Най-добър VPN за Сигнален Месинджър

Създаден да замени вашия обикновен SMS клиент е Signal messenger, приложение за съобщения, защитено от много силно криптиране от край до край. Макар че може да е най-сигурно средство за комуникация, много страни като ОАЕ са наредили забраната му. успях да деблокирайте го преди малко с VPN и ти също. Но въпросът е, което е най-добрият VPN за работата? Нека да разберем тази част в следващия преглед.


Най-добър VPN за сигнал

Най-добър VPN за сигнал

Сигналът е блокиран в страните

Много държави със строга интернет цензура харесват Китай и ОАЕ, забранете приложения като Signal, защото те нямат контрол над тях. Самият факт, че Signal може да се похвали, че съобщенията са защитен от много силно криптиране от край до край прави такива правителства неудобни. Да имаш подобна функция означава правителствата не може да има достъп или да наблюдава дейностите на потребителите, и това не е съгласно с тяхната политика.

Освен това, подобно на всяко приложение за съобщения, Signal позволява на потребителя да го използва функции за гласово и видео повикване. Това е строго забранено в страни като ОАЕ като това се отразява на потоците от приходи на du и Etisalat. Виждате ли, че ако сте експедит, живеещ в ОАЕ, ще бъдете длъжни да използвате международни обаждания, за да поддържате връзка с любимите си хора вкъщи. Какъв по-добър начин да го направите, отколкото с безплатни VoIP услуги?

Е, не в ОАЕ, приятели, не в ОАЕ. Международните разговори са най-добрият начин телекомуникационният доставчик да се възползва от своите потребители. Ако използвате безплатни приложения като Signal, това ще се отрази драстично на приходите на компанията. Следователно, такива услуги са блокирани.

Как да деблокирате сигнал с помощта на VPN

Без значение колко сигурно е приложението, всеки хамален любител може да използва това, което изпращате и получавате с просто хакерско приложение. С VPN обаче стигате до криптирайте вашия интернет трафик и защитете данните си с най-новите военни протоколи за сигурност.

От друга страна, който е основният ни фокус днес е фактът, че приложението е блокирано в някои региони. За да го отблокирате, ще трябва да се свържете със сървър, разположен извън страната, в която е издадена забраната. Например, свържете се с американски сървър, ако сте в ОАЕ и сигналът ще бъде напълно функционален.

Ти все още ли искате да получите достъп до сигнала във вашата страна? Това е, което трябва да направите:

 1. По-долу ще намерите пълни отзиви за най-добрите VPN мрежи за сигнал. Изберете според това, което ви подхожда най-добре и запишете се за тяхната услуга.
 2. След това използвайте местния си магазин за приложения изтеглете техния специализиран клиент. Ако тя не е налична, можете да получите директно от официалния уебсайт.
 3. Сега, инсталирайте приложението, стартирайте го и Влизане с вашия VPN акаунт.
 4. Намерете сървър, където сигналът не е забранен. Опитайте американски сървър.
 5. Свържете и пуснете отново сигнал.
 6. Достъп и използване на Сигнала свободно и частно във всяка страна на картата.

Най-добрите VPN за сигнал

Замисляли ли сте се, че приложението ви Signal е напълно имунизирано от заплахите онлайн? Е, помислете отново моите приятели. Независимо от мерките за сигурност, които това приложение предприема, за да защити своите потребители, всеки може да използва вашата информация, при условие че разполага с средствата за това. С VPN обаче стигате до увеличете вече съществуващата сигурност с натискане на бутон.

VPN, които прегледах днес, бяха тествани от гледна точка на сигурност, бързина и възможност за деблокиране на приложението в силно цензурирани страни. Така че, бъдете сигурни, след като приключите с този преглед, ще използвате Сигнал без крачка. Ще започнем ли?

1. ExpressVPN

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2019 г.

На първо място, този VPN разполага с всичко необходимо от доставчик на VPN. Ето защо тя зае първо място в нашия преглед. Можете лесно да се свържете с ExpressVPN поради своята опция с едно щракване. Просто изберете сървър и voila, вие имате сигурна интернет връзка.

Освен това, вие трябва да защитите устройството си с 256-битово криптиране през OpenVPN. Искам да кажа, може ли да стане по-безопасно? ExpressVPN предлага огромна сървърна мрежа, която включва повече от 3000 сървъра в 94 държави. Това означава, че можете да деблокирате ограничено / блокирано съдържание, независимо къде пребивавате.

Нещо повече, ExpressVPN се оказа толкова достоверна, че дори заобиколи силните блокове, които Великата пожарна стена налага. Повярвай ми, ще обичаш този. Ако не сте го направили, винаги можете да поискате възстановяване при условие, че се придържате към 30-дневен период на връщане на парите.

Против

 • Вид скъпо в сравнение с останалите в списъка.

Трябва да знаете повече за този VPN доставчик. пълен  Преглед ExpressVPN тук.

2. IPVanish

IPVanish

IPVanish е още един пример за VPN, който не съхранява регистрационни файлове. С IPVanish можете спокойно да използвате Signal, без да се притеснявате дали данните ви ще попаднат в грешни ръце.

Използва IPVanish 256-битово криптиране на OpenVPN протокол по подразбиране, SHA-512 удостоверяване, и a DHE-RSA 2,048-битов ключ, което го прави високо сигурен VPN.

Можете да изберете един от него 1000+ сървъра, разпространени в 60 страни и очакват отлични изпълнения.

Професионалисти

 • Без ограничения за смяна на сървъри.
 • Хиляди сървъри по целия свят.
 • Работи в ОАЕ.
 • Функции за сигурност на високо ниво.
 • DNS защита от теч.
 • 256-битово криптиране
 • Десет едновременни връзки

Против

 • Кратка политика за възстановяване.
 • Не може да отблокира Netflix на който и да е сървър.

Искате ли да проверите други функции на този здрав доставчик? Вижте нашия IPVanish преглед.

3. NordVPN

NordVPN - Топ VPN през 2019 г. Преглед

Сега, нека поговорим за друга силно препоръчителна VPN. Този има най-голямата сървърна мрежа от всички VPN в нашия списък. Искам да кажа, че говорим 5000+, това е един дявол от число.

Що се отнася до сигурността, NordVPN е доста уникална любезност от него функция за двойно криптиране. Данните на потребителите се криптират не веднъж, а два пъти, което добавя допълнителен слой сигурност към трафика на потребителите. Този доставчик не съхранява потребителски данни тъй като те следват a стриктна политика без регистрация. Също така можете достъп до сигнала, където и да се намирате.

Професионалисти

 • Най-големият списък със сървъри в този отзив.
 • Позволете на 6 устройства да се свързват на акаунт.
 • SmartPlay, Smart DNS прокси.
 • Двойно криптиране.
 • Защити от зловреден софтуер (CyberSec).
 • Строга политика без регистрация

Против

 • Безплатната пробна версия изисква информация за кредитната карта.
 • Бавни сървъри в определени страни.

В случай че се чудите дали този VPN може да предложи повече, прегледайте това NordVPN преглед.

Най-добър VPN за сигнал – приключване

Със сигнал, ще можете да разговаряте с приятелите и семейството си с допълнителни предпазни мерки. Към това добавете и VPN, получавате сами изключителна поверителност. Проверете всеки VPN в нашия списък днес и ме уведомете с коя сте в крайна сметка в секциите за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map