Най-добър VPN за QNAP

QNAP Systems е силен като една от най-признатите марки за потребителите, които търсят надеждно решение за прикачено мрежово съхранение. Компанията е базирана в Тайван, а уредите й са специализирани за споделяне на файлове, виртуализация, управление на съхранението, както и наблюдение. Услугата има утвърдено присъствие по целия свят с офиси в около 16 държави. Той се отличава и от останалите доставчици чрез поддръжката си както за мрежово прикачено съхранение, така и за мрежово видео запис.


Най-добър QNAP VPN преглед

Най-добър VPN за QNAP

Като потребител може да изберете да имате QNAP система, до която искате да осъществявате достъп от разстояние, или можете също да търсите тези, които могат да бъдат базирани у дома или в бизнес помещенията ви. След като вземете това решение, второто нещо, което трябва да помислите, е сигурността на вашите данни. Устройствата QNAP, които ще получите, вероятно ще изискват интернет връзка, за да функционират, и с много несигурности, които идват с онлайн, би било добра идея да потърсите решение, което ще осигури слой защита.

Използване на QNAP с VPN

Виртуална частна мрежа или VPN услуга помага чрез криптиране на вашата интернет връзка, като по този начин предотвратява трети страни да прихващат вашите данни, когато се качват или изтеглят на или от вашето устройство. Тъй като вероятно също ще бъдете свързани с мрежа, VPN гарантира, че целият ви мрежов трафик остава криптиран, като по този начин се грижи за всички вратички, които хакерите могат да използват, за да получат вашите данни. Използването на VPN гарантира също, че данните, които съхранявате, не могат да бъдат лесно извлечени от друг, освен вас. Този тип сигурност е важен, особено ако видът на данните, които съхранявате, е наистина чувствителен.

За да изберете правилния доставчик, трябва да знаете няколко неща за това как вашето QNAP устройство и VPN услуга ще работят заедно. VPN мрежите предлагат различни протоколи, чрез които можете да канализирате връзката си. Трите най-популярни от тях са OpenVPN, PPTP и L2TP / IPSec. Ако например предпочитате L2TP / IPSec, ще трябва да се уверите, че QNAP е QTS 4.2 или по-висока. Ако тези подробности са малко прекалено технически, за да можете да се включите, тогава можете също да активирате и трите протокола и след това да изберете автоматична конфигурация на маршрута във вашата VPN. По този начин услугата сама ще избере най-добрия начин да гарантирате, че вашият мрежов трафик остава криптиран.

Други предимства на използването на VPN

Предимствата на използването на VPN се простират и до нормалното ви използване на интернет, тъй като също така ви позволява да скриете местоположението си. С това ще получите достъп до голямо разнообразие от гео ограничено съдържание, независимо от действителното ви местоположение. Освен това ще имате достъп до установена интернет услуга, която обикновено блокира връзката ви, ако разберат, че не се намирате в поддържаните от тях региони. Ако сте склонни да пазарувате значително количество онлайн, скриването на местоположението ви означава, че ще имате достъп до най-достъпните цени, тъй като ще купувате през регионалните сайтове, където цените им са по-достъпни.

Използването на VPN също така предпазва вашия интернет доставчик от шпиониране за вашите дейности онлайн, като по този начин помага да се предотврати всяка форма на дроселиране, която може да бъде принудена към вашата връзка. Това е ключово, особено ако сте склонни да правите много стрийминг, тъй като ще можете да се насладите на пълната скорост на връзката си.

Най-добрите VPN за QNAP NAS

След като знаете какво можете да спечелите, използвайки VPN във връзка с вашето QNAP устройство, нека разгледаме някои от най-добрите услуги, за да се абонирате, за да гарантирате, че връзката ви остава сигурна:

1. ExpressVPN

Със седалище на Британските Вирджински острови ExpressVPN има впечатляваща мрежа от около 2000 сървъра, базирани в около 60 страни по света. Услугата е известна като първокласен избор особено за потребители, които търсят най-доброто в онлайн защитата. ExpressVPN предлага разумно 256-битово AES военно криптиране, както и VPN протоколи като OpenVPN, SSTP, PPTP и L2TP-IPSec. Услугата също не съхранява никакви дневници на дейностите на сърфиране на своите клиенти и това е гарантирано чрез нейната политика за нулева регистрация.

ExpressVPN позволява само до 3 едновременни устройства на абонат, но ако инсталирате VPN клиента на доставчика на вашия рутер, ще можете да увеличите значително този брой. Доставчикът разполага и с надежден екип за обслужване на клиенти, до който можете да достигнете 24/7 чрез имейл, чат на живо или дори чрез техните канали за социални медии. ExpressVPN предлага и 99,99% гаранция за продължаване, както и Smart DNS услуга за подправяне на вашето местоположение. За да научите повече за това, което предлага услугата, разгледайте нашия по-задълбочен ExpressVPN преглед.

2. BulletVPN

Ако името не върши добра работа, като намеква за това какво да очаквате от регистрацията с BulletVPN, тогава може да го разделим за вас в този кратък преглед. Този доставчик, базиран в Естония, предлага една от най-бързите скорости на сървъра в VPN индустрията, което го прави подходящ за бърз пренос на данни между вашето устройство и вашата NAS система. Доставчикът гарантира, че вашите данни остават защитени чрез индустриалното си 256-битово AES криптиране и поддържа широк набор от устройства, базирани на iOS, Windows, Linux и Android.

BulletVPN има сървърно присъствие в около 19 държави и поддръжка за OpenVPN, L2TP / IPSec и IKEv2 като VPN протоколи. Услугата също има версия на своя VPN софтуер, който може да бъде изтеглен ръчно на рутер и ако това стане, ще можете да увеличите броя на едновременните устройства, които се поддържат от устройството, от три. BulletVPN позволява на потребителите да излъжат местоположението им чрез своята Smart DNS услуга и осигурява както неограничена честотна лента, така и смяна на сървъра. За повече информация погледнете нашия преглед BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN лесно се откроява сред всички останали VPN услуги благодарение на широката си гама от 4000+ сървъра и колекцията си от инструменти и функции, които да ви гарантират ненадмината защита. Базата му в Панама е доста удобна, тъй като е далеч от юрисдикцията на който и да е регулаторен орган за данни, а на всичкото отгоре те спазват строга политика за нулева регистрация, която гарантира, че никоя от вашите данни не се записва или съхранява.

NordVPN е в състояние да поддържа до 6 едновременни връзки, а също така предлага двойно VPN криптиране за надеждна сигурност. Доставчикът разполага и с обсебени сървъри за свързване към сървъри базирани в различни страни, както и поддръжка за лук над VPN за повишена анонимност. Предвидени са също DNS защита срещу течове и автоматичен превключвател за убиване, заедно с поредица от специализирани IP сървъри за потребители, които ще се нуждаят от по-голяма честотна лента за връзката и сигурността си. Услугата също поддържа торентинг и със сигурност осигурява достатъчно сигурен слой за прехвърляне на файлове към и от вашето NAS устройство. Ако вече мислите да купите абонамент за NordVPN, препоръчваме ви първо да преминете през нашия добре обозначен NordVPN преглед.

Навийте на най-добрия QNAP VPN

Надяваме се, че в края на този преглед, ние разгледахме какво трябва да знаете за вида услуга, за да се абонирате, ако се надявате да шифровате процеса на трансфер на данни. В случай, че имате въпроси, които искате да ни зададете, напишете ги в секцията за коментари по-долу и ние ще се свържем с вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map