Най-добър VPN за Sky Ticket

С всички усилия, които Sky полага, за да има достъп до услуги на широк пазар, абонатите може да се наложи да се справят с проблемите на гео ограниченията, когато са в чужбина. Това е свързано с факта, че Sky Ticket е блокиран за потребители извън Европа. Възможно е да се запазят лицензионните споразумения, които уреждат разпространението на съдържанието му. За щастие имаме решение, което може да помогне да се погрижим за тази грижа.


Най-добър VPN за Sky Ticket

Най-добър VPN за Sky Ticket

Какво е Sky Ticket?

Компанията Sky Media и телекомуникации е един от най-големите конгломерати в света. Има широко присъствие в Европа, както и дълъг списък от канали, които излъчва. С предпочитанието съдържанието при поискване да стане толкова популярно сред днешните зрители, услугата продължи да въвежда редица стрийминг услуги. Един от многото, които мултимедийният гигант представи на потребителите си, е Sky Ticket.

Стартирана първа в Германия през 2016 г., стрийминг услугата позволява на зрителите да наваксат с най-новото в спортните екшън, както и с наградените развлекателни програми. Първоначално услугата е въведена за обслужване на германския и австрийския пазар. Но тя се разшири, за да обслужва други региони в и около Европа. Услугата предоставя алтернатива без договор, когато потребителите могат да избират само най-подходящата опция въз основа на това колко дълго искат да имат достъп до съдържание чрез услугата.

Как да отблокирате билет за Sky извън Европа с помощта на VPN

Единственият надежден начин, по който бихте могли да използвате, за да деблокирате Sky Ticket извън Европа, е да използвате услугите на виртуална частна мрежа. VPN ви позволява да се свързвате с чуждестранни сървъри, които крият вашия IP адрес, за да изглежда, че сякаш сте в конкретна държава.

Това е ключово, тъй като услуги като Sky Ticket разчитат на вашия IP адрес, за да знаят дали сте в Европа. И въз основа на вашето географско местоположение те предоставят достъп. С VPN можете да получите достъп до отдалечени сървъри в избрана от вас държава. По този начин можете да промените местоположението си, за да изглежда така, сякаш сте в тази страна. Следвайте стъпките по-долу, за да научите как да деблокирате билет за Sky в чужбина:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги като ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението на вашето устройство.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Свържете се с немски сървър, за да получите a Немски IP адрес.
 5. Вече можете да получите достъп до Sky Ticket навсякъде, където искате по света.

Най-добър VPN за Sky Ticket

При наличието на много VPN услуги, предлагани на пазара, не е толкова трудно да бъдете измамени да се регистрирате с измамен доставчик. За да ви помогнем да избегнете това, стеснихме списъка с услуги само на три добре известни услуги, които гарантирано ще ви осигурят най-добрата стойност. Ето нашия списък с най-добрите VPN за Sky Ticket.

ExpressVPN

ExpressVPN започва от върха благодарение на най-високото си качество и професионалното обслужване на клиентите. Доставчикът продължи да печели многобройни награди като признание за възможностите си. Услугата е със седалище на Британските Вирджински острови. Това е за да се пази от всички органи, които биха могли да искат да проучат данните на своите потребители. Услугата също прилага строга политика без регистрация, заедно с 256-битово AES криптиране за военна степен за сигурността на всички страни.

ExpressVPN поддържа VPN протоколи като OpenVPN, PPTP, SSTP и L2TP / IPSec. Той също така позволява до 3 едновременни устройства да се свържат към услугата и предлага специална функция, известна като разделяне на тунели. Тази функция позволява на потребителите да избират кои части от трафика си да кодират и кои части не. Услугата разполага и със скрити сървъри, с които потребителите могат да изберат да се свържат. За да разберете какво повече ExpressVPN има в магазина, прегледайте нашия ExpressVPN преглед.

IPVanish

IPVanish е друг уважаван доставчик, който е достатъчно дълго време, за да знае как да предложи най-добрия вид услуга. От 1999 г. IPVanish предоставя най-надеждната услуга на потребителите, които предпочитат да имат бързина и сигурност от своите VPN доставчици. Това включва потребители, които са склонни да играят онлайн игри. Известно е, че техните сървъри са достатъчно последователни и да избягват изоставането. IPVanish има мрежа от повече от 1500 физически сървъра по целия свят и всички те са пряко собственост на услугата.

Доставчикът е и един от най-способните по отношение на едновременните връзки. Може да се справи с повече от 10 в движение. Няма нужда да се регистрирате с друг доставчик, след като настроите абонамента си за IPVanish. IPVanish също разчита на стандартния 256-битов AES криптиране. Той дори позволява на потребителите да решат дали да искат да изтеглят своя VPN клиент или не. IPVanish също обещава неограничена честотна лента, както и опцията за превключване между сървъри колкото се може повече пъти. За да разберете как иначе IPVanish е способен да защити връзката ви, отделете време и преминете през нашия преглед на IPVanish.

NordVPN

Затварянето на нашия списък е NordVPN. Това е друг надежден доставчик, който има повече от 4000 сървъра, за които потребителите да изберат да се свържат. Базирайки се на Панамските острови, NordVPN съществува като един от най-универсалните доставчици в бранша. Той има функции, които са насочени към осигуряване на безпресово изживяване, когато сте онлайн. Доставчикът също е в състояние да поддържа до 6 едновременни потребители и чрез своя двоен VPN протокол удвоява нивото на защита.

Уникалното му двойно VPN криптиране означава, че потребителските данни се препращат през два сървъра вместо един. Удвояването на нивото на криптиране, което вече е осигурено чрез стандартното му 256-битово AES криптиране, прави тази VPN по-сигурна. NordVPN също така позволява на потребителите да избират през кои сървъри биха искали да се свържат въз основа на вида дейност, която биха искали да провеждат онлайн. NordVPN също предлага известен софтуер, за да гарантира, че всичко става безпроблемно. Два от най-надеждните му софтуер са CyberSec и SmartPlay. За по-подробен анализ на NordVPN и какво може да предложи, разгледайте нашия преглед на NordVPN.

Повече информация за Sky Ticket

Потребителите могат да изберат да плащат 10 евро за ежедневен достъп, 15 евро за седмичен достъп или 30 евро за месечен достъп. Тези опции са допълнително категоризирани в билета за Supersport за всички спортове, забавен билет за сериали, документи и билет за кино за най-добрите от блокбастър филми. Услугата Sky Ticket се поддържа както от Apple TV, така и от Chromecast. Ако обаче потребителят няма достъп до никое от тях, Sky Ticket TV Stick е чудесна алтернатива.

Dongle е лесен за използване. Той изисква само да го включите в HDMI порта на телевизора. За най-добра производителност ще бъде чудесно да се гарантира, че имате неограничен абонамент за пакет WiFi, така че потоците да бъдат по-бързи и с високо качество. Можете да закупите телевизионния стик The Sky Ticket за 30 евро. Но това отново може да ви се стори толкова безплатно, ако решите да закупите развлекателния билет (10 евро) за 3 месеца, билет за кино (15 евро) за 2 месеца или билет за Supersport (30 евро) за 1 месец.

Най-добър VPN за Sky Ticket – финални мисли 

Най-добрият начин да извлечете максимума от поточната услуга е да използвате VPN услуга. По този начин можете да избегнете каквато и да е форма на ограничаване или ограничения. Ще гарантирате и сигурността си. Уверете се, че сте прочели всички отделни отзиви, за да получите по-добра представа за това, което може да предложи всяка услуга. Уведомете ни в секцията за коментари по-долу кой VPN ще бъде. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map