Най-добър VPN за САЩ – 2020 г. Преглед

Използването на виртуална частна мрежа, докато сърфирате в мрежата има многобройни предимства, които са от полза за жителите на САЩ и емигранти. Независимо дали искате заобикаляйте ограниченията за затъмняване, гледайте американски гео ограничени телевизионни канали от чужбина, или сърфирайте в мрежата анонимно, имате нужда от VPN. Изборът на подходяща услуга обаче може да бъде сложен, ако сте нов в света на VPN, още повече, че там има доста доставчици. Ето защо реших да ви помогна, като прегледах най-добър САЩ VPN доставчици, така че се придържайте, за да научите повече.


Най-добър САЩ VPN 2017

Най-доброто VPN на САЩ за 2020 г.

Топ 5 причини за използване на VPN в САЩ

Има няколко причини защо VPN стана толкова важно за по-добро и по-безопасно онлайн изживяване. Ето нашите топ 5 VPN предимства в САЩ.

1. Защитете вашата поверителност онлайн

Рядко седмица минава без новини за държавни агенции като NSA подслушва американските дейности за сърфиране онлайн. Същото може да се каже и за Интернет доставчиците и групи за защита на авторските права които изхвърлят DMCA (Закон за авторското право върху цифровото хилядолетие) и известие за нарушаване на авторски права ляво и дясно.

Ако искаш останете анонимни онлайн и се отнасяте сериозно към вашата онлайн конфиденциалност и сигурност VPN е задължително.

2. Байпас затъмнения

Ако сте американски фен на спорта, вероятно вече сте наясно с ограниченията за затъмнение, които се прилагат за всички спортни стрийминг канали в Съединените щати. MLB.tv, NHL.tv, NBA League Pass, както и NFL GamePass, всички налагат строги регионални ограничения за затъмняване които ви пречат да гледате любимите си екипи онлайн.

VPN предлага надеждно решение, което позволява на спортните фенове в САЩ да байпас затъмнения. Можете да излъжете своето онлайн местоположение, като настроите VPN на вашия PC, Mac, iOS или Android. Каналите за стрийминг ще виждат само IP адреса, който ви дава VPN, вместо реалния ви IP адрес.

3. Изтеглете торентите анонимно

Често ли изтегляте торент файлове? Е, всеки път, когато изтегляте филм, песен или приложение чрез uTorrent, вашият IP адрес се добавя към „Torrent Swarm“. Всеки, който споделя един и същ файл, може да види вашия IP адрес. Ако искаш изтегляне на торент файлове анонимно, използвайте VPN.

4. Достъп до Geoblocked канали

Докато САЩ са безспорният номер едно по отношение на онлайн забавленията, все още има някои много впечатляващи услуги, които не са в САЩ, за видео при поискване. UK канали като BBC iPlayer, Sky Go, ITV, и Сега телевизия, например са много популярни в Щатите.

VPN ви позволява да избягвайте регионалното ограничение и гледайте канали на Великобритания, Канада, Франция, Германия, Австралия или САЩ. Американските емигранти, живеещи в чужбина, също могат да използват VPN, за да получат IP адрес в САЩ и да гледат любимите си американски канали на живо онлайн от всяка точка на света.

5. Публична WiFi гореща точка

Тогава няма нищо, което застрашава както вашите лични данни, имейли, така и банкови сметки безплатен обществен WiFi горещи точки. Киберпрестъпниците намират много лесно да откраднат вашата чувствителна информация, когато сте свързани с обществена WiFi гореща точка поради факта, че тези мрежи могат лесно да бъдат хакнати.

VPN ви дава това допълнително ниво на сигурност и поверителност; предпазвайки ви от потенциални опасности онлайн, докато сте на летището, училището, колежа, болницата или ресторант.

Безплатен американски VPN?

Сега, когато знаете повече за VPN, трябва да имате предвид, че им предоставяте всички свои лични данни и всичко, което правите в интернет, минава през техните мрежи. Ето защо винаги трябва да се абонирате за надеждни и известни марки.

