Най-добър VPN за Саудитска Арабия (KSA) през 2020 г.

Докато бях в командировка в Саудитска Арабия, дори не можех да правя обаждания в Whatsapp. След няколко опита реших, че попаднах в безизходица. Но за щастие попаднах на нещо, наречено VPN. Това променящо живота откритие промени целия ми онлайн опит в Саудитска Арабия. Поради тази причина съм тук, за да споделя с вас моите открития. Ще намерите и най-доброто от Саудитска Арабия VPN в тази статия. 

Най-добър преглед на VPN за Саудитска Арабия за 2017 г.

Най-добър VPN за Саудитска Арабия

Ограничения на съдържанието в Саудитска Арабия

Най- нивото на цензурата в Саудитска Арабия само продължава да се увеличава през последните години. Изглежда, че непрекъснатото увеличение ще остане стандарт за години напред. Съвсем наскоро Саудитското правителство блокира достъпа до катарския BeIN Sports поради политически причини. Съдържанието, което е блокирано, обикновено е забранено от закона, вредно, неуважително и също антиислямско. Сайтовете, които попадат в тази категория, обикновено имат нещо общо с популяризирането на порнография, хазарт и наркотици.

Екстремистките сайтове или тези, които биха могли да насърчат критиката към кралското семейство, също не се толерират. Следователно няма да е изненада, че нямате достъп до торент сайтове или пиратски материали от Пиратски залив или чрез uTorrent. Има обаче алтернатива на всичко това и включва използването на VPN услуга. В случай, че се опитате да получите достъп до забранен саудитски сайт, ще получите съобщение за грешка, което гласи следното.

„За съжаление заявената страница нарушава разпоредбите на Министерството на културата и информацията.“ или „За съжаление заявената страница не е налична.“

Достъп до Whatsapp & Други приложения за чат

Списъкът на социалните приложения, които са блокиран в Саудитска Арабия е доста дълъг и понякога потискащ за четене. Ние имаме Skype, Tango, Whatsapp, Viber, Line Facebook Messenger и още много, които са твърде много за споменаване. Можете отново да използвате всички тези приложения, ако се абонирате за надеждна VPN услуга и да се свържете със сървър, разположен някъде, използването им не е ограничено. Нека да продължим напред и да видим в какво ще се захванете, като се обърнете към VPN към деблокирайте географски ограничени сайтове в Саудитска Арабия.

Какво е VPN?

Инициалите „VPN“ означават Виртуална частна мрежа, и това се оказва проста технология, която ви позволява да заобиколите всички онлайн забрани чрез криптиране на вашия интернет трафик. Тя позволява на потребителя да свържете се с VPN сървър на друго място и скрийте техния действителен IP адрес.

Защитете поверителността си

Ако сте в KSA или планирате да пътувате до региона, бъдете сигурни, че ще загубите гласа си. Не буквално, ще загубите правото си да говорите. Саудитското правителство има сурови политики когато става въпрос за това, което се случва или какво правите онлайн.

Да имаш глас означава, че някой ден ще можеш да критикуваш управляващото семейство. Не само това, дори не можете да споменавате нищо относно хомосексуалността и политиката. Ако го направите, излагате действителната си свобода на риск. Строгият режим, управляващ страната, последователно се нарежда сред „най-лошите от най-лошите“.

Знаете ли, че преди малко трима адвокати бяха осъдени за повече от 8 години затвор? Да, това се случи, защото те споделиха своята гледна точка за нарушаването на правата на човека.

Ако действителните адвокати бяха изпратени в затвора, какво може да се случи с обикновен потребител на Facebook? Не използвайте социални медии, без да се свързвате с VPN. След като се свържете с VPN сървър, първоначалният ви IP адрес ще бъде скрит, което го прави до невъзможно за всеки да проследи къде наистина сте. Можете да се изразявате колкото искате, без да се притеснявате за последствията. Просто не разкривайте истинското си име и коментирайте, колкото искате, без да пресичате редове разбира се.

Използвайте VPN на Саудитска Арабия за деблокиране на съдържание

Наложената в Саудитска Арабия забрана за цензура прави невероятно трудно да се получи достъп до конкретни канали и онлайн съдържание. Администрацията също е предприела стъпки за регистрирайте данните и историята на своите интернет потребители, политика, която им позволява да проследяват & запазете нечия интернет активност. Използване на един от най-добрите VPN за Саудитска Арабия ще ви позволи да забравите всички тези забрани, тъй като те вече няма да имат ефект върху вас.

