Най-добър VPN за резачки за шнур

Какво е най-добрият VPN за рязане на кабели? Тъй като високоскоростната интернет революция започна, много зрители на кабелна телевизия сега преминават към много по-добрите възможности, използвани чрез интернет базирани стрийминг услуги. Това остави голяма част от телевизионните оператори на кабелна телевизия безумно какво да правят, тъй като ще им бъде много трудно да се съпоставят както с разнообразието, така и с функциите, които се предлагат чрез новите им конкуренти. Тъй като те ще се консолидират помежду си при следващия си ход, новите резачки за кабели ще трябва да отнемат известно време, за да се запознаят с този свят на „стрийминг“ и „видео при поискване“, сбогувайки се с дългосрочни договори и необоснован абонамент за висок кабел цени в процеса. Приложенията за VPN също са станали съществена част от инструментариума на всеки режещ кабел при изпускане на кабелна телевизия. В рецензията по-долу ще разгледаме най-добрите доставчици на VPN услуги за кордажи в Съединените щати.


Най-добър VPN преглед за режене на шнур

Най-добър VPN за резачки за шнур

Услугите за стрийминг имат своите недостатъци

Няма съмнение, че възходът на нови самостоятелни стрийминг услуги ни даде възможност за гледане на телевизия без кабел на стрийминг устройства като Apple TV, Roku, Smart TV, Amazon Fire TV Stick и дори игрални конзоли като Nintendo Switch , Xbox One и PS4. Сред многото неща, които новите резачки за кабели ще трябва да научат как да работят, е многото лицензи и ограничения, които уреждат кои предавания се излъчват в кои региони. Тези закони обикновено се предвиждат, когато дадена услуга придобие правата за излъчване, за да излъчва определено предаване в рамките на своята услуга. Това означава, че не всеки регион ще се наслаждава на същия вид съдържание, както всеки друг регион. Най-добрият пример за илюстриране на това би бил как стрийминг услугата Netflix има различни уебсайтове за различни зрители въз основа на тяхното местоположение. Има Netflix UK, Netflix US, Netflix Canada и т.н., и така нататък. 

От всички тези канали американският Netflix е този с най-новите филми, сериали, документални филми или предавания. Повечето телевизионни предавания излъчват през този канал, преди да бъдат качени в други региони, което означава, че американската аудитория винаги ще получи най-новото от почти всичко. Като нов режещ кабел е важно да разберете още от сега, че не е необходимо да бъде по този начин. Има решение, към което можете да се обърнете, което ще ви помогне да скриете местоположението си и да даде възможност за достъп до всеки регион на Netflix, който искате. Разкрихме и списък с най-добрите алтернативи за кабелна телевизия за резачки за кабели. 

Освен това, ако сте любител на спорта, може да изпаднете в определени затъмнения, когато се опитвате да гледате любимия си отбор MLB, NFL, NBA или NHL онлайн. Първоначално бяха въведени ограничения за затъмняване, за да се защитят доставчиците на кабели. Въпреки че концепцията е доста остаряла, до този момент все още се прилагат затъмнения в САЩ и Канада.

Как VPN може да помогне на резачките за шнур

Виртуалната частна мрежа, съкратено като VPN, е единственото решение, от което ще се нуждаете, за да получите достъп не само до други версии на Netflix, но и до стотици други стрийминг услуги, които дори не могат да ви позволят да стриймвате от тях любезно с вашето местоположение. Надеждната VPN услуга улеснява всичко това, като предоставя мрежата на отдалечени сървъри, с които може да се наложи да се свържете. След като се свържете с който и да е от тези сървъри, ще имате достъп до ограничени географски канали, които дори не биха имали представа откъде ще имате достъп до тях. Чрез VPN услуга ще ги подмамите да „мислят“, че сте в регион, който е в техния списък.

Същият процес позволява на резачките за кабели да заобиколят ограниченията за затъмняване, наложени на спортните стрийминг канали, включително MLB.tv, ESPN, NBC Sports, NHL.tv, NBA League Pass и NFL Game Pass.

С това казано, VPN услуга има и редица функции, които повечето хора намират за много полезни. Виждате ли, че основната цел на VPN мрежа е да кодира връзката на потребителя. Това означава да защитите всички данни, които се предават от устройството на VPN потребител. VPN също скрива не само местоположението на потребителя, но и неговите лични данни. Това не позволява на всеки злонамерен киберпрестъпник да получи вашите данни за изнудване или изнудване от вас.

