Най-добър VPN за Нова Зеландия – 2020 г. Преглед

Винаги съм искал да пътувам до Нова Зеландия. Искам да кажа, виждали ли сте Милфорд Саунд или залива на островите? Въпреки това, колкото да видите сайта е красиво, сърфирането в сайтове може да бъде малко обезсърчително. Преди пътуването трябваше да проуча интернет там. Нова Зеландия е част от „Петте очи“, на прословут съюз, който поставя всеки потребител на интернет под наблюдение. Е, това не ме спря. Дойдох в страната подготвен и добре оборудван с VPN. Позволете ми да споделя опита си с вас. Искате ли да се насладите на интернет с пълна свобода? Ето най-доброто VPN за Нова Зеландия.


Най-добър VPN за Нова Зеландия - 2020 г. Преглед

Най-добър VPN за Нова Зеландия – 2020 г. Преглед

Правилната VPN услуга

Когато търсите добър доставчик на VPN, трябва да вземете под внимание всичко, което може да предложи. Не искате да свършите с този, който не предоставя това, което търсите.

Необходими са малко изследвания, но за щастие, свърших тази работа вместо вас. Всеки път, когато искате да инвестирате в VPN, трябва да дадете приоритет на някои качества, които трябва да представите в неговите функции. Нека да разгледаме някои от тях с надеждата да ви дадем лека представа какво да търсите в надежден VPN.

Добри ускорения

Едно от най-важните неща, което трябва да се има предвид, е качество на VPN сървърите. Уверете се, че този VPN инвестира добре в своите сървъри, в противен случай, когато се свържете със сървър, вашият интернет ще падне драстично.

Това е насочено към вас запалени стриймъри по целия свят. Не искате да заобикаляте регионалните ограничения, за да се окажете с буфериращо видео в крайна сметка, нали? Без значение колко сървъри се гордее с VPN в своята мрежа, повтарям, уверете се, че те включват бързи, предназначени за HD стрийминг.

Местоположение на сървъра

Качество пред количество? Е, в VPN индустрията и двете са важни. Защо бихте разчитали на VPN услуга, за която липсва сървър в страна, в която желаете отблокиране на съдържание? Представете си, че искате да получите достъп до харесванията на Match TV. Какво бихте направили, ако вашата VPN няма сървъри в Русия?

Има много първокласни VPN доставчици, които предлагат хиляди сървъри по света. По-късно ще видите един или два от тях в рецензията.

Encryption

Протоколи за сигурност са друг основен момент, който трябва да вземете предвид при получаване на VPN. На първо място, трябва да проверите дали доставчикът на VPN има следното:

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • L2TP.

Повечето от VPN в нашия списък предлагат тези протоколи, за които се твърди, че са най-добрите, когато става въпрос защита на вашето устройство от всяка възможна кибератака.

Torrenting

Изтеглянето на съдържание чрез торент е много популярно в днешно време. Въпреки това се смята за така незаконен като торент сайтове насърчават пиратството.

Когато изтеглите или споделите файл, вашият IP адрес може да бъде видян от всеки, който споделя същия файл. Това е доста обезсърчително, ако искате да разглеждате частно. Затова изберете VPN, който има P2P се предлага с неограничена честотна лента на всички сървъри.

Поддържани устройства

VPN мрежите са почти съвместими с всяка основна операционна система там. Ще намерите клиенти на разположение за Android, iPhone, iPad, MacOS, Windows, Linux, както и Fire Stick.

Някои от тези VPN разширяват обхвата си до други платформи, включително игрални конзоли и поточни устройства чрез добавяне на Smart DNS особеност. Въпреки това, Smart DNS е там, за да заобикаляйте само регионалните ограничения. Няма добавена сигурност.

Рецензии на потребители

Вземете го от някой, който знае? Да, това пасва точно. Когато търсите VPN, прочетете всички коментари на други потребители които вече са пробвали услугата. 

