Най-добър VPN за qBitTorrent

Потребителите, които търсят лек кросплатформен клиент, който да използват за торент, трябва да разгледат отблизо qBittorrent. Широко популярният клиент разчита на протокол BitTorrent за изтегляне на големи файлове. Това му позволява да прави това по много бърз и ефикасен начин. В сравнение с други доставчици на торент, qBittorrent се откроява като отворен код. Въпреки че няма толкова привлекателен графичен интерфейс, услугата предлага широка гама от функции и възможности. Той е и един от малкото, който е безплатен и не разчита на рекламната поддръжка, за да остане на разположение.


Най-добър VPN за qBitTorrent

Най-добър VPN за qBitTorrent

Добре ли е qBitTorrent?

Клиентът се предлага и на повече от 70 различни езика; по този начин го прави наистина глобален избор за потребители, които биха желали да торент. Съвместимостта е разумна, можете да накарате клиента да работи на вашия Mac, Linux, Windows или Android, без много да вдига шум. Клиентът също така ви позволява да следите изтеглянията си, тъй като ще получавате известие по имейл, когато изтеглянето приключи. Всички тези функции го поставят много по-напред от много други торент клиенти, които можете да намерите в Интернет. Но едно нещо, което все още се нуждае от малко допълнителна поддръжка, е нивото на сигурност.

По-често, отколкото не, съдържанието, което се разменя, е в нарушение на определени правила за авторско право. Това може да ви изпадне в беда, ако властите успеят да ви настигнат. Как биха те хванали в постъпката? Simple. Те трябва да работят в сътрудничество с вашия интернет доставчик. Вашият доставчик на интернет услуги или интернет доставчикът има възможност да подслушва вашите дейности онлайн. Те могат да изберат да го направят. Ако го направят, това би било ясно нарушение на поверителността ви. Те също могат да намалят скоростта ви и да ви попречат да получите достъп до определени торент сайтове, ако забележат, че много честотна лента върви към поддържане на големи изтегляния на обем. Ако подозирате, че вашият доставчик на интернет услуги може да ви прави някое от тези неща, време е да приложите собствена превантивна мярка; използване на VPN.

Използване на VPN с qBitTorrent

Виртуалната частна мрежа или VPN е защитена мрежа от сървъри, с които можете да се свържете и да шифровате интернет трафика си. Той позволява да се предотврати проследяването на историята на вашите сърфиране от вашия интернет доставчик. Следователно трябва да поддържате поверителността си, докато решите да изтегляте торент от сайта, който искате да направите. С разширение вие ​​също така получавате слой от анонимност, който ви помага да се предпазите от всички нарушения на авторските права, които може да сте извършили, без да знаете.

VPN услуга също гарантира, че имате слой сигурност, който ви защитава от всяка форма на откриване от трети страни; като по този начин е трудно да се следи. Вашите данни ще бъдат защитени от хакери и измамници, което ви дава увереността да се свържете дори с обществено място за Wi-Fi без никакви притеснения.

Най-добрите VPN за qBittorrent

Изборът на коя VPN услуга да се абонирате може да бъде доста обезсърчително предизвикателство, тъй като в индустрията има толкова много услуги. Някои от тях дори са достатъчно смели, за да споделят вашите данни с трети страни, като вие сте се абонирали за тях главно, защото рекламираха услугата си като безплатна. Ето нашия списък с най-препоръчваните VPN за qBitTorrent:

1. ExpressVPN

ExpressVPN оглавява списъка, що се отнася до надеждността и ефективността на обслужването. След като стартира през 2009 г., този награден доставчик направи много през годините, за да запази услугата си като най-добрата в бранша. Седалището им е на Британските Вирджински острови. Сигурността е голяма работа с доставчика и затова те обещават да не следят или регистрират вашата активност чрез тяхната политика за нулева регистрация. ExpressVPN също предлага 256-битово AES криптиране, за да запази трафика си сигурен.

ExpressVPN поддържа изцяло торент. Той дори има объркани сървъри за потребители в враждебни за VPN страни, за да се свърже и да извърши своята дейност. Можете също така да получите достъп до над 200 000 IP адреси, както и неограничена честотна лента и неограничена смяна на сървъра. ExpressVPN ви уверява в постоянно присъстваща поддръжка на клиенти, до която можете да получите достъп чрез социални медии, имейл или чат на живо. VPN приложението му също е оценено сред най-лесните за използване, което го прави чудесно за начинаещи, които тепърва започват с VPN. За да знаете повече за услугата, разгледайте нашия изчерпателен ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

Друг топ претендент, който трябва да обмислите за пълна защита, когато торентът е IPVanish. Този добре известен доставчик е в играта от 1999 г. Това дава на екипа зад него много опит по отношение на това, което клиентите му искат да използват и да изживеят. IPVanish също има ясно предимство пред останалите доставчици поради факта, че притежава собствена мрежа от повече от 1500 сървъра. Това означава, че те винаги ще имат пълен контрол върху всичко, което се случва в тяхната мрежа, за разлика от други доставчици.

IPVanish е много ясен за поддръжката си за торентинг и дори е изложил добре на своя уебсайт. Услугата поддържа до 10 едновременни връзки. За тези, които биха предпочели по-леко решение за онлайн поверителност, IPVanish поддържа както разширения на браузъра Chrome, така и Firefox. Предлага се и уеб базирано SOCKS5 прокси решение. За да видите какво повече се предлага за вас, след като се абонирате, можете да преминете през нашия преглед на IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN е скъпоценен камък за потребители, които искат да изпитат всички възможности на сериозен доставчик на VPN и все пак поддържат скорост на сърфиране, която не отнема твърде много време, докато продължават с онлайн дейностите си. Услугата е базирана в Панама. Този VPN предлага повече от 4000 сървъра, разпределени в 62 държави. NordVPN е и тази услуга, която има двойна VPN функция, при която вашите данни се препращат през два сървъра вместо един за увеличено 256 битово AES криптиране.

NordVPN работи съвместно с Tor за подобряване на вашата анонимност онлайн. Благодарение на интуитивен софтуер като CyberSec, зловредният софтуер и нежеланите реклами се пазят от това да ви разсейват. NordVPN предлага също затънтени сървъри за потребители, които искат да използват VPN тайно, както и специални IP адреси за тези, които предпочитат по-специализирани услуги в зависимост от нивото на тяхното използване. Засега NordVPN е единственият доставчик, който ви позволява да избирате сървъри, с които да се свързвате, въз основа на вида работа, която вършите в Интернет. Те имат сървъри, оптимизирани за онлайн игри, сърфиране, стрийминг, както и торент. Има много повече неща, които можете да разберете за този доставчик. Цялата тази информация е достъпна в нашия подробен преглед на NordVPN.

Последна дума за най-доброто VPN за qBittorrent

Използването на qBittorent или който и да е друг торент клиент, без да разполагате със средства за скриване на самоличността си, наистина не е препоръчително, защото може да се окажете преследвани за грешка в авторското право, за която дори не знаете, че сте извършили. За да избегнете подобна ситуация, използвайте VPN и се захранвайте, за да гарантирате вашата собствена онлайн поверителност.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map