Най-добрият VPN за резачки за шнур

В днешната индустрия за VPN има около 800 доставчици. Някои от тях дори предлагат услугите си безплатно и тъй като това по никакъв начин не биха могли да се поддържат в това, продължават да продават историята ви на сърфиране на трети страни. Това бие цялата точка на регистрация с VPN услуга и затова предлагаме дума за предпазливост на всеки, който мисли да се регистрира при тези съмнителни доставчици. Вместо това предлагаме да се регистрирате при някой от тези високо прегледани доставчици, които сме изброили по-долу.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е основана на Британските Вирджински острови през 2009 г. и тя се превърна в най-висок доставчик на VPN, който доказа, че тяхната услуга е тази, на която можете напълно да разчитате. Услугата има около 2000 сървъра по целия свят, които са добре защитени чрез 256-битовото AES криптиране на ExpressVPN. Сървърът уверява всеки, който се регистрира, че стриктно се придържа към тяхната нулева политика на регистрация, а също така предлага възможност за тях да свържат до 3 едновременни устройства към тяхната връзка. ExpressVPN също спечели награди, възхвалявайки изключителната си услуга за обслужване на клиенти, така че можете да сте сигурни, че техният екип винаги ще има гръб, когато се сблъскате с проблем. ExpressVPN разполага и със скрити сървъри, на които потребителите могат да разчитат в много рестриктивни области като Китай, за да продължат да преодоляват своите ограничения и да имат достъп до каквито поточни сайтове и канали искат. Клиентите също се насърчават да въвеждат други абонати през безплатния месец на услугата, който се предлага както на реферала, така и на рефера, когато се регистрира нов потребител. Приложението на доставчика също е лесно за навигиране, което го прави много подходящо за абсолютно VPN начинаещи. Приложенията също са сигурни, че работят с всяко мобилно устройство, което има операционна система Windows, iOS, Mac OS или Android. Ако се интересувате от тази услуга, разгледайте нашия преглед на ExpressVPN, за да научите всичко, което трябва да знаете за нея.

2. NordVPN

NordVPN е друг ветеран от индустрията, чийто екип е отделил време, за да научи какво клиентите наистина искат и измисли начин да им го достави. Този доставчик, базиран в Панама, разполага с около 4000 сървъра към своята мрежа и това осигурява достъп до масив от сайтове, по-голям от това, което могат да имат други установени сайтове. Доставчикът има и някои уникални функции, които го отличават от останалите, като най-забележителното е тяхната услуга за двойно криптиране. Тази функция използва голямата мрежа от сървъри, до които доставчикът има достъп, като позволява използването на два сървъра вместо един. Това означава, че е два пъти по-високо от 256-битовото AES криптиране, което бихте получили от други доставчици, и това все още идва с възможността да свържете до 6 устройства под същия акаунт. Добавени са предимства като автоматичен ключ за защита, защита от течове на DNS и Tor над VPN, които също са включени в пакета, всичко това, за да можете да сте сигурни както в своята онлайн сигурност, така и в анонимността, когато използвате NordVPN. В допълнение към всичко това, потребителите също се наслаждават на по-доброто сърфиране, благодарение на самата собствена функция на CyberSec на NordVPN, която е отговорна за това, че държите всички нежелани реклами и злонамерен софтуер, докато разглеждате. Тук има много добре направен преглед на NordVPN, който ще ви препоръчаме да преминете, ако искате да имате NordVPN като избран от вас доставчик.

3. VyprVPN

Нямаше да направим справедливост в този списък, ако не го включим VyprVPN. Този много способен доставчик има около 700 сървъра, регистрирани в неговата мрежа, като плановете ще продължат да се разширяват много. Тези сървъри предлагат общо до 200 000 IP, които могат да бъдат използвани за установяване на защитени връзки, независимо от това къде се намира потребителят. Услугата стои високо сред другите доставчици, просто поради факта, че те притежават изцяло всички свои сървъри и всички те са добре наблюдавани и контролирани от базата си в Швейцария. Услугата е известна с въвеждането на собствените си иновации в VPN индустрията, а едно от най-популярните до момента е техният протокол Chameleon. Тази услуга кодира метаданните на пакета OpenVPN, като по този начин му позволява да продължи да бъде открита дори след дълбока проверка на пакети. Това просто означава, че благодарение на технологията потребителите на VyprVPN ще могат да разчитат на криптиране на базата на OpenVPN за достъп до любимите си сайтове и канали, дори в области, които не одобряват използването на VPN. VyprVPN също предлага добре изградени, лесни за използване VPN приложения, които се предлагат във версии, които могат да работят на Mac, Android, iOS, Windows, както и на вашия смарт телевизор. Ние обяснихме по-подробно какво предлага този доставчик за вас в нашия преглед на VyprVPN, така че ако се интересувате, отделете минута или две и преминете през него.

Най-добрите CordCutters VPN обобщени

През годините сме тествали доста доставчици на VPN услуги. Ето нашите най-добри снимки, когато става въпрос топ VPN за рязане на кабели:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. IPVanish
 6. CyberGhost
 7. HideMyAss VPN
 8. Частен достъп до Интернет
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

Най-добрият VPN за кабелни резачки – финални думи

Броят на каналите или предаванията, които ще намерите чрез услугите за стрийминг, далеч надминава до какво могат да имат достъп зрителите на кабелна телевизия, но след като добавите надеждна VPN услуга в цялото уравнение, това, което получавате, е свят от канали, които не бихте искали дори да може да се определи количествено. Вземете VPN и разгърнете истинския потенциал на интернет телевизията.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map