Най-добър VPN за Швейцария

Швейцария за щастие не е част от Европейския съюз, което означава, че не отговаря на Директивата за запазване на данни на ЕС. Всъщност Швейцария е класирана на седмо място от 180 държави в своя Световен индекс за свобода на печата през 2017 г. Но свободата идва с цена. Швейцария има свой набор от закони относно запазването и наблюдението на данните и те почти не са толкова приятни. Освен принуждаването на доставчици на интернет услуги в Швейцария като Cablecom и Green Provides, данните и информацията на потребителите се съхраняват до 6 месеца. Кой знаеше? Дори най-свободните интернет страни имат някои ограничения, поради което VPN винаги е добро обаждане. Наличието на VPN на всеки компютър, Mac, Android, iOS, iPhone и iPad ще защити личния живот на Швейцария и ще им осигури сигурността, която им липсва. Кой швейцарски VPN е най-добър? Прочетете прегледа по-долу, за да разберете.

Най-добър швейцарски VPN

Най-добър VPN за Швейцария

Най-добрият VPN за Швейцария – Бърз преглед

В случай че вече знаете какво е VPN и как работи, вероятно няма нужда да четете задълбочения анализ по-долу. За да Ви спестим времето, ние обобщихме тук най-добрите доставчици на VPN услуги в Швейцария:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. CyberGhost
  4. VyprVPN

Защо да получите VPN в Швейцария?

Въпреки че Швейцария има една от най-безплатните интернет инфраструктури, използването на виртуална частна мрежа (VPN) е силно препоръчително. VPN тунел ще позволи да блокира гео ограничени уебсайтове, канали и услуги. Гражданите на Швейцария могат да гледат филмите и сериалите, които желаят, като просто се свържат към един от VPN сървърите, разположени извън Швейцария. Освен това малко защита няма да навреди. Ако Швейцария не е подчинена на директивата за задържане, това не означава, че нейните граждани трябва да пускат поверителността през прозореца. Поверителността трябва да бъде приоритет, защото кой знае кога правителството на Швейцария би наредило увеличаване на регистрацията и воденето на записи. VPN позволява на потребителите сигурен достъп до частна мрежа и споделяне на данни от разстояние чрез обществени мрежи. По този начин вашите данни ще бъдат безопасни от опити за хакване и наблюдение.

Най-добър швейцарски VPN преглед

С всичко казано, можете да видите защо наличието на VPN е едновременно необходимо и полезно. За да защитите поверителността си, трябва да има VPN тунел. Ако ви е трудно да се опитате да решите какво VPN трябва да изберете, ние сме тук, за да ви помогнем. Вижте VPN мрежите, които смятаме, че са най-добри за Швейцария.

ExpressVPN

Ако търсите частна поверителност и ниво на сигурност в Швейцария, ExpressVPN има ти гръб. Техните ултра бързи VPN сървъри в 94 държави ви дават възможност да отблокирате сайтовете и приложенията, които обичате за минути. Можете да предавате или изтегляте каквото искате от всеки от техните сървъри със скрит IP адрес.

BulletVPN

Това е друг топ доставчик на VPN услуги, който можете да използвате в Швейцария, за да сърфирате безопасно в мрежата. BulletVPN предлагат на потребителите 30-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да инсталирате приложението BulletVPN на вашия компютър, Mac, Android, iPhone, iPad или FireStick. Функция Smart DNS proxy е налична и в случай, че искате да предавате поточно съдържание с geoblocked на устройства, които по същество не поддържат VPN.

CyberGhost

Цензурираното и географско ограничено съдържание не може да пречи CyberGhost сървъри. Свързвайки се с един от техните сървъри, вие получавате достъп до съдържание от цял ​​свят от вашия швейцарски дом. Бъдете сигурни, че цялата ви онлайн активност ще бъде шифрована с 256-AES битова технология, което означава, че данните ви по принцип са непроменими.

VyprVPN

Този доставчик на услуги е изключително специален, тъй като е базиран в Швейцария. Тя ви позволява да промените своя IP адрес, като се свържете към неговите 70+ сървъри по целия свят. Неограниченото изтегляне / стрийминг е важно за тези, които искат да заобиколят блокове, базирани на местоположението, и да гледат любимите си телевизионни предавания или филми. Поверителността също се увеличава при използване VyprVPN докато поточно.

PrivateVPN

Е страхотен доставчик на услуги, който със сигурност би удовлетворил потребителите на Швейцария. Той е бърз, ефективен, лесен за използване и изключително надежден. Със сървъри в над 50 страни той със сигурност има големи скорости за своите поточни услуги. Сигурността PrivateVPN осигурява също така уверява потребителя, че неговите / нейните данни са напълно защитени.

Как да се свържете към швейцарски VPN сървър?

Установяването на швейцарска VPN връзка не може да бъде по-лесно. Следвайте стъпките, които сме изброили по-долу, за да получите швейцарски IP адрес извън Швейцария.

  1. На първо място, регистрирайте се с един от доставчиците на VPN услуги, които предложихме по-горе.
  2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iPhone или iPad.
  3. Стартирайте приложението VPN, влезте и се свържете с швейцарски VPN сървър.
  4. Изчакайте да се установи VPN връзката.
  5. Сърфирайте в интернет свободно, без ограничения.

Най-добър VPN за Швейцария – присъда

Инициативите за надзор на швейцарското правителство наистина поставят амортисьор в цялостното състояние на „свободната“ държава. Хората на Швейцария вече имат за какво да празнуват, но абонирането за доставчик на VPN услуги би им гарантирало много поводи за радост. Те наистина няма какво да губят, само добри времена, качествени услуги и отлични оферти. Коментирайте в секцията за коментари, под която VPN се класира като най-добрият защитник на поверителността в Швейцария?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me