Най-добър VPN за ОАЕ през 2020 г.

Първото ми посещение в Дубай беше добро и всичко, докато не се свързах с интернет. Искам да кажа, че съм посетител и дори не мога да се възползвам от родителите си, защото VoIP услугите харесват Skype са блокирани в страната Втория път, аз дойдох подготвен. Сдобих се с достоверна VPN и нямах никакъв проблем Строгите интернет ограничения на ОАЕ. Така че, ако скоро планирате да посетите Дубай, нека ви помогна да изберете VPN достъп до интернет свободно. Ето а пълен преглед на най-добрите VPN за ОАЕ.

Най-добър VPN за ОАЕ през 2017 г.

Най-добър VPN за ОАЕ през 2020 г.

30-дневна гаранция за връщане на парите

Най-добрият VPN за ОАЕ – Обобщен

Има няколко безплатни VPN услуги можете да се обърнете, докато сте в ОАЕ. Такива услуги обаче са изключително ненадежден а в някои случаи може да бъде дори опасен за вашите свързани с интернет устройства. Винаги препоръчваме да използвате надеждни VPN услуги с ясна политика за възстановяване, ToS и политика за поверителност. По-долу ще намерите списък на най-добрите доставчици на VPN услуги за използване в ОАЕ.

RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо
 • Ексклузивна отстъпка от 49%!

Посетете ExpressVPN

рангVPN-доставчикПосетете BulletVPN
рангVPN-доставчикПосетете NordVPN
4VPN-доставчикПосетете Surfshark

Какво е VPN услуга?

VPN (Виртуална частна мрежа) е форма на софтуер, който ви позволява да защитите личните си данни чрез криптиране. Чрез него вашият IP адрес се скрива и можете да използвате друг, въз основа на това, откъдето искате да изглеждате, че разглеждате.

Как да изберем VPN в ОАЕ?

Изборът на най-добрият VPN за ОАЕ може да се окаже обезсърчаваща задача, предвид големия брой реномирани VPN услуги на пазара. Независимо от това, повечето от тях идват с функции, които ви позволяват защита на вашите данни от онлайн хакери и също заобикаля интернет цензурата.

Добър начин за стартиране би било идентифицирането на един доставчик, който има месечни и годишни абонаментни планове, а също и тези, които предлагат или гаранции за връщане на пари или пробен период за да вземете проба от услугите им, преди да се ангажирате с тях. Ние силно бихме обезкуражили някой да се смесва с която и да е VPN компания, която твърди, че предлага услугите си безплатно. Ще те разочароват дефектен софтуер и наистина бавни времена на натоварване.

Също така бихме предпочели да ви насочим към утвърдени компании като ExpressVPN, IPVanish, VyprVPN, StrongVPN, HideMyAss и PureVPN между другото. Тези хора предлагат разнообразни функции и опции за ценообразуване, подходящи за нуждите на всеки, както и VPN софтуер, където има версии, проектирани за всяка ОС. Те също са инвестирали добре в своите отдели за обслужване на клиенти и позволяват неограничено превключване на сървъри и честотна лента.

Имате ли нужда от UAN VPN?

Ако планирате дълъг престой в ОАЕ, тогава да. Техен правителството предпочита да води раздели за онлайн активността на своите граждани, и по този начин те могат да разберат кой какво прави. Съществува много малко ниво на поверителност, ако има такова.

Да поддържаш достъп до любимите си филми, телевизионни предавания и спортни събития на живо, ще трябва да го направите Вземете VPN VPN. По този начин ще премахнете всички ограничения, наложени на каналите, на които сте свикнали.

Онлайн цензура в ОАЕ

От неотдавна 2011 г., нивото на цензурата онлайн се увеличи бързо поради политически свързани причини. ОАЕ маркира множество уебсайтове, които популяризират съдържание и предоставят форуми за политическа критика.

