Най-добър VPN за Skype през 2020 г. – Разблокиране на VoIP услуги

Skype е може би най-популярната и широко използвана услуга за съобщения и VoIP в света. Това е приложението за видео разговори и съобщения, когато въпросните лица са твърде далеч един от друг или когато организациите просто искат да направят видеоконференция, вместо да се появят физически някъде. Въпреки популярността си, има държави, в които използването на Skype не е позволено, като Бразилия, ОАЕ, Китай и Куба. За да го използвате в такива страни, трябва да научите за някои от Skype VPN доставчиците, на които можете да разчитате. Прочетете следния преглед, за да научите повече за най-добрия VPN за Skype през 2020 г..

Най-добър VPN за Skype през 2017 г.

Най-добър VPN за Skype през 2020 г.

Най-добър VPN за Skype

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. SurfShark
  5. IPVanish
  6. VyprVPN

Skype – Най-добрата VoIP услуга

Нещото в Skype, което го прави толкова популярен, може да бъде възможността да говорят, да изпращат текстови съобщения и да правят видео разговори безплатно. Компанията съществува от ранните дни, когато хората използват интернет с набиране и видяха, че целият свят се развива до степен да използва високоскоростни интернет връзки.

Повечето компании за мобилни телефони бяха повече от уплашени, когато Skype обяви & стартира своята VoIP услуга. Те се притеснявали от намаляването на печалбите им поради хората, които използват приложението, за да извършват толкова много международни телефонни обаждания. Те смятаха, че тези обаждания ще струват толкова много поради високата употреба на честотна лента и затова повечето интернет доставчици продължиха да забраняват на своите клиенти да използват Skype. По-късно се оказа, че доставчиците на интернет услуги ги забраняват, така че да пренасочват трафика към собствените си VoIP инициативи.

Всичко това се случваше в период, когато Skype все още беше нов играч на пазара. Към днешна дата повечето страни са разрешили на своите граждани да използват Skype като основен начин на комуникация. Все още обаче има държави, които все още имат забрана за Skype, и те не се интересуват да позволят на неговите граждани да го използват като основно приложение за съобщения.

Използвайте VPN, за да деблокирате Skype

Ако се окажете в такава държава, трябва да се обърнете към алтернатива като VPN, за да деблокирате Skype. Skype VPN ще работи като защитен канал, през който се изпращат всички ваши заявки. Използването на VPN за деблокиране на Skype ще ви позволи да заобиколите цялото правителствено наблюдение и наблюдение на интернет доставчика, както и да запазите вашите онлайн данни & Интернет идентичност безопасна и анонимна.

Използването на Skype с VPN услуга също ви позволява да спестявате от такси за телефонни разговори. Това може да стане, като изберете сървър, който е базиран в САЩ, тъй като там скоростите на Skype са значително по-ниски. Освен това извършването на гласово повикване вместо видео повикване прави нещата по-евтини.

Ако все още настоявате да осъществите гласово или видео повикване, тогава потърсете сървър, който е по-близо до мястото, където сте. Няколко примера на доставчици, които бихте могли да помислите, включват ExpressVPN, NordVPN, и BulletVPN.

Как да деблокирате Skype в четири лесни стъпки

Разблокирайте услугите, които обичате с Skype VPN. Ето как:

  1. Регистрирай се за сметка в ExpressVPN.
  2. Изтегли и инсталирайте своите VPN приложения на всичките си устройства.
  3. Connect до едно от 145-те локални VPN сървъра на ExpressVPN по целия свят.
  4. Използвайте Skype без ограничения.

Нации, които забраняват Skype & Други VoIP услуги

Както беше посочено по-рано, голям брой държави не оценяват използването на Skype в рамките на своите граници. Повечето от тях имат свои причини за това. Държави в Централния & Например, Южна Америка блокира Skype, така че хората да се обърнат към местните доставчици на услуги и за двата телефона & интернет услуги. Също така има телекомуникационни компании, които настояват за Skype да бъде блокиран заради безплатната си услуга за телефонни разговори. Това обикновено се случва, когато телекомуникационната компания е толкова голяма, че има влияние да лобира за международна услуга като Skype, която да бъде забранена, и в крайна сметка това става.

Страните, които напълно забраниха Skype, включват Кувейт, Гвиана, Либия, Катар, Сирия, ОАЕ, Оман и Северна Корея. Тези, които са въвели някакво географско ограничение, включват Мексико, Китай, Куба, Бразилия, Карибите, Пакистан, Мианмар, Сирия, Тунис, Венецуела, Панама, Йордания и други.