Можеш проверете Reddit, Quora, и харесва, ако имате нужда от честни отзиви. На тези основни уебсайтове потребителите описват своя опит, докато използват определен VPN, за да могат други да се възползват в бъдеще. Вземете под внимание думата им, тя помага.

поверителност

Една от най-важните характеристики на VPN е нейната политика без регистрация. Ако VPN, на който сте имали око, не предлага това, по-добре продължете търсенето си след това.

Политиката без регистрация е гаранция, че VPN, който използвате, е не събира никакви данни за вас. Не се записва дори вашата история на сърфиране. Следователно вие не трябва да се притеснявате, че правителството ви попита за вашата информация по някое време в бъдеще. Какво могат да получат кога няма какво да се съберем? Това е перфектна функция, която трябва да имате, особено когато сте в страна като Нова Зеландия.

Най-добър VPN за Нова Зеландия – Обобщение

Ето списък на най-добрите доставчици на VPN за Нова Зеландия:

Обхватът на доставчиците на VPN, предлагани на пазара, е по всички стандарти доста голям. Това може да създаде проблем, особено за потребители, които нямат предишен опит с използването на VPN услуги, тъй като те не биха знаели какво да внимават, когато отиват за доставчик на качествени услуги. Това е една от основните причини да разгледаме обобщение от какво да очакваме 4 доставчици, особено ако живеете в Нова Зеландия:

Имайте предвид, че Нова Зеландия е една от страните, които са част от Съюз за разузнаване с пет очи където държавите-членки са склонни да оповестяват публично своята политика за съхраняване на данни за своите граждани.

Преглед ExpressVPN

Вероятно е, че вероятно сте попаднали на ExpressVPN при търсенето си най-добрата VPN услуга в Нова Зеландия. Съгласен съм, че услугата има по-висока цена на абонамент в сравнение с повечето други компании. В случай че не сте напълно сигурни дали да се абонирате за тяхната услуга или не, ExpressVPN също предлага a 30-дневна гаранция за възстановяване. Това означава, че можете да поискате връщане на парите си в случай, че получената услуга не е била равнопоставена.

ExpressVPN на 24/7 поддръжка на живо екипът също винаги е под ръка, за да се справи с всякакви оплаквания, които клиентите му може да имат по най-добрия начин. След като подредите всичките си проблеми, ще можете да го направите поток съдържание от геоблокирани региони с висока разделителна способност, както и торент вашите медийни файлове без страх от подслушването на интернет доставчика на вашите дейности.

Професионалисти

 • 94 държави с над 2000 сървъра.
 • Не съхранява потребителски данни.
 • MediaStream Smart DNS.
 • Шифроване на 256-битови ключове.
 • A Kill Switch в случай, че се случи някаква повреда в връзката.
 • Без ограничение на честотната лента.
 • Свързва се с 5 едновременни устройства.

Против

 • Малко скъпо в сравнение с другите.
 • Безплатна пробна версия.

Преглед на IPVanish

IPVanish също е друга широко използвана услуга, която има повече от 1000+ сървъра, обхващащи над 60 страни. Това е много популярна услуга до голяма степен заради нея Tier-1 сървърна мрежа. Мрежата гарантира на своите потребители супер бързи скорости за изтегляне и надежден P2P протокол за споделяне на файлове за тежкия торент потребител.

Една от най-добрите функции, които IPVanish предлага на своите клиенти е добре изградено клиентско приложение те могат да изтеглят, след като се регистрират за услугата. Функционалността му позволява да идентифицира сървърите, с които да се свържете за много кратък период от време, и това гарантира, че винаги ще имате достъп до сървър, независимо от това къде се хоства сайтът, до който имате достъп.

Ако се абонирате за IPVanish, вие също ще ги оцените Политика за нулиране. Уверява ви, че нито един запис на вашите дейности онлайн не се съхранява от услугата. Вашата история на сърфиране, история на чатовете, изтегляния и потоци всички остават лични за вас.

