Най-добър VPN за Showbox

Потокът на съдържание в наши дни се превърна в едно от най-популярните времена за преминаване за всеки, който има надеждна интернет връзка. В резултат на това много видео приложения и стрийминг услуги стават наистина популярни, особено сред потребителите, които гледат на Интернет като основен източник на забавление. Много от приложенията предлагат достъп до широк спектър от телевизионни предавания и филми, но наистина не можете да сте сигурни, че всички те предлагат качествено съдържание. С Showbox обаче нещата наистина са съвсем различни.

Най-добър VPN за Showbox

Най-добър VPN за Showbox

Какво е Showbox – законно ли е??

Showbox е приложение за Android, което в много отношения е много по-добро от повечето популярни стрийминг услуги, с които може би вече сте свикнали. Приложението предлага първокласно съдържание, за което наистина няма да се нуждаете от абонамент. Следователно ви позволява да получите достъп до много лицензирано съдържание, защитено с авторски права. Библиотеката му също е доста голяма, така че за да ви помогне да намерите своя път, приложението ви позволява да търсите въз основа на IMDb рейтинга, най-новата версия, по заглавие или дори по популярност.

Приложението Showbox позволява също и HD стрийминг и изтегляне. Както и при всичко останало, което изглежда твърде хубаво, за да е истина, ние силно се съмняваме, че Showbox всъщност е легален. Showbox всъщност не е обвързан с никакви гео-ограничителни блокове, което означава, че трябва да имате достъп до него, независимо къде се намирате. Единственото нещо, което потенциално би могло да попадне между вас и поточно от приложението, е вашият интернет доставчик. Интернет доставчиците по целия свят са били известни с това, че наистина разбиват всеки, който използва голяма част от разпределената си честотна лента за стрийминг, и повечето от тях се опитват да управляват използването им, като намалят скоростта си или напълно блокират достъпа до Интернет чрез приложението Showbox.

Защо имате нужда от VPN на Showbox

Тъй като приложението не може да установи достъп до Интернет, няма да можете да предавате поточно съдържание и следователно приложението ще ви стане безполезно. За щастие обаче има едно гарантирано решение, което можете да приложите, за да заобиколите някой от блоковете, които биха могли да бъдат приложени от вашия интернет доставчик, и това би било да използвате VPN.

VPN в пълен обем за виртуална частна мрежа. Това е съвкупност от сървъри, разположени на различни места по целия свят, които са предназначени за криптиране на връзката ви. Използването на VPN ви позволява да скриете всичко, което искате да направите онлайн, доколкото дори вашият доставчик на интернет услуги няма да има представа какво правите. Това ще им затрудни да ограничат скоростта ви или дори да блокират връзката ви.

Използването на VPN за защита на вашата интернет връзка означава, че ще можете да използвате приложението Showbox въпреки всички блокове, които може да са поставени от вашия интернет доставчик. След като се свържете с отдалечен сървър, подробности като вашия IP адрес се променят, за да скрият информация, отнасяща се до вашата идентичност, като вашето действително местоположение. С това ще можете също да предавате съдържание от гео-ограничителни сайтове и канали, тъй като те предполагат, че сте поточно от страната на произход на сайта.

Най-добър VPN за Showbox

Изборът на правилната VPN услуга, на която да се абонирате, може да бъде много обезсърчаваща задача, особено ако нямате предишен опит в работата с такава. За да улесним нещата, съставихме сложен списък от доставчици, за които сме сигурни, че няма да ви предоставят толкова труден момент за работа.

1. ExpressVPN

Ако има един доставчик, който трябваше да изтъкнем, че е добре изграден за нови VPN потребители и все пак предоставя невероятна услуга, той ще трябва да бъде ExpressVPN. Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN помага да се гарантира, че потребителите остават защитени онлайн чрез огромната си мрежа от около 2000 сървъра, както и 256-битовата си услуга за криптиране AES. Неговата политика за нулеви регистрационни файлове е добре приложена благодарение на това, че е базирана в страна, която не се абонира за правила за запазване на данни, а добавеният капацитет от още 3 едновременни сървъра означава, че потребителите могат да имат защита на другите си устройства.

ExpressVPN също предлага на потребителите надеждно приложение ExpressVPN, което е добре съвместимо с устройства, работещи на Android, Linux, Windows и iOS. Приложението също така позволява разделяне на тунели и може да бъде конфигурирано да се свързва със скритите сървъри на ExpressVPN, които крият факта, че може да използвате VPN, ако разглеждате сайтове в страни като Китай и Близкия изток, където използването на VPN е ограничено , За да видите повече какво ExpressVPN може да направи за вас, разгледайте нашия преглед ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish продължава да поддържа репутацията си на един от най-надеждните доставчици на пазара, благодарение на обективния си подход към онлайн сигурността. Услугата има около 1500 сървъра към името си, а също така се случва да притежавате всички тях. След като се абонирате, вие също ще имате достъп до всичките му различни протоколи, като OpenVPN, PPTP и L2TP. Услугата има и един от най-високите възможности за едновременна връзка, тъй като позволява до 10 множество устройства да бъдат защитени всички под един акаунт.

Една от най-плодотворните функции, с които IPVanish е известен, е неговият прокси SOCKS5, който ви спестява да не трябва да изтеглите целия VPN клиент на услугата, ако не искате. За да бъде криптирана връзката ви чрез този прокси, трябва само да влезете в определен уеб адрес. В допълнение, IPVanish също напълно поддържа торентинг и явно го насърчава дори на своя уебсайт. Сигурността чрез услугата също е напълно гарантирана, тъй като IPVanish използва 256-битово AES криптиране заедно с твърда политика за нулеви регистрации, за да се гарантира, че техните потребители знаят, че историята им не се записва дори от техния онлайн доставчик на сигурност. Ако искате да научите повече за IPVanish и какво могат да предложат, разгледайте нашия много подробен преглед на IPVanish.

3. NordVPN

За повечето хора чуването, че дадена услуга има повече от 4000 сървъра, би трябвало да е повече от достатъчно, за да ги убеди, че си струва да се абонирате. NordVPN обаче надхвърля просто убедително, предлагайки функции, с които повечето други доставчици дори не могат да се сравнят. За начало NordVPN позволява до 6 устройства да се свържат към неговата услуга, а също така има строго наложена политика за нулеви регистрации в резултат на това, че е базирана в Панама.

Голямата мрежа от сървъри прави възможно NordVPN да предлага услуги като DoubleVPN, което добавя към вашата сигурност чрез маршрутизиране на вашия трафик през два сървъра и CyberSec, което не позволява на злонамерени реклами или злонамерен софтуер да прекъсват вашата сесия на сърфиране. NordVPN също така ви позволява да изберете към кой сървър искате да се свържете, в зависимост от това какво искате да свършите онлайн. Услугата има сървъри, които могат да оптимизират дейности като стрийминг в HD, торент, изтегляне на голям обем и онлайн игри. Вижте какво NordVPN може да направи за вас, като преминете през нашия преглед NordVPN.

Заключение за най-доброто VPN за Showbox

Изборът на Express VPN, IPVanish или NordVPN ще помогне да се гарантира, че вашите дейности за сърфиране остават сигурни, а също така ще гарантира, че приложението ви Showbox поддържа неограничен достъп до Интернет. Имате въпроси или коментари относно нашия преглед? Оставете ги в секцията за коментари по-долу и ще се радваме да отговорим.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me