Най-добър VPN за Raspberry Pi

Raspberry Pi е един от най-добрите начини да изградите свои собствени проекти и да се забавлявате толкова много, докато сте в него. Има толкова много неща, които можете да направите с малкия компютър и това е чудесен начин да се представите в света на програмирането. Поради огромната популярност на устройството, толкова много хора се обръщат да го използват като учебно средство, тъй като преподаването чрез действие е един от най-ефективните методи за трансфер на знания. Потребителите, които искат да получат достъп до повече съдържание, както и да се радват на по-голяма защита, често се оказват да търсят VPN услуга, която да използват с Raspberry Pi, тъй като това им отваря до широк слой от възможности. Проблемът, с който те често се сблъскват, е фактът, че няма толкова много VPN, които са съвместими с това иновативно устройство. Дори VPN услуги, които поддържат Raspberry Pi, не предоставят достатъчно клиентска поддръжка, предлагана на потребителите. Ще вършите много нетрадиционна работа, така че не можете да си позволите да се абонирате за VPN услуга, която има обслужване на клиенти, до което е трудно да се свържете. И така, това е най-добрият VPN за Raspberry Pi? Прочетете, за да разберете.


Най-добър VPN за Raspberry Pi

Най-добър VPN за Raspberry Pi

Най-добрият VPN за Raspberry Pi VPN-ите са обобщени

В случай че вече знаете какво е VPN и как да го инсталирате на вашия RPi, може да искате да пропуснете прочитането на задълбочения преглед по-долу. Ето списък с най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате на всеки Raspberry Pi:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. IPVanish
 4. NordVPN
 5. PureVPN

Как да инсталирате VPN на Raspberry Pi

Тъй като ние разбираме колко е отчайващо да опитате и да потърсите тези услуги, решихме, че е най-добре да изрежете голяма част от работата във вашия край, за да направите много по-бързо да настроите VPN на вашия Raspberry Pi. Съставихме списък на най-добрите VPN мрежи на Raspberry Pi, към които можете да се обърнете, но преди това нека да разгледаме как можете да настроите своя VPN на Raspberry Pi.

Настройка на VPN на Raspberry Pi

Има два различни метода, които можете да използвате, за да настроите Raspberry Pi:

 1. Използване на вашия рутер: Инсталирането на вашата VPN услуга към вашия рутер е един сигурен начин за гарантиране, че Raspberry Pi също ще се възползва от шифрованата връзка. Това е така, защото всичките ви данни преминават през вашия VPN доставчик. Това е най-предпочитаният вариант, тъй като е по-лесно да се настрои в сравнение с ръчно конфигуриране на мини-компютър Raspberry Pi. За да сте сигурни, че използването на VPN на вашия рутер работи, най-добре е да го променяте с фърмуер, който поддържа VPN. Освен това можете просто да намерите рутер, който вече е настроен да работи добре с VPN. Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че наистина не е възможно да имате настройка на VPN на рутер, който може да сте получили от вашия интернет доставчик, тъй като те обикновено не позволяват ръчна конфигурация.
 2. На вашия Raspberry Pi: Другата опция би била да се потърси доставчик на VPN, който предлага пълния набор от изпълними файлове с черупки, които са необходими за инсталиране на OpenVPN на платформата Raspberry Pi. По този начин ще трябва да се уверите, че избраният от вас доставчик предлага поддръжка за Raspberry Pi. След като изберете подходящата услуга, следващата стъпка ще бъде да се свържете с поддръжката на клиентите на услугата и да попитате инструкции какво трябва да направите, за да настроите VPN на Raspberry Pi. Този процес не е един и същ за всички доставчици, така че ще получите различни инструкции в зависимост от това с кого сте се регистрирали. Уверете се, че имате и SD карта на устройството си, която има не по-малко от 8 GB пространство, и че NOOBS също е активиран.
 3. Използване на добавката за Zomboided VPN Manager: В случай че сте инсталирали OSMC или OpenElec на вашия Raspberry Pi, Zomboided Kodi addon е най-добрият начин да настроите VPN връзка на вашето мъничко устройство. Zomboided е съвместим с OSMC, LibrElec, OpenElec, Raspbian, Linux, и Windows-базирани платформи.

Най-добрите Raspberry Pi VPN

След като знаете какво е необходимо за настройка, нека разгледаме някои от най-добрите VPN мрежи на Raspberry Pi.

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

ExpressVPN е лесно един от най-добрите налични VPN мрежи на Raspberry Pi и това се дължи главно на голямата грижа за клиентите, която ще получите, след като започнете да използвате услугата. Всички в екипа си са добре обучени и готови да ви помогнат в процеса на инсталиране. Освен отличната поддръжка, ExpressVPN предлага и лесен за използване, качествен софтуер, до който трябва лесно да се движите, дори и да не се считате за техник. Услугата има супер бързи, надеждни сървъри и гаранция, че няма да се съхраняват записи от вашата онлайн активност.

2. NordVPN

Фактът, че тази служба има седалище в Панама, означава това NordVPN потребителите не трябва да се притесняват относно историята на сърфирането им, тъй като регионът не е пряко под закони за запазване на данни, които могат да се прилагат за доставчиците със седалище в САЩ. Голямата им мрежа от сървъри лесно ще гарантира, че нямате проблеми при стартирането на връзка, а услугата за двоен хоп трябва да направи още по-трудно всеки да подслушва вашите дейности онлайн. Поддръжката на клиенти също е първокласна и с възможността да имате до 6 едновременни връзки под един акаунт, вие можете да настроите още няколко устройства Raspberry Pi с услугата.

3. IPVanish VPN

IPVanish е един от малкото доставчици, чиято политика без регистрация всъщност е херметична, въпреки че е базирана в САЩ. Тяхната сървърна мрежа също е впечатляваща, като 850 от тях са добре разпределени в над 60 страни. Услугата им също така побира множество потребители, като капацитетът може да поддържа до 5 устройства, свързващи се едновременно. Той включва и превключвател за убийство, в случай че връзката ви се прекъсне неочаквано, както и пълна поддръжка за потребителите на iOS, Mac, Windows, Android, FireStick и Raspberry Pi. Тяхната политика за възстановяване обаче е по-кратка от тази, която очакваме от повечето доставчици на услуги, като позволява на техните потенциални клиенти да изпробват услугата само за 7 дни.

4. PureVPN

Със сървъри, разпръснати в 141 страни, PureVPN е друг силен претендент, който трябва да имате предвид, когато настроите VPN на Raspberry Pi. Изборът на международно съдържание, до което ще имате достъп е огромен и нивата им на криптиране са достатъчно високи, за да гарантирате, че имате правилното ниво на сигурност, докато сте онлайн. Ако се нуждаете от каквато и да е форма на поддръжка на клиенти, екипът на PureVPN е на разположение, за да предложи всякакъв вид необходима помощ. С тази услуга ще се насладите на функции като автоматичен превключвател за убийство в Интернет, както и разделен тунелинг, което го прави идеален за всяка форма на усъвършенствана употреба.

Най-добрият VPN за Raspberry Pi

Изборът на доставчици, които сме разгледали като най-добрите VPN мрежи на Raspberry Pi, не бива да ви кара да се абонирате само за услуга, без да знаете за какво точно ще плащате. Най-добрият подход би бил първо да ги изпробвате чрез гаранциите си за връщане на парите и след това да вземете решение коя услуга е най-подходяща за вас. Имате въпроси или коментари, на които искате да отговорите? Говорете с нас, като оставите вашия въпрос или коментар в секцията по-долу. Ще се радваме да отговорим.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map