„TRA, под ръководството на правителството, оказа голям натиск върху интернет доставчиците, за да ограничат съдържанието, представящо порнографията, тероризма и хазарта като приемлива норма. Шепа VoIP услуги като Skype, сайтове за социални мрежи като Facebook и кикотене, както и списък със сайтове за запознанства всички са били ограничени от достъпа от органа. “

Всички тези проблеми могат да доведат до много разрушително пребиваване за експедит, идващ от страна, в която цензурата на съдържанието почти не съществува. Ще откриете, че много от каналите и уебсайтовете, за които той / тя е използван, може да бъдат забранени в ОАЕ и така следващият най-доброто решение би било да се потърсят услугите на ефективен VPN доставчик.

В допълнение, ОАЕ е добре известно, че е много сноен, що се отнася до личния живот на жителите му. Страната държи етикети на всички, които случайно имат IP адрес на ОАЕ.

Как ще се почувствате, ако знаете, че правителството е слушало всичките ви обаждания? Не сте сами, помнете това. Всичко, което казвате или правите, се подава от правителството. За да избегнем тази сурова истина, свържете се с VPN и анонимизирайте устройството си. По този начин правителството няма да може да получи вашата информация.

Деблокиране на уебсайтове с VPN за ОАЕ

VPN услуга на ОАЕ ще ви осигури преминете всички гео ограничения създаден от правителството за онлайн съдържание чрез скриване на вашия IP адрес и криптиране на вашите данни. Тази форма на криптиране на данни се извършва с помощта на един от много широко поддържани протоколи за тунели и това зависи от доставчика, за който сте се абонирали. Най-популярните са SSTP, OpenVPN с TCP и UDP, PPTP, а също L2TP / IPsec с PPTP. Когато се комбинира с 256-битово криптиране и IP hider, тя ви позволява да получите достъп както до местни, така и до чуждестранни услуги с ограничен достъп.

Множество международни сайтове и онлайн услуги ще се деблокират, ако използвате доставчици, които стоят като най-добрият VPN за ОАЕ; най-популярните сред тях са Skype, Whatsapp и Viber. Очаквайте да получите достъп до някои услуги във Великобритания и САЩ, които все още е трудно да се намери в други страни. Те включват Fox, US Netflix, Hulu. CBS, ABS Family, BBC iPlayer, HBO Go, Spotify, Pandora Radio между другото.

Разблокиране на способността за гласово обаждане от приложения за чат

Органът, който отговаря за надзора върху телекомуникациите в ОАЕ, има форма на цензура, която не можем да виждаме често в много страни. Популярни приложения за чат като WhatsApp, Skype, Facetime и Viber нямат право да улесняват VoIP услугите което би позволило на потребителите да правят безплатни разговори. За щастие използването на VPN за ОАЕ ще ви позволи заобикаляйте това ограничение и ще можете да осъществявате гласови повиквания. За да направите това, всичко, което се изисква, е връзка с VPN сървър, базиран в държава, която не ограничава такива повиквания.

P2P споделяне на файлове и торент

Същото решение, използвано за VoIP услуги, се прилага и за потребители, които искат да предават съдържание онлайн или изтеглят с помощта на торенти.

Най-добрата VPN за Обединените арабски емирства – In-Depth Review

Списъкът на нашите най-добрият VPN за ОАЕ услугите включват компании, които гарантират, че предлагат пълна поверителност онлайн & улеснява потребителите заобикаляйте всички съществуващи бариери наложено от правителството за налагане на цензурата. Ще научите и за VPN услугите, които предлагат безплатни пробни периоди и гаранции за връщане на пари. Независимо дали сте експедит, идващ от САЩ, Великобритания, Австралия, Германия, Франция, Индия или където и да е другаде, тези топ VPN услуги ще ви помогнат да заобиколите регионални ограничения и да деблокирате приложения като Skype, Whatsapp, Netflix, Hulu, BBC iPlayer и много други. С казаното, ето пълният преглед на най-добрите VPN мрежи за ОАЕ.

