Най-добър VPN за Playstation Vue

PlayStation отдавна е име на домакин за любителите на игри. Всъщност толкова популярно е устройството, че досега е продало над 40 милиона конзоли – това устройство носи радост в сърцата на хората. През годините има по-нови версии на PlayStation, като PlayStation 4 Slim и PlayStation Pro. Xbox на Microsoft е близък конкурент още от неговото лансиране, но той не успя да открадне вниманието от PlayStation. Ако не друго, конкуренцията само направи PlayStation по-популярна. Sony дори пуснаха своя собствена услуга за стрийминг в САЩ, наречена PS Vue. В случай че сте американски експедит, който в момента живее в чужбина, се нуждаете от VPN, за да деблокирате Playstation Vue извън САЩ. В рецензията по-долу разглеждаме най-добрият VPN за Playstation Vue.


Най-добър VPN за Playstation Vue

Най-добър VPN за Playstation Vue

Какво е Playstation Vue?

PlayStation предлага все по-нови услуги, за да бъде в крак с променящото се време. PlayStation Vue е един от тях, който е много собствена услуга за стрийминг на PlayStation. Любителите на игри, които също обичат да предават любимите си предавания, сега са в двойна почерпка. Тези предавания могат да бъдат The Shield, House of Cards, The Wire, House, The Good Wife, 24, Two in a Half Men, Friends и т.н..

Услугите за стрийминг се увеличават и могат да заменят традиционната кабелна телевизия за кратко време. С всяка голяма компания, която пуска собствено стрийминг устройство, беше крайно време PlayStation да направи същото. Въпреки че пазарът е претъпкан от конкуренти, Sony не се отказва. Sony скочи в стрийминг услугите въпреки конкуренцията, защото знае, че има огромна база от потребители на PlayStation, а също и защото PS Vue е една от най-достъпните услуги за стрийминг, налични в момента.

За да могат да гледат Vue онлайн, потребителите трябва да избират един от многото му пакети. Най-евтиният пакет започва от 30 долара, но не идва с големи мрежи като NBC, Fox и ABC. Въпреки че това е съществен недостатък, Sony планира да добави тези мрежи във всички пакети възможно най-скоро.

За да получат всички основни мрежи, потребителите трябва да платят допълнително 10 долара. При 55 долара потребителите могат да получат пакета Elite, който дава достъп до 100 канала. Тези канали могат да бъдат гледани от всяко място и по всяко време.

Използване на VPN с PlayStation Vue

Въпреки популярността и достъпността на PlayStation Vue, тя има свой недостатък. Едно от основните оплаквания, които имат потребителите на Vue извън САЩ, е geoblocking. Да, като всички стрийминг услуги, PlayStation Vue също е поставен в геоблокиран достъп извън САЩ. Някои от другите страни, освен САЩ, които имат достъп до Vue, са Австралия, Германия, Великобритания, Канада, Франция, Мексико и Германия.

Но те получават силно ограничено съдържание. Само тези в САЩ получават достъп до всички мрежи. Това е основна причина за оплаквания сред потребителите на стрийминг услугата.

Но има решения. Тези, които използват VPN, могат лесно да получат достъп до пълната услуга за набиване и да заобиколят geoblock. VPN е виртуална частна мрежа, която криптира целия трафик, който преминава между компютъра и защитения VPN сървър, и го прави нечетлив за всеки извън сървъра. Друго предимство на VPN е прокси сървърът, към който се свързват потребителите. Този сървър позволява заобикаляне на geoblocks.

Например, ако искате да гледате Vue в Индия, Великобритания, Австралия, Канада, Франция, Германия и т.н., трябва да изберете американски сървър, към който да се свържете. Когато направите това, PlayStation Vue не може да види оригиналния ви IP адрес и ви позволява да получите достъп до услугата. Заедно с Vue, VPN деблокира и няколко други поточни услуги.

Достъп до PlayStation Vue може да се осъществява на всяко стрийминг устройство, включително PC и Mac, Android, iPhone и iPad, PS4 / PS3, Fire TV Amazon, Google Chromecast, Roku и Apple TV.

Най-добър VPN за Playstation Vue

Докато някои устройства поддържат VPN естествено, някои не. Например поточните устройства PS4, PS3 и Roku не поддържат VPN вроде, така че не можете да инсталирате VPN директно върху тях. За да можете да използвате VPN на тези устройства, трябва да използвате маршрутизатор с активиран VPN. Когато устройството е свързано към мрежа, конфигурирана да използва VPN, можете ръчно да конфигурирате вашия рутер, за да деблокирате PlayStation Vue. Можете също така да свържете повече от едно устройство към един рутер и да гледате Vue на всяко устройство.

Важно е да се отбележи, че не всички доставчици на VPN услуги са в състояние да работят с PlayStation Vue, с или без рутер. ExpressVPN е единственият VPN, който ни позволи да деблокираме и гледаме PS Vue извън Съединените щати.

PS Vue съвместими поточни устройства

С течение на времето Sony добави Playsation Vue към все повече и повече устройства. Ето списък на всички основни устройства, на които можете да гледате PS Vue в момента.

 • PS4
 • PS3
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Roku
 • Огнена пръчка
 • андроид
 • iPhone
 • Ай Пад
 • Уеб браузъри (PC / Mac)
 • Chromecast
 • Android TV Box

Най-добрият VPN за Playstation Vue – приключване

Освен, че деблокира поточните услуги и ви дава достъп до съдържание от други страни, VPN защитава и вашата информация от външни лица. Когато използвате VPN, драстично намалявате шансовете за атаки на злонамерен софтуер и кражба на лична информация. Дори да инсталирате VPN единствено за гледане на PlayStation Vue, можете да се насладите на няколко допълнителни предимства. Не е лоша сделка!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map