Най-добър VPN за Phoenix

Градът на Феникс е известен в цяла САЩ като единствената столица на държавата с над 1 милион жители. Всички негови жители и туристи могат насладете се на безопасно и неограничено онлайн изживяване ако те използвайте VPN. Този аризонски град е известен както на туристи, така и на студенти и служители. Така че, ако планирате да се преместите или да направите пътуване до Феникс, ще ви трябва VPN. Ще обясня по-долу всичко за най-добрите VPN за Phoneix.

Най-добър VPN за Phoenix

Най-добър VPN за Phoenix

Причини за VPN във Феникс

Казано най-ясно: Феникс е град на САЩ. Като цяло САЩ са една от най-лошите недиктатури, когато става въпрос онлайн наблюдение и наблюдение. Те дори основават 5 очи, което е много далеч в обяснението защо трябва защита на вашите данни и трафик там.

Ако обаче използвате VPN, вие доставяте защитата, от която се нуждаете онлайн. Кратко за Виртуална частна мрежа, основната цел на VPN е защита на данни. Това е възможно благодарение на пренасочването на трафика през защитен сървър. Използвайки своите сървъри, VPN предоставят на потребителите си частна интернет връзка. С други думи, нито правителството, нито вашият интернет доставчик ще могат да наблюдават какво правите онлайн.

VPN също подправете вашия IP за да съответства на сървъра, към който сте свързани. Това означава, че можете използвайте вашата VPN, за да деблокирате регионално ограничено съдържание, да скриете истинското си местоположение онлайн, и достъпът до спортни канали, базирани на държавата, лесно.

Най-добър VPN за Phoenix

Както можете да видите, наистина имате нужда от VPN, когато сте във Phoenix. Имайте предвид следното, когато търсите нов VPN доставчик:

  • Как VPN ще повлияе на скоростта ви в интернет? По принцип всички VPN забавят вашата интернет връзка. Това е така, защото те трябва да пренасочат целия ви трафик. Някои VPN мрежи обаче са оптимизирали своите сървъри, за да ограничат максимално загубата на скорост. Ще намерите VPN доставчици, които забавят вашия интернет до невъзможни скорости, но също така ще намерите VPN, които едва ли правят това.
  • VPN предлага ли достатъчно сървъри, за да отблокирате толкова съдържание, колкото искате? Тук не става въпрос за номера на сървъра, а повече за местоположението на сървъра. Колкото по-широко разпространени са сървърите, толкова по-добре е за всеки, който иска да остане анонимен и да деблокира гео ограничено съдържание.
  • Политиката за поверителност на VPN ясна и кратка ли е? Трябва ви VPN с прозрачна политика за поверителност, която диктува всичко, което се случва с вашите данни. В правилото трябва да търсите доказателство, че VPN не поддържа никакви регистрационни файлове във вашата VPN връзка. Що се отнася до задължителните регистрационни регистрационни файлове, потърсете VPN, който работи върху обобщени данни, тъй като тези данни не могат да бъдат свързани с всеки отделен потребител.

Нашите VPN експерти вече са направили всички изследвания. Ето ги най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате във Феникс, Аризона:

ExpressVPN

ExpressVPN осигурява последователни изпълнения благодарение на него огромна сървърна мрежа. с над 2000 сървъра в 94 страни, можете да се свържете от която и да е част на света, без да се притеснявате за бавни скорости на сървъра или заекване. Този доставчик е световно известен като най-добрият VPN доставчик на пазара. негов нулева регистрация и военни криптирания направи ExpressVPN сигурен доставчик.

Това е и една от малкото услуги, които предлагат безплатна функция Smart DNS. Можете да се обърнете за помощ от доставчика петзвездна поддръжка на клиенти чрез чат на живо. Има убийте превключвател функция, която гарантира вашето IP адресът не се излага ако връзката ви падне И накрая, има 30-дневна политика за възстановяване, което можете да използвате, за да изпробвате услугата, преди да се регистрирате за нея. Можете да получите повече информация за ExpressVPN в този преглед.

IPVanish

Второто ми гласуване е за IPVanish. Този доставчик е признат за своя солидна мрежа от високоскоростни сървъри. Докато централата на IPVanish е базирана в САЩ, компанията обещава на потребителите си опит с нулева регистрация. всичко 1000+ сървъра в 60 държави са бързи и позволяват бързи връзки.

Този доставчик предлага отлична VPN услуга с неговите Поддръжка на P2P, превключвател за убийство и десет едновременни връзки на устройството. Това, което е по-приятно за IPVanish, е неговото 24/7 функция за чат на живо. Компанията обаче само предлага 7-дневна политика за възстановяване, което може да е малко ограничаващо. в този преглед, ще намерите всичко, което трябва да знаете за IPVanish.

NordVPN

Третият ми избор за VPN във Phoenix е NordVPN. Това, което е впечатляващо за NordVPN, е неговото огромна сървърна мрежа. С повече от 3500+ сървъра в 60+ страни, NordVPN побеждава сървърната мрежа на ExpressVPN. С предложения като DNS защита от теч, превключвател за убийство, 2048-битови SSL криптиране и двойна VPN функция доказва, че е a ориентиран към сигурността VPN.

Например, потребителите данните се криптират два пъти вместо веднъж. Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7 в случай, че някой се нуждае от помощ. Най- 30-дневна политика за възстановяване също така прави потребителите по-удобни при използването на доставчика на VPN услуги. Можете да получите повече информация за NordVPN в след преглед.

BulletVPN

Само защото BulletVPN крайният избор не означава, че не е толкова добър, колкото изброените по-горе. Доставчикът не се различава от VPN от най-високо ниво с техните предложения за сигурност. Той има някои от най-добрите функции, базирани на сигурността като убийте превключвател, военни класове, и използването на PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 и IKEv2 протоколи.

Докато 52 сървъра в 30 страни може да е малък брой, много други функции компенсират това. Точно като офертите ExpressVPN и NordVPN безплатен Smart DNS, 24/7 поддръжка за чат на живо, и 30-дневна политика за възстановяване. Прочетете повече за това Преглед на BulletVPN, ще разберете колко е добър VPN.

Най-добър VPN за Phoenix – финални мисли

Не забравяйте, че VPN ще направи толкова много само когато става въпрос за вашата сигурност. Трябва да сте сигурни, че не го използвате за незаконни дейности. Също така, трябва да бъдете особено внимателни, когато навигирате в линкове за освобождаване от злонамерен софтуер, които намирате онлайн или в злонамерени имейли.

Всичко това настрана, кой VPN привлече вниманието ви? И кой от тях смятате, че ще използвате, докато сте във Феникс. Не напускайте тази страница, преди да пуснете снимките си в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me