Като каза това, можете да намерите няколко безплатни американски VPN услуги когато търсите онлайн. Преди да се подпишете с тях „Безплатни“ VPN доставчици, има някои точки, които трябва да имате предвид, идват на скрита цена.

 • Безплатните VPN мрежи трябва да реализират печалба по някакъв начин, поради което повечето от тях продавате личните си данни на рекламодатели или други трети страни.
 • Като се имат предвид тези безплатни VPN услуги, те винаги са претоварени. Вашият Интернет скоростта рязко ще намалее като резултат.
 • Поддръжка на клиенти практически отсъства.
 • Няма правилно криптиране на трафика.
 • Безплатните VPN най-вероятно няма да работят. В крайна сметка ще откриете, че губите времето си.

Водещи VPN за САЩ – Пълният преглед

Тествам VPN мрежи откакто се запознах с изключителния интернет инструмент. Някои от тях всъщност бяха доста слаби, като се има предвид какво очаквате от такъв софтуер. Тези от този списък днес обаче се оказаха най-доброто, с което съм оперирал. Стигате до отблокирайте каналите и защити себе си с най-новите технологии.

Прегледах доста VPN доставчици и винаги се съобразявам с броя на VPN сървъри, политика за поверителност, скорост, политика за възстановяване и поддръжка на клиенти. Няма да кажа много тук. Прочетете пълния преглед, представен по-долу, и направете своя избор съответно.

ExpressVPN

Преглед ExpressVPN

ExpressVPN попадна на първо място в списъка, тъй като не само моето мнение потвърждава величието на този VPN. На първо място, този VPN предлага пламващи бързи сървъри в 160 различни места, които включват 94 държави. Приложението им за VPN е много лесен за използване и можете да кажете, че той е създаден да помага на хора, които не разбират технологиите.

След като го използвате няколко пъти в САЩ (все още го правя), препоръчвам ви да се абонирате за него, защото няма да намерите по-добра услуга.

Освен това този доставчик е добре известен със своите функции за сигурност и поверителност. Винаги можете да сърфирате в интернет, без да се налага да гледате през раменете си, докато работите с ExpressVPN. Разгледайте и други функции на този VPN доставчик след абонамент:

 • ExpressVPN поддържа нулеви дневници от вашите дейности по сърфиране. Абсолютно решаваща функция за всеки доставчик на VPN, който обещава да защити вашата поверителност онлайн.
 • Поддръжка на чат на живо на разположение 24/7.
 • Над 3000 сървъра в 94 различни страни.
 • Няколко сървърни местоположения в САЩ.
 • Пет едновременни връзки.
 • А 30-дневна политика за възстановяване.

NordVPN

NordVPN преглед

NordVPN е популярен сред клиентите, ориентирани към поверителност поради силно криптиране и стриктно политики без регистрация. Освен това тяхната юридическа юрисдикция може да се похвали с нецензуриран Интернет, без закони за запазване на данни и без онлайн държавно наблюдение. Можете да използвате повече от 4000 сървъра разпръснати по целия свят, използвайки шест различни устройства под един абонамент.

Ако смятате, че това е добре, тогава трябва да научите за тях Двойна VPN особеност. Представете си, че данните ви се кодират чрез сървър, а след това отново се кодират чрез друг. Удвоете сървърите, удвоете защитата. Да, това е функция, която ще получите, ако се регистрирате за NordVPN. Но изчакайте, има още:

 • Най-високо ниво на поверителност и сигурност.
 • Kill превключвател.
 • Двойна VPN функция.
 • Шест едновременни връзки под един абонамент.
 • Големи скорости – освен в Малайзия!
 • Повече от 4000 сървъра в 62 държави.
 • NordVPN има страхотно ценови предложения!
 • Криптовалути и пари в брой, приети като плащане.
 • Поддръжката на Netflix се поддържа актуализирана.