Примерите за уебсайтове и канали, които по подразбиране са блокирани в Саудитска Арабия, включват Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, ABC Family, Fox и CBS. Очаквайте да възстановите достъпа до тях веднага след като сте се абонирали за VPN услуга & завършен монтаж.

Torrenting и P2P споделяне на файлове

Уебсайтове, които могат да нарушат всички постоянни политики чрез разпространение на авторски права често са поставени под знака в Саудитска Арабия и това може да доведе до присъда от затвора, ако някой бъде намерен да се занимава с тях. Чрез силна VPN мрежа обаче ще можете да го направите достъп до сайтове като uTorrent и Piratebay без много притеснения.

Най-добрият VPN за KSA – Всички сумирани

Доставчиците, които предлагаме, са компании, които са на пазара от години. Тези VPN се справят с голяма група доволни клиенти. Цените, разбира се, ще са различни от един доставчик на друг.

Това силно зависи от вида на нуждите, които имате като потребител и масива от функции, предоставени от VPN услуга. Компании като ExpressVPN, BulletVPN, VyprVPN, IPVanish, StrongVPN и HideMyAss ще ви предостави достъп до стотици, ако не и до хиляди VPN сървъри по целия свят. Ако вече имате представа за виртуалните частни мрежи и за какво са предназначени, можете просто да сканирате през списъка по-долу. Обърнете внимание на нашите списък на най-добрите VPN за използване в Кралство Саудитска Арабия тук:

Ще можете също така да свържете голям брой устройства. Това включва вашето PC, Mac, таблет, смартфон, PS4, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, Roku, и много други. Също така, очаквайте Ръководство за настройка на “лесно за следване” ако вашият доставчик има добра доверие.

Ако сте от типа, който предпочита да тествате услуга, преди да я заплатите, потърсете доставчици, които предлагат 30-дневна политика за възстановяване Също така, опитайте се да избягвате компаниите, които предлагат своите VPN услуги безплатно. Те ще ви разочароват само с нискокачественото си обслужване и супер бавните връзки.

Най-добрият VPN за Саудитска Арабия – In-Depth Review

Тъй като вече сте запознати с VPN индустрията, ще започнем ли с нашите подробни най-добри VPN за преглед на KSA? Ето ни.

1. ExpressVPN – Най-добрият VPN за Саудитска Арабия

Преглед ExpressVPN

ExpressVPN на лесен за употреба софтуер, отличен екип за поддръжка, и качествени услуги лесно предоставете на този доставчик слот номер едно в нашия списък. Не ме карайте да започвам от тях голяма мрежа от сървъри. Не е чудно, че е толкова популярен сред потребителите. С хиляди сървъри се разпространяват 94 държави, връзките към тяхната мрежа се осъществяват лесно. Винаги има сървър, разположен близо, независимо къде се намирате по света. 

Обслужването на клиенти на компанията е забележително. Не само те са достъпен и достъпен, но те също са на разположение 24/7. Ако някога срещнете проблем при опит да се свържете с интернет в Саудитска Арабия, можете да се свържете с екипа за поддръжка чрез електронна поща. Можете да получите a помощен билет от сайта им или се възползват от техния услуга за чат на живо.

Въпреки че мнозина считат ExpressVPN за по-скъп от други доставчици, това сигурността на кражба на услугата функции и фантастично представяне са това, за което плащат. Ако все още не сте сигурни, можете да се възползвате от тях 30-дневна гаранция за връщане на парите. След това вие решавате дали искате да останете абонирани за услугата. 

Професионалисти

 • Повече от 2000 сървъра в 62 държави.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • 24/7 поддръжка
 • AES с 256-битово криптиране на ключове.
 • Smart DNS на MediaStreamer
 • Политика за нулев лог.
 • Три едновременни връзки

Против

 • Над средните цени.

2. NordVPN

NordVPN преглед

с NordVPN се намирате в Панама, няма начин никоя трета страна да овладее вашите данни. Нито вашето правителство, нито доставчикът на интернет услуги могат да наблюдават вашите дейности или да разберат какво правите онлайн. Основно това е, защото страната, в която Nord не е съобразена с закони за запазване на данни

Този доставчик на VPN позволява до 6 едновременни връзки. Това означава, че можете да споделяте една VPN връзка на шест устройства едновременно. Повечето функции, които NordVPN може да предложи са изключително за NordVPN. Един пример е неговото Двойна VPN функция. Това е мястото, където трафикът се пренасочва през два VPN сървъра, а не само един.