1. ExpressVPN – най-добрият VPN за ОАЕ

ExpressVPN оглавява списъка ни главно заради техния лесен за използване софтуер, страхотен екип за обслужване на клиенти, и най-вече техните ниво на повишена сигурност. Техните сървъри присъстват в над 90 страни, така че няма да имате никакви трудности да инициирате отдалечена връзка, тъй като човек винаги ще бъде близо, независимо от това къде се намирате.

Тяхната услуга за обслужване на клиенти също е много квалифицирана, лесно достъпна и те са на разположение 24/7. Ако попаднете на проблем, докато осигурявате вашата интернет връзка, докато се опитвате да деблокирайте Skype, Netflix, Whatsapp или BBC, докато сте в ОАЕ, винаги можете да им изпратите имейл, да получите помощен билет през сайта им или да ги ангажирате чрез тях услуга за чат на живо. Като се има предвид, те може да са малко скъпи в сравнение с други доставчици, но с функции като стелт режим, поне трябва да помислите дали да се абонирате за тях 30-дневен гаранционен срок за връщане на парите, и вижте дали искате или не услугата им.

Професионалисти

 • 145 местоположения на сървъра.
 • 30-дневен период на връщане на пари в брой.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Неограничена честотна лента.
 • Kill превключвател.
 • Политика за нулев лог.
 • 5 едновременни връзки.

Против

 • Донякъде скъпо.

2. NordVPN

Фактът че NordVPN има централата си със седалище в Панама означава, че няма абсолютно никакъв шанс някое правителство да дойде да търси записи от историята на сърфирането на своите потребители, тъй като страната не е засегната от закони за запазване на данни. Услугата също позволява до 6 едновременни връзки, което означава, че можете да свържете до 6 устройства в ОАЕ едновременно чрез един акаунт. негов функции за сигурност са тези на високопоставен VPN доставчик и повечето от тях са уникален само за NordVPN.

Вземете за пример неговото функция за двойно хоп VPN верига, където е трафикът насочен между два сървъра вместо един. Това повишава нивото на сигурност & затруднява никого да те следи. Те също имат активен политика без регистрация, което означава, че ще можете да разглеждате, без да се притеснявате, че историята ви ще бъде записана навсякъде.

Професионалисти

 • Хиляди сървъри в повече от 60 страни.
 • SmartPlay Smart DNS.
 • CyberSec.
 • Kill Switch.
 • 6 едновременни връзки.
 • Политика за нулев трафик.
 • Отличена подкрепа.
 • 30-дневна политика за връщане на пари в брой.

Против

 • Една скъпа.
 • Не е надежден, що се отнася до скоростта.

3. IPVanish

IPVanish има лоялни последователи в Обединените арабски емирства главно заради техните висока скорост на сървъра, и това е от съществено значение, особено ако планирате да предавате новини, предавания на живо или спортни събития от любимия си канал или сайт. Най- висока скорост на сървъра също така правят изтеглянията да се случват по-бързо и имайте предвид това, въпреки високите нива на сигурност, поставени от услугата. Софтуерът, на който потребителите се наслаждават, е най-добър, тъй като съдържа поддръжка за всички най-използвани платформи, включително Windows, Mac, iOS, Android и Linux. Тяхната сървърна мрежа също е доста впечатляваща, с повече от 850 от тях са разположени в над 60 страни.

На потребителите на IPVanish също се обещава, че нито една от историите на сърфирането им няма да се съхранява от услугата и това е дадено пример чрез тяхната политика без регистрация. По отношение на сигурността, IPVanish предлагат PPTP, L2TP и OpenVPN като избрани от него протоколи, всичко подкрепено от a 256-битово AES криптиране. Един аспект, който ги отличава от другите доставчици е, че те предлагат само 7 безплатни дни на бъдещите клиенти, за да решат дали това е услугата или не.

