Най-добър VPN за предотвратяване на дроселиране на ISP

Известно е, че много доставчици на интернет услуги по целия свят имат намерение да улавят информацията на потребителите, така че или да я продадат на трети страни, или неволно да я споделят с правителството. Обикновено това се случва в страни, в които правителството има голямо политическо влияние и в резултат на това има много ограничения на съдържанието, ограничаване на данни и несправедливо ограничаване на съдържанието. При по-леки ситуации достъпът до Интернет може да се забави, което означава, че вашите уеб страници и канали ще отнемат много повече време за зареждане и буфер. Използването на виртуална частна мрежа ви помага да попречите на вашия интернет доставчик да забави скоростта на интернет, което води до много буфериране, когато например предавате съдържание онлайн. Можете също така да почувствате ефекта на вашия интернет доставчик, който намалява скоростта на интернет при изтегляне на файлове. Имайки предвид това, тук е най-добрият VPN за предотвратяване на преглед на ISP.

Най-добър VPN за предотвратяване на дроселиране на ISP

Най-добър VPN за предотвратяване на дроселиране на ISP

Ако сте нов в цялата концепция за връзката ви да бъде заглушена или буферирана, ще обясня двете по-долу, така че да продължите напред.

Дълбоко обяснено

Дроселът се отнася до всички механизми, които могат да се прилагат срещу вас, за да забавите скоростта на свързване. Доколкото VPN услугата няма да може да разреши напълно всички ограничения, които може да бъде поставен от вашия интернет доставчик, вие ще получите редица ползи от използването на услугата.

Има главно два вида ограничения, които може да откриете, че се прилагат от вашия доставчик:

1. Съдържание на базата на дросели

Това се случва, когато вашият интернет доставчик стеснява трафика до определен сайт, като ограничава достъпа ви до него. Пример може да бъде, когато поточното видео през сайт като Netflix е ограничено. Вашият интернет доставчик има начин да разбере вида съдържание, което по-голямата част от потребителите в неговата мрежа консумират и те могат да разграничават различните форми на трафик. Те използват тази информация за регулиране на скоростта на интернет и по този начин потребителите могат да забележат различна скорост през различни времеви периоди.

VPN ви позволява да заобиколите този вид дроселиране, защото данните, които преглеждате в Интернет, стават криптирани. Добрият VPN ви позволява също да преглеждате всички форми на ограничено съдържание и надминава скоростите, до които може да бъдете ограничени. След като се абонирате за надеждна услуга, прехвърлянето на основата на съдържание не трябва да продължава да бъде проблем за вас.

2. Дросел въз основа на употреба

Възстановяването на базата на използване може да възникне по два конкретни начина, или когато превиши ограничението за ограничаване на данни, или когато потребителят се ангажира с много използване на интернет в голям обем, може би чрез HD стрийминг или многократно изтегляне на файлове.

Ще откриете, че различните доставчици на интернет доставчици имат различни начини за работа с потребители, които надхвърлят лимита им за данни. Някои могат да забавят скоростта на връзката ви, след като преминете определен лимит, докато други могат просто да ви таксуват за количеството данни, което използвате след определения си лимит. Вашата VPN услуга наистина няма да може да доведе до никакъв ефект върху скоростта ви, ако тя се забави.

Случаят е същия, когато вашият интернет доставчик забелязва, че използвате много голям обем данни или когато има необичайно висок трафик от вашата връзка. Тъй като VPN по природа леко намалява скоростта ви поради криптиране, може да не успеете да заобиколите този вид намаляване на скоростта, особено ако идва от вашия интернет доставчик.

Дали VPN услуга предотвратява дросела / буфериране?

Това е така, но има някои случаи, в които може да не го накарате да работи. Надеждната VPN услуга трябва да бъде в състояние да бъде неоткриваема от повечето доставчици на интернет услуги и следователно да заобикаля всички буфериране и дроселиране, специфични за съдържанието. Ако вашият интернет доставчик е от тези, които следят внимателно какво се случва в тяхната мрежа, то може да са в състояние да го разберат, когато използвате VPN услуга. Ако го направят, те могат да решат или да поставят ограничения за вашия VPN трафик, или дори за цялата ви връзка.

Откриваемостта на вашата услуга зависи много от вида VPN протоколи, предлагани от вашите доставчици. Старите такива като PPTP правят много по-лесно откриването и намаляването на вашия трафик, но по-новите като OpenVPN имат 128 или 256 битово криптиране, което го прави наистина трудно.

Най-добър VPN за предотвратяване на дроселиране на ISP

Нека сега влезем в някои от най-добрите VPN, от които трябва да можете да разчитате, за да предотвратите буфериране.

1. ExpressVPN

Нашата най-висока препоръка е към ExpressVPN, тъй като се случва да бъде един от най-добрите доставчици на пазара. Скоростите, предлагани тук, трудно могат да се намерят никъде другаде, а нивата на криптиране са достатъчно високи, за да гарантират всеки клиент за тяхната поверителност, когато е онлайн. Услугата има строга политика без регистрация, поддържа анонимни платежни системи и има висок стандарт, когато става въпрос за VPN протоколи. Това е най-добрият ни избор за избягване на интернет цензурата и заглушаване на интернет доставчика, въпреки факта, че те таксуват малко по-високо от повечето VPN доставчици.

2. NordVPN

На второ място в нашия списък е NordVPN, доставчик, който също е известен с това, че предлага услуга, която си струва да платите, на цена, която няма да нанесе твърде много вреди на портфейла ви. Те имат 2-годишен абонаментен план, който струва $ 3,29 на месец, който няма да намерите при много доставчици на пазара в днешно време. Това, че сте със седалище в Панама, означава, че те няма да бъдат регулирани от закони за запазване на данни, така че ще бъдете сигурни в знанието, че данните ви остават лични. Ако искате да ги изпробвате, те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, където сте сигурни, че ще получите възстановяването си, ако се окаже, че не ви харесва услугата.

3. СиленVPN

Последният ни претендент е StrongVPN, доставчик, който също е на пазара от известно време и си е изградил репутацията на надежден доставчик с течение на времето. Предлаганите скорости са впечатляващи, въпреки че достъпът до популярни ограничени канали като Netflix може да бъде значително ограничен. Сървърната мрежа е огромна и това обещава достъп до множество уебсайтове, канали и излъчвания на живо. Годишният му план излиза за 5,83 долара на месец, средна цена за услугата с най-високо качество в сравнение с предлаганата на пазара.

Заключителни бележки относно най-добрия VPN за предотвратяване на буфериране

Буферирането е сложна концепция, особено когато разглеждаме предотвратяването му чрез използване на VPN услуга, тъй като има определени ограничения, които вашият доставчик няма да може да надмине. Като се има предвид, надеждна и бърза VPN услуга като ExpressVPN все още трябва да може да ви позволи да извлечете максимума от текущата си ситуация и да запазите връзката си сигурна през цялото време. Ако имате въпроси или коментари, които искате да зададете или споделите, публикувайте ги в секцията по-долу и ще се радваме да отговорим.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me