Най- нулева регистрация също така помага за повишаване на нивото на сигурност и поверителност на потребителите. Можете да сърфирате в мрежата, без да знаете, че не се проследявате и сте свободни да правите каквото искате. 

Професионалисти

 • 5000+ сървъра в повече от 60 страни.
 • SmartPlay Smart DNS.
 • AES-256-CBC с 2048-битово криптиране на DH ключ.
 • Kill Switch.
 • 6 връзки на акаунт.
 • Политика без регистрация.
 • CyberSec
 • Двойна VPN.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Против

 • Малко скъпо в сравнение с други доставчици.
 • Неустойчиви скорости на определени сървъри.

3. IPVanish

IPVanish

Потребители, които прибягват до IPVanish полза от безплатния Умен DNS което идва с пакета. Въпреки че наличието на Smart DNS не е същото като VPN по отношение на сигурността, то служи като a приличен инструмент за деблокиране.

Тези, които се абонират за IPVanish, могат да плащат за своите абонамент анонимно– също чрез биткойни. Компанията поддържа P2P прехвърляне на файлове за заинтересованите. Други функции включват DNS защита от теч, автоматичен превключвател за убийство, и най-разпознаваемия от всички, бързи сървъри. Въпреки че IPVanish е със седалище в Съединените Щати, обещава на потребителите си не опит в сеч.

Превключвателят за убийство няма да позволи излагането на вашия IP адрес, когато вашата интернет връзка падне. 

Професионалисти

 • До 1000 сървъра по целия свят.
 • 256-битово AES криптиране.
 • Свързва до 10 устройства.
 • Неограничен P2P трафик.
 • Политика без регистрация.
 • Удобни за потребителя клиенти за всички основни операционни системи.
 • Неограничена честотна лента.

Против

 • Не работи с Netflix.
 • 7-дневна гаранция за връщане на парите.

4. VyprVPN

Преглед на VyprVPN

Най- Хамелеон технология е може би най-уникалната функция за VyprVPN. Може би затова потребителите са толкова привлечени към него. Това, което се случва е, че VPN обвива вашите данни в слоеве и слоеве на криптиране, което го прави недостъпно. Никой, и искам да кажа, никой не може да получи достъп до вашите данни, дори и вашия интернет доставчик.

Ще получите и възможност да разгледате без филтриране сърфиране онлайн с този абонамент. Трябва да знаеш това VyprVPN притежава всичките им 700 сървъра. Това означава, че те са тези, с които трябва да се свържете в случай, че се сблъскате с някакви проблеми, тъй като те могат директно да действат при ситуацията в момента. 

Универсалността, която тази VPN предлага, се дължи на нейното добре изграден софтуер тъй като можете да го използвате на всяка платформа Windows, Mac, Linux iOS или Android. Ако искате да изпробвате тази VPN, имате само три дни преди да бъдете помолени да се ангажирате изцяло. 

Професионалисти

 • 700+ сървъра в повече от 70 места.
 • Хамелеонов протокол.
 • Неограничено използване на данни.
 • 3 или 5 едновременни връзки според вашия план.
 • OpenVPN, L2TP / IPSec и PPTP протоколи.
 • Smart DNS с нулево познание.

Против

 • Само 3 връзки за основния абонамент.
 • 3-дневна безплатна пробна версия (Много кратка продължителност).

Заключение за най-добрите VPN в KSA

Като експат, надявайки се да пътува до Саудитска Арабия за по-добри възможности за работа или заплата, високо ниво на строгост в съдържанието, достъпно чрез Интернет, може да ви шокира в началото. Налагането на съкращаване на социалните ви медии също може да не е много добре дошла идея. Ако подобни условия не ви се струват привлекателни, тогава най-добрата алтернатива бихте били подписване с добре уважавана VPN услуга.

Това би ви позволило да възвърнете онлайн свободата си. Можете да го направите от възстановяване на достъпа до канали и медийни сайтове които сте свикнали Не само това, но ще имате и средствата да останете активни на всички сайтове за социални медии, които използвате общуват със семейството и приятелите. Вашият данните ще бъдат запазени и вашата поверителност.

Очевидно не е въпрос на схващане на сламки имате нужда от VPN в Саудитска Арабия, и кой от тях ще бъде? Разкажете ни всичко за това в секцията за коментари.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me