Професионалисти

 • 1000+ сървъра.
 • PPTP, L2TP и OpenVPN протоколи.
 • Свързва до 10 устройства.
 • Поддържа Windows, Mac, iOS, Android и Linux.
 • Политика за нулиране.
 • Без ограничение на честотната лента.

Против

 • Netflix не може да се деблокира.
 • 7-дневна политика за връщане на пари в брой.

VPN Алтернативи – Smart DNS прокси

VPN мрежите не са единствените инструменти, които ви помагат заобикаля регионалните ограничения. Можете също да използвате Умни DNS прокси за достъп до гео ограничено съдържание, докато сте в Обединените арабски емирства. Въпреки това, за разлика от VPN, Smart DNS не кодира вашия трафик нито го прави прикрийте вашия IP адрес. Така че всичко, което правите онлайн, може да бъде наблюдавано лесно.

В страна като ОАЕ, поверителността е много важна. Ето защо, ако цените вашата сигурност и поверителност, по-добре вместо това използвайте VPN. Трябва ли да разгледаме какво Smart DNS поставя на масата:

 • За разлика от VPN, Smart DNS не е ограничен до определени устройства. Не може да бъде създаден на буквално всяка платформа, която има. Това включва Xbox, Apple TV, Amazon Fire Stick, Windows PC, MacOS, iOS, AndroidOS, Roku и дори Chromecast.
 • Променете конфигурацията си DNS веднъж и ще можете да го направите отблокирайте гео ограничени канали по всяко време да стартирате устройството си. Това, което получавате за достъп обаче, зависи от това, което вашият доставчик поддържа. Затова изберете доставчик на Smart DNS, отколкото отключва много такива като Unlocator.
 • От Smart DNS не променя вашия IP адрес в процеса можете да се насладите на ограничено съдържание и поддържайте напълно локалните си канали по същото време.
 • Smart DNS не криптира вашите данни. Въпреки че това не ви дава сигурността имаш нужда, твоя скоростта остава на пълен капацитет.
 • Използват се интернет доставчиците на ОАЕ прозрачни прокси или DNS отвличане, което означава, че Smart DNS може да не работи. Внимавай, Дю и Етисалат са на теб.

Избирането на добър доставчик на Smart DNS е също толкова обезсърчително, колкото и при VPN. Въпреки това, няма много възможности кога Unlocator е в индустрията. Тази услуга може отблокирайте повече от 234 канала по целия свят, включително САЩ Netflix, Hulu, BBC iPlayer и други. За да добавите череша отгоре, можете да изпробвате тяхната услуга 7 дни безплатно. Възползвайте се от това и научете за какво се отнася този доставчик.

Заключение за най-добрия VPN за ОАЕ

Въпреки високите нива на ограничения, наложени в ОАЕ, емигрантите, които живеят и работят там, имат опция, която им позволява да стигнат гледайте какво искат, и слушат какво искат. Това е VPN. Ако е инсталиран правилно, потребителят трябва да може заобикаляйте всички ограничения настройте и преминете през мрежата с максимална свобода и уединение. Кажете ми мнението си и споделете опита си с VPN, който в крайна сметка изберете в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 • Най-добър VPN за CW TV

  Най-добър VPN за CW TV

  Няма коментари | 6 август 2018 г.

 • Най-добрият VPN с неограничена честотна лента

  Най-добрият VPN с неограничена честотна лента

  Няма коментари | 17 август 2018 г.

 • Unlocator Review 2019

  Unlocator VPN преглед – заслужава ли си парите?

  Няма коментари | 11 юни 2019 г.

 • Най-добрият VPN за Китай 2017 - Bypass Great Firewall

  Най-добър VPN за Китай – 2020 г. Преглед

  2 коментара | 10 юни 2016 г.

За автора

Чарлз

Стрийминг на джаджи. Интересува се от всяко малко нещо, което трябва да знае за заобикалянето на регионалните ограничения. Запален вярващ в правото да защитава поверителността в интернет. Чарлз също е прегледал доста доставчици на VPN услуги и знае как да раздели добрите ябълки от лошите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me