BulletVPN

Преглед на BulletVPN

Ако сте телевизионен баф и обичате да предавате любимите си предавания колкото мен, тогава BulletVPN е чудесен вариант, който трябва да обмислите. Всъщност на техния уебсайт първото изречение, което ще намерите, е: „Най-добър VPN за стрийминг“ и те не се шегуват.

Компанията предлага „пламтящи големи скорости„За потребителите да гарантират, че няма да срещнат никого буфериране проблеми, когато гледат филми, сериали, спортни събития или каквото и да е. Освен това те използват силни функции за сигурност и поверителност като 256-битов AES криптиране и a политика с нулев дневник.

И ако не сте опитен потребител на VPN, те са ясни и лесни ръководства за настройка за това как да инсталирате услугата на вашия рутер или как да създадете виртуален рутер на PC / Mac. Ако могат да добавят още няколко сървъра към мрежата си, те могат да се преместят на няколко места нагоре.

Професионалисти:

 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Съвместими приложения с PC, Mac, iOS и Android.
 • Отлично обслужване на клиенти с a 24/7 функция за чат на живо.
 • Позволява Пет връзки за сметка.
 • Логиране на нулев мрежов трафик.

Недостатъци:

 • Малка сървърна мрежа.

SurfShark

SurfShark

Когато пристигне ново дете в училище или в блока, той определено се насилва от по-големи хора. Е, не SurfShark Вие момчета. Въпреки че е съвсем ново за индустрията, той се оказа достоен конкурент на всички големи доставчици на VPN.

Сървърната мрежа е доста малка, но неограничени едновременни връзки компенсирайте го. Можете ли да си представите всички членове на вашето семейство и приятели, които работят под един и същ абонамент? То е също много сигурно и зачита поверителността на потребителите, като прилага стриктно няма политика за регистрация. Повече от SurfShark по-долу:

Професионалисти:

 • Неограничени едновременни връзки.
 • 14 държави; 100+ сървъра.
 • Неограничена честотна лента.
 • Неограничена скорост.
 • Няма политика за регистрация.
 • IPv6 защита от теч.
 • 256-битово криптиране.
 • Поддържа торенти.

Недостатъци:

 • Не много обширна сървърна мрежа.

CyberGhost

CyberGhost VPN преглед

Друга известна марка, която прави кройката, е CyberGhost. С повече от 15 милиона регистрирани потребители по целия свят, този доставчик предлага доста пакет услуги, включително максимална скорост, сигурност, анонимност и съвместимост. Можете да се свържете с над 1000 сървъра в над 30 държави и да отключите всеки уебсайт, който искате.

CyberGhost държи много високо 4.2 / 5 ранг в Google Play Store и има над един милион изтегляния. Ако е толкова популярно, трябва да е добро.

Професионалисти:

 • Бързи VPN сървъри.
 • Предпазва от злонамерени уебсайтове.
 • Kill Switch функция.
 • Неограничена честотна лента
 • До пет едновременни VPN връзки.
 • Силно AES 256-битово криптиране.
 • Няма политика за регистрация.
 • 30-дневна гаранция за възстановяване.

Недостатъци:

 • Не можете да плащате с BitCoin

Най-добрият VPN на САЩ за 2020 г. – приключване

Не искаме да звучи твърде параноично, но значението на сърфирането в Интернет, докато използвате VPN, нараства с всеки изминал ден. Не приемайте поверително онлайн поверителността си. Дори вашите социални акаунти, които могат да ви се сторят незначителни, могат да предоставят на потенциалните любопитни очи ценна лична информация за вас. Дано това „Най-добър VPN за САЩ“ Ръководството за преглед ви даде достатъчно представа, за да знаете кои VPN доставчици всъщност можете да се доверите.

Последен съвет би бил да не се използва Безплатно виртуални частни мрежи тъй като те биха могли да поставят в опасност личната ви информация продажна вашите данни на трети страни. Ако VPN услугата ви се струва твърде евтина, вероятно защото не получавате всички ползи от VPN от нея.

Смятате ли, че това ръководство е полезно? Кажете ни какво мислите в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map