Професионалисти

 • Прилична сървърна мрежа.
 • Не поддържа дневници.
 • Удобно за потребителя приложение.
 • P2P споделяне.
 • 256-битово AES криптиране.
 • Kill Switch.
 • 10 едновременни устройства.

Против

 • 7-дневна политика за връщане на парите.
 • Не може да работи около VPN блока на Netflix.

Преглед на VyprVPN

Трети в нашия списък е VyprVPN, услуга, която разчита на уникални функции, за да запази информацията ви сигурна и защитена по време на вашата връзка. VyprVPN се разглежда като Tier-1 сървърна мрежа който използва протоколи като OpenVPN, L2TP / IPSec и PPTP за криптиране на вашите данни.

Уникалността на тази услуга се вижда чрез нейното “Хамелеон” технология, където няколко се правят подобрения в неговия OpenVPN протокол което му позволява да се забърква с пакетите данни, използвани за улесняване на вашите онлайн дейности, така че всички техники за дълбока проверка на пакети да станат неефективни.

VyprVPN стои висок с над 700 сървъра, разпръснати на 50 места по целия свят. Тази голяма мрежа работи добре, за да предотврати прекъсвания, които могат да възникнат в резултат на голяма клиентска база.

Дружеството е дъщерно дружество на Златна жаба, организация, която е базирана в САЩ, и в резултат на това се подчиняват на закони и разпоредби, които изискват от нея да регистрира използването на услугата от своите клиенти..

Професионалисти

 • P2P споделяне.
 • Поддържа OpenVPN, L2TP / IPSec и PPTP протоколи.
 • 700+ сървъра на 6 континента.
 • Наличен е превключвател за убийство.
 • Поддръжка на чат на живо.
 • 30-дневна политика за връщане на пари в брой.

Против

 • Може да се справя по-добре със сървърите.
 • Едновременните устройства зависят от абонамента: 3 на редовен, 5 на премиум.

Преглед на CyberGhost

За да приключим списъка си, решихме, че би било хубаво да включите алтернатива, към която може да искате да се обърнете, ако платена опция е напълно изключена. CyberGhost е един легитимен доставчик, който, въпреки че е безплатен, предлага вида услуга, която бихте очаквали да получите от платен абонамент.

Той работи, като ви предоставя защитена VPN връзка, която можете да използвате достъп до вашите уебсайтове анонимно. Ще трябва да следите видео съдържанието, тъй като връзката работи най-добре само когато гледате леки видеоклипове. Също така е важно да се има предвид, че връзката работи добре само когато я използвате от вашия настолен компютър.

CyberGhost има и друг платен абонамент, който предлага на своите потребители 2048 битово RSA OpenVPN криптиране, съчетано с мрежа, състояща се от 691 сървъри. Всичко това на начална цена от $ 6,99 на месец. Има случайни спадове в скоростта поради натоварване на потребителите на безплатната услуга, но поне торент потребителите няма да се разочароват, тъй като услугата има специални сървъри, които могат да улесни P2P споделяне на файлове.

Професионалисти

 • Много хубаво приложение.
 • 7 едновременни връзки
 • Страхотна поддръжка на клиенти.
 • 1300+ сървъра в 60 страни.
 • Kill превключвател.

Против

 • Скъпо е.
 • Някои бавни сървъри

Заключение за най-добрите 4 VPN услуги в Нова Зеландия

Сега, когато имате добра перспектива за вида VPN услуги, които би трябвало да работят добре, докато сте в Нова Зеландия, ще се надяваме, че изборът на предпочитаната от вас услуга просто става много по-лесен. Услугата, която бихме препоръчали единствено поради това колко високо се класира по отношение на производителността, би била ExpressVPN.

Услугата позволява на своите клиенти да се насладят на добра комбинация от високи скорости на връзката, надеждно криптиране, лесна навигация в потребителския интерфейс, локални сървърни локации, техническа поддръжка и възможност за торент, всичко това за цена, която отразява качеството на тяхната услуга.

Ако случайно изпробвате някой от изброените доставчици, ще се радваме, ако получим някои от вашите отзиви в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map