Най-добрите доставчици на Skype VPN

С разширения списък на доставчици на VPN, достъпни за грайфери, може да бъде малко обезсърчително да вземете решение. Ето защо аз поставих в списък с най-добрите VPN, за да избирате, в случай че искате да използвате Skype най-добре. Имайте предвид, че има и други премиум услуги, които да използвате. Те обаче се открояват въз основа на техните характеристики и характеристики. Ето ги и тях.

ExpressVPN

За да започнем това, започваме с една от най-добрите услуги в света, ExpressVPN. Този доставчик на VPN със сигурност се радва на своята репутация, когато разгърне колко награди е спечелил, откакто дебютира на пазара. Не само това, може да се каже, че един продукт има своите граници. Е, този продължава да доминира в индустрията с това, което може да предложи. Първо, нека поговорим за неговата сървърна мрежа. Тази VPN предлага повече от 2000 сървъра в 90+ страни по света. Това означава, че можете да получите достъп до стотици поточни канали, като натиснете бутона за свързване въз основа на сървъра, към който искате да се свържете. Повече от 200000 IP адреси са готови за грабване. Чакайте, има още.

ExpressVPN позволява до три връзки на акаунт. Да не говорим, че ще можете да споделяте VPN връзка с безброй устройства, ако настроите VPN на вашия рутер. Сега, нека да поговорим за това какво съществува VPN, за да подобрите сигурността си. Този доставчик на VPN разчита на 256-битово AES криптиране, за да запази потребителските данни защитени, а също така приема стриктната политика за нулева регистрация. Можете да изберете протоколи въз основа на вашите нужди, включително OpenVPN, PPTP, SSTP и IKEv1 / v2. OpenVPN винаги е правилният избор, поради което ExpressVPN го настройва като опция по подразбиране. Погледнете нашите Преглед ExpressVPN за повече подробности как този VPN може да се възползва от вашето онлайн изживяване.

NordVPN

NordVPN е на второ място в нашия списък. Това обаче не означава, че е на второ място за всеки друг VPN софтуер. Въз основа на статистически данни този VPN има най-голямата сървърна мрежа сред всички. Имам предвид 5000+ сървъра в 62 държави, това е номер, който трябва да запомните. NordVPN ви предоставя услуги за сигурност, на които не са способни много други услуги. Една от тях е двойната му VPN услуга. Тази функция маршрутизира връзката ви през два сървъра вместо един, което означава, че ще можете да удвоите защитата на вашия интернет трафик. За съжаление скоростта на връзката ви също ще бъде понижена.

Има и нейната функция CyberSec, която държи рекламите и зловредния софтуер далеч от устройството ви. Нещо повече, функцията му SmartPlay предоставя на потребителите достъп до географски ограничени сайтове и услуги, което е собственият Smart DNS прокси в Nord, в случай че се чудите. За да разберете повече за този здрав доставчик на VPN, отделете време и прегледайте нашия NordVPN преглед.

BulletVPN

BulletVPN се фокусира повече върху сигурността и поверителността на потребителите. Споменах това, тъй като няма да намерите толкова много сървъри в неговата мрежа. Той обхваща 30 държави, което е малко по-малко от това, което предлагат други VPN. Въпреки това, той има поддръжка за VPN протоколи като OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec и IKEv1 / v2. Те са много важни, ако вие сте този, който държи на безопасността онлайн.

Доставчикът е в състояние да защити своите клиенти със строга политика за нулева регистрация. Където и да сте, вашият интернет доставчик или правителството не могат да получат информация за сърфирането ви. Как ще получат вашите данни, ако няма какво да получат?

Нека не забравяме и факта, че BulletVPN не е имало отдавна. Но е в състояние да направи много повече от други VPN, така че си струва да отделите време. Обърнете внимание на нашите Преглед на BulletVPN и излезе със собствена присъда.

SurfShark

Накрая имаме SurfShark, новата VPN на пазара. Въпреки че е съвсем нов, този VPN обещава да предостави най-доброто обслужване на клиентите. Ако искате нещо да привлече вниманието ви, първото нещо, което ще видите е, че предлага неограничени едновременни връзки. Не само това, но SurfShark също има широк спектър от сървъри в 50+ страни. Сървърът включва повече от 800 сървъра, което е повече от достатъчно, за да деблокирате стотици канали по целия свят.

Освен това SurfShark използва CleanWeb, функция, която предпазва рекламите и рекламите, когато сърфирате в интернет. За да видите каква друга услуга има ръкави, вижте нашите SurfShark преглед.

Най-добрият VPN за Skype – приключване

Освен VPN услуга, наистина няма друг метод, който да е толкова ефективен, за да деблокирате Skype в страна, в която използването му е забранено. VPN за Skype ще ви позволи да криптирате данните си и да скриете личната си информация, така че никой няма да може да разбере, че използвате Skype, или да хакне в съобщенията, които изпращате.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me