е доставчик, който може да преодолее цензурата и да заобиколи ограниченията от всякакъв вид, независимо къде се намирате. BulletVPN използва методи за криптиране от най-висок клас, за да защити поверителността на потребителите и да избегне шпионските практики на ISP и правителствения надзор. За да научите повече за това, което BulletVPN може да предложи, не забравяйте да проверите нашето Преглед на BulletVPN.

NordVPN

NordVPN е базирана в Панама, където няма закони за задържане. Този доставчик е силно присъстващ в САЩ с много от своите сървъри, разпространени в цялата страна. Те предлагат удобни за приложение приложения както за iOS, така и за Android устройства. NordVPN има редица сървъри в Ню Йорк. Клиентът обаче не показва града на сървъра. Но те любезно ни предоставиха номерата на сървърите за NYC. NordVPN надеждно деблокира съдържание от всяка част на света. Това е един от малкото VPN, които работят с Netflix. Освен това можете да се регистрирате за неограничени VPN и SmartDNS услуги. За по-добра представа за този доставчик на услуги, може да искате да разгледате нашите Преглед NordVPN.

Най-добър VPN за Ню Йорк

Избраните от нас VPN се основават на следните фактори: скорост, сигурност и надеждност. Избрахме и доставчиците, които притежават сървъри в Ню Йорк. По този начин ще имате възможно най-добрите скорости. Независимо с кой доставчик сте избрали да отидете, трябва да имате предвид, че всички те притежават приемливи мрежи. Решението, което вземате, се основава на това, което давате приоритет най-много. Кой бихте избрали да използвате в Ню Йорк? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map