Най-добър VPN за PayPal

А, PayPal. Каквото ще правим без теб?

Услугата за онлайн превод на пари е била спестовна грация за много от нейните потребители. Можете да използвате акаунта си, за да изпращате и получавате пари онлайн с лекота и да разширявате своите бизнес начинания в международен план. Повечето сайтове, включително VPN услуги, сега приемат PayPal като законна опция за плащане, така че онлайн пазаруването никога не е било по-просто. И така, защо ще ви трябва VPN за PayPal? Освен да се уверите, че вашите онлайн плащания са допълнително частни и сигурни … опитвали ли сте някога да използвате своя PayPal акаунт, когато пътувате? Позволете ми да ви дам моите най-добри предложения за VPN, които да използвате с PayPal, и да ви обясня точно защо на първо място ще ви е необходим.

Най-добър VPN за PayPal

Най-добър VPN за PayPal

Най-добър PayPal VPN – Преглед

В случай че вече знаете какво е VPN и как работи, може да искате да пропуснете прочитането на задълбочения преглед по-долу. Ето списък с най-добрите VPN за използване с вашия PayPal акаунт:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Защо да използвате VPN с PayPal?

Има две основни причини хората да използват VPN: (1) онлайн сигурност и неприкосновеност на личния живот и (2) подправяне на IP. При PayPal тези причини все още важат.

Гигантът за парични преводи наистина има страхотни протоколи за защита, за да защити транзакциите ви, но дори и тези протоколи имат слабости. Препоръчително е винаги да използвате VPN, когато се занимавате с пари онлайн, независимо дали става въпрос за PayPal или онлайн банкиране. Никога не можете да бъдете твърде безопасни, когато става въпрос за вашите електронни плащания. VPN ще пренасочи трафика ви чрез частна връзка, използвайки един от неговите сървъри, и ще шифрова всичките ви данни за зареждане.

Сега PayPal не е блокиран извън САЩ, така че подправянето на вашия IP няма нищо общо с достъпа до регионално ограничено съдържание. PayPal обаче няма да ви позволи да използвате акаунта си, ако се намирате навсякъде, различно от държавата, в която сте го отворили. Платформата ви дава избор да отворите нов акаунт в новата държава на пребиваване. Страхотен! Докато не забележите, че се нуждаете от нов имейл, банкова сметка, адрес и телефонен номер, за да го направите.

Изселници и пътници, усещам болката ви.

Въпреки това, като използвате VPN, можете да подправите своя IP адрес, за да съответства на вашата първоначална страна. По този начин можете да получите достъп до вашия PayPal акаунт от всяка точка на света с лекота.

Най-добър VPN за PayPal

След като знаете защо се нуждаете от VPN с PayPal, нека да преминем към кой VPN трябва да получите. Тъжната истина е, че PayPal не харесва VPN. Има съобщения за предупреждение на платформата и забрана на някои от нейните потребители да използват VPN.

Това може да звучи ужасно, но след като прегледах форуми, за да видя кои доставчици са блокирани, забелязах нещо: повечето забрани са били за потребители, използващи безплатни или ниско нивони VPN. Ето какво трябва да търсите в VPN за платформа като PayPal:

 • Широко покритие на сървъра
 • Голям брой IP адреси на сървър
 • Строга политика за нулева регистрация
 • Ангажимент за поверителност онлайн

Искам да заявя, че докато ToS на PayPal по никакъв начин не заявява, че използването на VPN не е позволено, VPN блоковете все още са много често срещани с платформата. Ако имате някакви проблеми при използването на акаунта си с някой от VPN-ите, които изброих по-долу, бих предложил да опитате друг сървър. Това обикновено отстранява проблема без караница. Имайки предвид, ето списъкът с най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате с PayPal:

ExpressVPN

ExpressVPN е най-добрият VPN доставчик, на който можете да се абонирате на пазара. Той има невероятно глобално покритие на сървъра, бързи интернет скорости, абсолютна нулева политика и екип за поддръжка на клиенти като никой друг. Поради обхвата на сървъра на ExpressVPN и ангажиментите за поверителност, това е и най-доброто VPN, което можете да използвате за всяка онлайн платформа за плащане, включително вашата банка. ExpressVPN се предлага с дълъг списък от функции, които включват:

 • Критерии за военен клас и най-новите VPN протоколи.
 • 2000+ сървъра в 94+ страни.
 • DDoS защита на всички сървъри.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички планове за плащане.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.

NordVPN

Друг страхотен VPN, който се използва с онлайн платформи за парични преводи, е NordVPN. Пионер в глобалното покритие на сървъри, NordVPN оптимизира сървърите за защита на DDoS и онлайн стрийминг. NordVPN също е много стриктна по отношение на политиката си за без регистрация и остава ангажирана да гарантира поверителността на своите потребители. Някои от многото функции, които също ще получите с този доставчик са:

 • 4 800+ сървъра в 62 държави.
 • Двойна VPN за допълнителна сигурност.
 • 2048 битови SSL кодирания.
 • Специализирани DDoS сървъри за защита.
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.

BulletVPN

Третият запис в този списък е BulletVPN. BulletVPN може да няма толкова сървъри, колкото доставчиците по-горе, но той предлага сървъри на всички обитавани континенти и върши чудесна работа, като ги поддържа оптимизирани. Ангажиментът на BulletVPN за поверителност също е наравно с останалите доставчици в този списък, тъй като те имат строга политика за нулева регистрация. Ето някои от функциите, които ще получите с абонамент за BulletVPN:

 • 47+ сървъри в 29+ страни.
 • Смарт DNS функция (безплатно!).
 • Неограничен капацитет на честотната лента.
 • военни криптирания.
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл.

IPVanish

Крайният запис в този списък е IPVanish. Както при всички записи, това е доставчик, който се ангажира да запази личната ви информация. IPVanish има строга политика за нулева регистрация и използва 256-битови AES криптиране за всичките ви данни. С IPVanish ще получите и функции като:

 • Неограничен P2P трафик
 • 750+ сървъра в 60+ страни.
 • 10 едновременни връзки на устройството.
 • SOCKS5 прокси.
 • Достъп до Tier-1 VPN мрежа.
 • 7-дневна политика за възстановяване.
 • 24/7 поддръжка на клиенти.

Как да използвате VPN с PayPal?

Целият процес на настройка на VPN за работа с PayPal е доста прост. Ето какво трябва да направите, за да получите достъп до PayPal чрез VPN:

 1. Първо, регистрирайте се с VPN, който всъщност работи с PayPal, т.е. не е в черен списък.
 2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN на същото устройство, от което искате да получите достъп до вашия акаунт в PayPal. Android, iOS, PC и Mac са съвместими с VPN.
 3. Сега влезте в приложението VPN.
 4. Накрая се свържете с VPN сървър и изчакайте да се установи VPN връзката.

Това е всичко, което е необходимо за използване на VPN с PayPal.

Използване на VPN с PayPal – финални мисли

Искам да завърша тази статия, като повторя нещо, което вече споменах: PayPal на пръв поглед блокира VPN. Ако сте свързани със сървър и не можете да използвате акаунта си в PayPal, най-лесното решение е просто да превключвате сървъри. Предлагам да изберете сървъри във вашата страна, дори ако сте в чужбина, за да имате винаги достъп до вашия акаунт.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me